کلیه های هانی کرده هم از کار افتاد / پلیس تهران گفت
کدخبر:
541844
لینک کپی شد
حوادث رکنا : آخرین وضعیت «هانی کُرده» از اراذل و اوباش سطح یک پایتخت ازسوی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت اعلام شد.
کدخبر:
541844
لینک کپی شد
![کلیه های هانی کرده هم از کار افتاد / پلیس تهران گفت](https://cdn.rokna.net/thumbnail/MhJKkVZqli1G/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cHKuxbzBchuSvtfuJ1_NwVg,,/%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87.jpg)
به گزارش رکنا ، سرهنگ علی صباحی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت درباره آخرین وضعیت جسمی «هانی کُرده» از اراذل و اوباش سطح یک پایتخت گفت: وضعیت جسمی وی مانند گذشته است و تنها مورد جدید آن از کار افتادن کلیه های وی است .
وی افزود: همچنین هانی کرده هنوز در وضعیت کما قرار دارد و به هوش نیامده است.
گفتنی است که اوایل دی ماه امسال «هانی کرده» از اراذل و اوباش سطح یک تهران در درگیری میان اراذل و اوباش، از نواحی مختلف بدن به علت اصابت ضربات قمه مجروح شد و به بیمارستان منتقل شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم فخرفروشی حدیث میرامینی درباره خانه اش خارج از شهر ! / ببینید ما تو خونهمون مرغ و خروس داریم
چقدر این شخص مهمه که اینقدر خبر لحظه به لحظه ازش میگید؟ اراذل و اوباش اینقدر مهم هستن؟😑😑😑