کلاهبرداری با ترفند فالگیری و رمالی در فضای مجازی / در اراک فاش شد

به گزارش رکنا، رییس پلیس فتا استان مرکزی گفت: با اعلام شکایت شهروندی در خصوص کلاهبرداری از او در بستر فضای مجازی و از طریق یکی از شبکه‌های اجتماعی، بررسی موضوع به صورت تخصصی در دستور کار تیمی از کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

سرهنگ" احسان آنقی" افزود: در تحقیقات انجام شده از مالباخته مشخص شد که او در پیام رسان تلگرام، تبلیغی از رمالی و فالگیری در فضای مجازی را مشاهده کرده و با توجه به مشکلات خانوادگی، با فرد تبلیغ دهنده پیام، تماس می‌گیرد.

او بیان داشت: با توجه به تضمینی که فرد فالگیر در خصوص تضمین صد درصدی مشکل شاکی بیان می‌کند، این شهروند به او اعتماد کرده و مبلغ ۶۰ میلیون ریال به حسابش واریز می‌کند که بعد از عدم پاسخگویی، متوجه می‌شود که از او کلاهبرداری شده است.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی اضافه کرد: با آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا، سرانجام فرد کلاهبرداری که ساکن یکی از استان‌های مرزی کشور بود، شناسایی شد و با پیگیری انجام شده با مرجع قضائی، مبلغ کلاهبرداری شده از این شهروند به حسابش بازگردانده شد و فرد کلاهبردار نیز با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ آنقی اظهارداشت: رمالان و کلاهبرداران اینترنتی با درج مطالبی در شبکه‌های مجازی از قبیل حل مشکلات خانوادگی و زناشویی، مشکلات مالی، دعا برای خوشبختی و خبر از آینده در کانال‌ها و صفحات مجازی خود، افراد را ترغیب به گرفتن فال و دعانویسی کرده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کنند.

او اظهار داشت: این افراد شیاد با ارائه شماره‌حساب، از کاربران می‌خواهند پول را به حسابشان واریز کنند که لازم است افراد و خانواده‌ها هرگز به این سایت‌ها اطمینان نکرده و با فرهنگ‌سازی، تقویت باور‌های دینی و افزایش آگاهی با این شیوه و شگرد متقلبانه مقابله کنند.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی خاطر نشان کرد: اگر به هر دلیلی هم‌وطنان در دام کلاهبرداران رایانه‌ای گرفتار شدند و به پیشنهاد‌های اغواکننده‌ی رمالان و فالگیران اعتماد کردند، می‌توانند به محض اطمینان از اعمال کلاهبردارانه شخص مقابل، با تماس با کارشناسان پلیس فتا از طریق سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت ۲۴ ساعته از راهنمایی و مشاوره این پلیس استفاده کنند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی