میانگین سنی مبتلایان به کرونا در تهران چند سال است؟

به گزارش رکنا، حمید سوری اظهار داشت: بیماری کرونا فقط سالمندان را دچار مرگ و میر نمی کند، بلکه در بین فوت شدگان، کسانی بودند که دچار بیماری زمینه ای هم نبوده و حتی کمتر از ۵۰ سال داشته اند.

عضو ستاد مدیریت کرونا با اشاره به اینکه احتمال ابتلا در رده های سنی متفاوت است، اظهار داشت: افراد بالای ۸۰ سال بیشتر از دیگران مبتلا می شوند، اما این موضوع به این معنی نیست که افراد کمتر از ۵۰ سال، درگیر بیماری نمی شوند یا جان خود را از دست نمی دهند.

وی با اشاره به اینکه حتی نوجوانان هم در بین فوت شدگان بودند، اظهار داشت: این موضوع نشان می دهد که اپیدمی بیماری کرونا مختص سالمندان و افراد دچار نقص سیستم ایمنی نیست و می تواند همه را درگیر کند.

آیا باید منتظر ایمنی دسته جمعی باشیم؟

سوری ادامه داد: اگر در کشور افرادی دنبال ایمنی دسته جمعی هستند، سخت در اشتباه اند.

این اپیدمیولوژیست اظهار داشت: ایمنی طبیعی دسته جمعی به این معنی است که حدود ۶۰ درصد جمعیت کشور باید بیمار شوند که این پیش بینی شامل حدود ۵۰ میلیون نفر می شود.

وی ادامه داد: در صورتی که از این تعداد تنها ۲۰ درصد دارای علائم متوسط یا شدید بیماری باشند، ۱۰ میلیون نفر مبتلا به بیماری خواهند شد و اگر از این تعداد تنها ۱۰ درصد معادل یک میلیون نفر نیازمند بستری شوند، قطعا نظام سلامت قادر به ارائه خدمات بستری به این تعداد بیمار نیست.

سوری ضمن تاکید به لزوم رعایت توصیه های خودمراقبتی خاطرنشان کرد: در صورتی که این موارد رعایت نشود، شمار زیادی از هموطنان جان خود را از دست خواهند داد و اگر تنها ۲ درصد مبتلایان علامت دار فوت کنند، حدود ۲۰۰ هزار مرگ در کشور بر اثر این بیماری رخ خواهد داد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.