در شهرداری و شورای شهر ایذه چه خبر است؟!

به گزارش خبرنگار رکنا از ایذه ، بحران زباله‌ها و پسماندهای شهری، خیابان‌های پر از حفره و چاله، آسفالت نامرغوب و کنده کاری، استخدام‌های رابطه‌ای و پروژه‌های عمرانی خارج از چارچوب نظارتی و عدم وجود یک مدیریت درست در شهرداری گوشه‌ای از انبوه مشکلاتی است که درحال حاظر گریبان‌گیر مردم شهر ایذه شده است .

رئیس شورای اسلامی شهر ایذه در گفتگو با خبرنگار رکنا نسبت به عمده نگرانی‌های مردم در حوزه شورای شهر و شهرداری اظهار کرد: مردم حق دارند نگران باشند و بدون تعارف می‌گویم، مشکل اصلی ما ناشی از انتخاب‌های اشتباه است.

سیدشاهرخ موسوی تصریح کرد: مشکل جایی است که ما از روی تعصب انتخاب می‌کنیم، نه عقلانی به همین دلیل نباید انتظار نتیجه‌ای بهتر از شرایط فعلی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: وقتی مردم در انتخاب اعضای شورای اسلامی شهر از سر تعصب رای دهند، خروجی شورا که شخص شهردار است می‌شود نتیجه انتخابهای مردم. وقتی ما به عنوان «منتخبین مردم» بدون شناخت کافی و مطالعه رزومه اشخاص اقدام به انتخاب شهردار می‌کنیم باید امروز نسبت به انتخاب‌های غیر کارشناسانه خود دربرابر مردم پاسخگو باشیم .

رئیس شورای اسلامی شهر ایذه با تاکید بر اینکه ضرورت دارد رسانه‌های آزاد به موضوع عملکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری ایذه ورود کنند و خروجی این سه سال را مورد ارزیابی قرار دهند.، عنوان کرد: هیچ حراسی از گفتن حقیقت نداریم و مردم ازما انتظار دارند درقبال اعتمادی که به ما کردند، پاسخگو باشیم زیرا موضوع مردم و منافع یک شهر است و شخص نیست.

موسوی در پاسخ به سئوال خبرنگار رکنا که مشکلات فعلی شورای ایذه ناشی از چیست، تصریح کرد: شورای فعلی، شورای ضعیفی است ،زیرا چنانچه شورای توانمندی می بود شرایط اسفبار فعلی به وجود نمی‌آمد.

وی خروجی یک شورای شهر توانمند را انتخاب یک شهردار توانمند برشمرد و گفت: انتخاب یک شهردار سطح بالا برای شهر مهمی مانند ایذه که دارای استعدادُ جمعیتی و شرایط خاص جغرافیایی است ازآغاز در دستور کار بود اما شرایط آنگونه پیش نرفت که ما انتظار داشتیم.

مردم این شهروقتی در مقام مقایسه ، شهر خودرابا شهرهای دیگر ارزیابی می کنند فقط حسرت می خورند.

در حوزه ی شهرداری ایذه هیچ گونه نگاه مسئولیت پذیری وجودندارد

موسوی ادامه داد: مشکل فقط درشخص شهردار نیست ،بلکه اعضای شورای شهری که خود من هم یکی از اعضای آن هستم ،بی عیب نیستند.

شورایی که قدرت و ثبات فکری برای تصمیم گیری ندارد.

موسوی گفت :چرا کسانی که در شهرداری مجموعه ای به نام مستند خدمت تولید می کنند و به خورد مردم می دهند و مشاوران شهردار شهر، مستندی از فعالیت های این سه سال را به مردم گزارش نمی دهند؟

مردم حق دارند بدانند در شورای شهر و شهرداری چه خبر است

اگر مستندی وجود دارد باید گزارش شود تا عملکرد ها نشان دهد در شهرداری ایذه چه می گذرد.

موسوی گفت : بدون تعارف می گویم ، یک میلی در شهرداری هست که نمی گذارد کارها براساس قانون پیش بروند.

یک لجاجت هایی در شورا و شهرداری هست که مسیر مارا کُند کرده و نمی گذارد ما کارکنیم.

موسوی در پاسخ به سوال خبرنگار رکنا که چرا تاکنون نتوانسته اید معضل زباله ها را حل و فصل کنید،گفت: شرکت های مختلفی از داخل و بیرون استان مراجعه کردند و برنامه های آنها را مورد ارزیابی قرار دادیم. این شرکت ها به صورت پاورپوینت برنامه های خودرا در شورا معرفی کردند.وما تماما این برنامه هارا به شخص شهردار ارائه دادیم .این که چرا انجام نشد و کار به کسان دیگری واگذار میشود را باید از شخص شهردار پرسید.

اینکه چرا به درخواست های شرکت های بزرگ در حوزه ی مدیریت زباله پاسخی داده نشد و با اشخاص مشخصی قرارداد منعقد می شود را باید از شخص شهردار پرسید.

مردم حوالی قبرستان روضه الزهرا و محله ی سرقنات چه گناهی کرده اند که باید شبانه روز بوی تعفن زباله های شهری را تحمل کنند.

انباشت زباله در قلب شهر آن هم در شرایط خطرناک کرونایی چه توجیهی می تواند داشته باشد.

ما نباید از بحران حاصل از کرونا سواستفاده کنیم و سعی در کشتن زمان داشته باشیم و از اجرای وظایف قانونی خود غافل شویم .

پاس دادن مشکلات به شورای شهر بعدی و مدیران بعدی اصلا کار اخلاقی و انسانی نیست واین عدم مدیریت دارد همین کار را می کند و قصدی برای حل این مشکل در شهرداری وجود ندارد.

ما حتی در دوران کرونا هم به وظایف خود درست عمل نکردیم .

اینکه یکی دوروز همان اوایل آمدنِ کرونا یک ضدعفونی مختصری انجام دهیم و دیگر ادامه ندهیم که نشد کار.

موسوی گفت: مردم بابت چه کاری باید به ما عوارض بدهند.؟شهرداری درقبال این دریافتی چه خدماتی تاکنون به مردم داده؟

شورای شهر یک نهاد نظارتی و ایده پرداز است

مجری قوانین شخص شهردار است. من که نمی توانم خودسرانه بایک شرکتی قرارداد ببندم تا مشکل زباله های شهرایذه را حل کنم.

موسوی می گوید: اینکه شهر دراین وضعیت قرار دارد بخاطر این است که میلی دراجرای مصوبات شورای شهر در شهرداری وجودندارد.

ما برای تمام گفته هایمان سند داریم .

این عدم تمایل در اجرای مصوبات شورا متاسفانه در خوداعضای شورای شهر هم وجوددارد و تلاش می شود به همین منوال زمان بگذرد تاعمر شورا به پایان برسد.

سوال من از همکارانم این است : شما بابت چه کاری باید مستحق دریافت حقوق باشید.

مگر این حقوق از کجا می آید.

مگر نه اینکه از جیب همین مردم باید گرفته شود و به شما پرداخت شود؛ آن هم در شهری با بالاترین درصد بیکاری .

شهری بدون صنعت و کارخانه و هزاران مشکل ریزودرشت.

چرا نمی گوئید شما نماینده ی چه کسی هستید؟

مردم یا شهرداری.

رضایی: روال اجرای پروژه های عمرانی در شهرداری ایذه چرا این همه چالش برانگیز است؟

موسوی : درهمه ی شهرداری های قانونمند زمان شروع و پایان کار در طرح پروژه مشخص است .

برای اجرای یک پروژه یک پیمانکار توانا از آغاز یک روزشمار به مردم ارائه می دهد تا مردم در جریان همه ی جوانب کار قرار بگیرند.

حالا شما درنظر داشته باشیدبرای احداث یک پل کوچک در محله ی استادیوم چقدر زمان نیاز هست که این پروژه هنوز تکمیل نشده است ‌.

با توجه به شرایط آن منطقه و مسیر منتهی به بیمارستان شهر و زمان طلایی برای احیای یک بیمار حیاتی گناه مردم این وسط چیست که یک پل کوچک را تا الان به مردم تحویل نداده اند.

هیچ مدیریت درست و چارچوب داری در پروژه های شهرداری وجود ندارد ؛ نه در انتخاب پیمانکاران و نه در اجرا.

رضایی:مدت هاست شایعاتی درباره ی استخدام های فامیلی در شهرداری ایذه مطرح هست ،این گفته را قبول دارید؟ قبول دارم.

استخدام های غیر قانونی و بدون ضابطه و تلاش در ورود افراد غیر متخصص به حوزه های تخصصی شهرداری سبب ناکارآمدی ،تحلیل سرمایه و ازبین بردن تولید ثروت شده .

اینکه یک شخص را ابتدا با عنوان نگهبان و امثال آن وارد شهرداری کنند و بعد ازمدتی آن را تبدیل وضعیت کرده و به عنوان یک نیروی متخصص اما در جایگاهی خارج از تخصص به کار گیرند کمترین بلائی است که درحال حاظر دارند بر سر شهرداری و آینده ی شهر می آورند.

این اوضاع شهرداری بایدبه سرعت سروسامان گرفته و تکلیف مردم با شورای شهر و شهرداری مشخص شود ‌و دراین بین نیاز فوری به ورود مراجع نظارتی احساس می شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

بهنام رضایی

وبگردی