اختصاص صد هزار میلیارد تومان، سهام رایگان به دانش آموزان و فرهنگیان و اصحاب رسانه

ماشااله علی پور مدیرعامل شرکت تعاونی تمدن پارس در حاشیه نشست خبری همایش ملی مسئولیت اجتماعی در بستر فناوری های نوین که در سالن  همایش های صدا و سیما برگزار شد،  گفت: در عصر فناوری‌های نوین مالی و اقتصاد دیجیتال، تعاونی سرمایه‌گذاری تمدن پارس با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری بلاکچین، اقدام به تأسیس نخستین صندوق سرمایه‌گذاری غیرمتمرکز مدیریت منابع آب و انرژی در کشور کرده است. در همین راستا، این تعاونی با اختصاص سهام رایگان به متولدین 1390 به بعد، گامی مؤثر در جهت ایجاد فرصت‌های اقتصادی و توسعه فناوری‌های نوین در ایران برداشته است.

وی افزود: با موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویى، سازمان ارتباطات و فناورى اطلاعات و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعى اکنون در نظر دارد از طریق دفاتر پیشخوان دولت و مراکز ICT روستایى سراسر کشور، به متولدین سال ١٣٩٠ به بعد هر یک ١٠ سهم یارس به ارزش ٣٠ میلیون ریال بر اساس استان و اولویت ثبت نام، اختصاص دهد.

علی پور افزود: والدین فرزندان ایران زمین مى‌توانند از دوازدهم بهمن ماه سالجارى با ارسال کد پستى محل سکونت خود به سامانه پیامک ٣٠٠٠٧١٠١٠ شرایط و سهمیه سهام رایگان فرزندان خود را دریافت نمایند. همچنین در روش سوم مى‌توانند با مراجعه به سایت شرکت تعاونى تمدن پارس اطلاعات لازم را بصورت برخط، به شرکت تعاونى ارسال نمایند

مدیرعامل شرکت تعاونی تمدن پارس در ادامه افزود: تصمیمی اتخاذ شد که این سهام به جامعه ارزشمند فرهنگیان و اصحاب رسانه و خبرنگاران که تمام آحاد جامعه مدیون رسالت مهرورزی، حیات بخشی و آگاهی رسانی آنان هستند اختصاص یابد.

وی همچنین در نشست خبری همایش ملی مسئولیت اجتماعی در بستر فناوری های نوین که از 5 طرح ملی فناورانه در بستر فناوری های نوین مالی رونمایی شد، گفت: همایش ملی مسئولیت اجتماعی در بستر فناوری های نوین در ۲۶ اسفند ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی صدا وسیما با شعار ” وفاق ملی ثمره مهرورزی هوشمند” برگزار خواهد شد.

 

 

وبگردی