به گزارش رکنا، به رغم صدور حکم دیوان بین‌المللی دادگستری خطاب به دولت میانمار برای انجام «اقداماتی فوری برای محافظت از جان مسلمانان روهینگیایی»، یک نماینده پارلمان میانمار به همراه شاهدان عینی از حمله مرگبار جمعه شب (دیشب) ارتش میانمار به ساکنان یک روستای مسلمان‌نشین خبر دادند.

به نوشته رویترز، «مائونگ کیا زان» عضو پارلمان ملی میانمار از شهر «بوتیدانگ» در ایالت «راخین» به همراه یک شاهد عینی خبر دادند، حمله خمپاره‌ای ارتش میانمار به یک روستا که ساکنان آن مسلمانان روهینگیا بوده‌اند، دو کشته و هفت مجروح بر جا گذاشت.

به گفته این منابع، در حمله جمعه شب ارتش میانمار دو زن مسلمان روهینگیایی شامل یک خانم باردار کشته شدند.

مائونگ کیا زان با انتقاد شدید از این حمله مرگبار ارتش میانمار گفت: «هیچ درگیری وجود نداشت و آن‌ها (ارتش میانمار) بدون هیچ گونه هر گونه درگیری، به این روستا حملات خمپاره‌ای کردند».

رویترز گزارش داد: «اوایل ژانویه ۲۰۲۰ هم چهار کودک روهینگیایی بر اثر یک انفجار جان خودشان را از دست دادند؛ انفجاری که ارتش میانمار و شورشیان، یک دیگر را مقصر آن خوانده‌اند».

مرگ دو زن روهینگیایی شامل یک خانم باردار در شرایطی صورت گرفته که روز پنجشنبه دیوان بین‌المللی دادگستری در سازمان ملل متحد در حکمی به دولت میانمار دستور داد اقداماتی فوری را برای محافظت از جان مسلمانان روهینگیایی انجام دهد.

پس از سرکوب مسلمانان روهینگیایی در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶)، بیش از ۷۳۰ هزار نفر از ساکنین این منطقه ناچار به ترک کشورشان شده و در اردوگاه‌هایی در مرز کشور بنگلادش اسکان داده شدند. بازرسان سازمان ملل به این جمع‌بندی رسیدند که اقدام نظامی ارتش میانمار علیه مسلمانان این کشور «با قصد نسل‌کشی» انجام شده است.

«آنگ سان سو چی» رهبر میانمار پیش از صدور این حکم در مقاله‌ای در روزنامه «فایننشال تایمز» نوشته بود، ممکن است جنایت جنگی علیه مسلمانان رخ داده باشد، اما پناهجویان روهینگیایی در این باره اغراق می‌کنند

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.