مشکل گشایی ترفند پلید کلاهبردار میلیاردی / پلیس تویسرکان فاش کرد

کلاهبرداری ۲ میلیارد ریالی به بهانه مشکل‌گشایی در تویسرکان/متهم شناسایی شد

یک فرد در تویسرکان که در فضای مجازی به بهانه مشکل‌گشایی ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود شناسایی شد.

به گزارش رکنا،  یک کلاهبردار از استانی خارج از همدان، با بهره‌گیری از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به بهانه مشکل‌گشایی و اعمال متقلبانه و ایجاد امیدواری ساختگی، بیش از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی بر قربانیان خود در تویسرکان تحمیل کرد.

سالیان دور رمال ها و دعانویسان با تلفیق خرافه و دین و با استفاده از عدم آگاهی لازم برخی از مردم، زمینه کلاهبرداری ار آنان را فراهم می کردند، اما امروز با گسترش تکنولوژی های متعدد، سودجویان در فضای مجازی به بهانه‌های مختلف از جمله بخت‌گشایی و مشکل‌گشایی، سایت‌ها و کانال‌های بسیاری راه‌اندازی و برای قربانی کردن طعمه خود در در این فضا دام‌ها پهن می‌کنند.

این کلاهبرداران گاهی با راه‌اندازی صفحات اینستاگرامی و یا کانال‌های تلگرامی و در مجموع بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی در بستری از فضای مجازی با وارد کردن خرافه در دین، وعده‌های فریب‌دهنده و امیدوارکننده حتی برای درمان بیماری‌های صعب‌العلاج به قربانیان خود می‌دهند!

کلاهبرداری ۲ میلیارد ریالی به بهانه مشکل‌گشایی در تویسرکان/متهم شناسایی شد

دستگیری این کلاهبرداران هرچند به دلیل استفاده از شناسه‌های ناشناخته و جعلی به ظاهر دشوار است، اما این روزها شاهد هستیم که با ورود به موقع دستگاه قضایی و کمک پلیس فتا این مجرمان شناسایی و تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

و اما می رسیم به ماجرای کلاهبرداری ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی به بهانه مشکل گشایی در تویسرکان.

در این باره امید کاویار، رییس دادگاه کیفری ۲ شهرستان تویسرکان  اظهار کرد: به تازگی پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری از طریق فضای مجازی با داشتن چهار نفر شاکی در شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری دو شهرستان تشکیل شد که فرد مجرم از استانی دیگر با راه‌اندازی سایت و کانال‌های متعدد در شبکه‌های اجتماعی برای قربانیان خود به بهانه مشکل گشایی دام پهن می‌کرد.

وی گفت: یکی از بزه‌دیدگان بانویی است که طی مراحل مختلف مبلغ یک‌میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال برای رفع مشکلات شخصی به حساب کلاهبردار واریز کرده بود!

رییس دادگاه کیفری دو شهرستان تویسرکان افزود: شگرد این کلاهبردار به گونه ای بود که از طریق حیله، تقلب و دادن وعده‌های دروغ و امیدوار کردن قربانیان به امور واهی برای آن ها دام پهن می کرد و از این طریق، وجوهی توسط قربانیان به حساب کلاهبردار واریز می شد‌‌ که نه تنها گره ای از کار مراجعین باز نکرد بلکه مشکلات بسیاری نیز برای بزه دیدگان ایجاد شد.

کاویار تأکید کرد: هر چند در این گونه جرایم فرد کلاهبردار شماره حساب خود را به قربانیان ارائه نمی دهد و با شماره واسطه وجه را از بزه‌دیدگان دریافت می کرد، ولی دستگاه قضا با همکار پلیس فتا فرد مجرم را در این پرونده شناسایی کرد که وفق ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس، ارتشاء و کلاهبرداری نسبت به جرم ارتکابی، تصمیم‌گیری می‌شود.

وی ادامه داد: حرکت در مسیر سوق دادن جامعه برای فراگیری سواد رسانه و افزایش سطح آگاهی مردم در دنیای امروز یک ضرورت است، چراکه با گسترش تکنولوژی باید روش مناسب استفاده از آن را فرا گرفت تا کمتر شاهد ارتکاب جرایم مشابه باشیم.

رییس دادگاه کیفری ۲ شهرستان تویسرکان تأکید کرد: با آگاهی‌بخشی در سطوح مختلف مردم کمتر فریب وعده‌های افراد سودجو را می خورند و با شیوه های مختلف آنان اغفال نمی‌شوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.