توصیه پلیس آگاهی تهران بزرگ به زائران حج تمتع / مراقب جاعلان ارز و مدارک باشید

به گزارش رکنا، سرهنگ سعید مجیدی گفت داشت: برگ برنده کلاهبرداران در تحقق اهداف مجرمانه شان بیدار کردن حس حرص و طمع در قربانیان و همچنین مهندسی اجتماعی آنان است.

به این ترتیب که دقیقا در دورانی که اخبار حج تمتع در جامعه جریان دارد و همه در تکاپوی آمادگی برای این سفر با صرف حداقل هزینه و زمان برای دسترسی به مدارک و ارز مورد نیاز است، کلاهبرداران با توجه به آمادگی ذهنی مخاطبان به سراغ آن‌ها رفته و در فضای مجازی با وعده تسریع در صدور مدارک مسافرتی و همچنین تامین ارز مورد نیاز، شما را در دام مدارک و ارز جعلی گرفتار می‌کنند؛ لذا از شهروندان دعوت می‌شود تا با رعایت نکاتی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌نمایم از بروز اتفاقاتی از این دست برای خود و نزدیکانشان پیشگیری به عمل آورند و با خاطری آسوده راهی این سفر معنوی شوند:

برای ورود به کشور عربستان و زیارت خانه خدا فقط گذرنامه و ویزا ضروری می‌باشد و از آوردن مدارک شناسایی اضافی خودداری شود.

از صفحه گذرنامه خود توسط تلفن همراه عکس گرفته تا در صورت مفقودی یا سرقت مدارک مذکور بتوان از اطلاعات آن‌ها بهره برداری گردد.

برای دریافت ویزای کشور عربستان از طریق سامانه‌های رسمی سازمان حج و اوقاف مانند "سماح" ثبت نام نموده تا نسبت به صدور ویزا از طریق مراجع رسمی اقدام گردد و از تحویل گذرنامه خود به دیگران خودداری گردد.

به تبلیغات دروغین در فضای مجازی در خصوص دریافت ویزا با قیمت ارزان و در کمترین زمان ممکن توجه ننموده و مدارک هویتی و گذرنامه خود را به افراد ناشناس تحویل ندهید.

توجه داشته باشید که در صورت دریافت ویزا از مراکز غیررسمی، پلیس در مرز‌های خروجی با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مستقر بوده و ویزا‌ها و گذرنامه‌های جعلی به راحتی شناسایی شده و از ادامه سفر جلوگیری می‌گردد.

ورود غیر قانونی به کشور عربستان مجازات سنگین زندانی دارد.

برای دریافت گذرنامه شخصاٌ به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و به هیچ عنوان مدارک خود را به افراد ناشناس و دفاتر و موسسات غیر مجاز تحویل ندهید.

برای دریافت ارز مورد نیاز به مراکز و صرافی‌های مجاز مراجعه و از خرید ارز در نقاط مرزی و دلالان ارزی جداً خوداری نمائید.

کشف ارز جعلی از زائرین ایرانی در کشور عربستان مشکلات زیادی را برای آنان ایجاد خواهد کرد.

در هنگام سفر به کشور عربستان مواظب افرادی که سعی در معاوضه دینار و دلار با پول ایرانی را دارند باشید زیرا احتمال ارائه اسکناس جعلی از سوی جاعلین وجود دارد.

در هنگام خرید برخی از اجناس در کشور عربستان مانند گوشی تلفن احتمال اینکه فقط در همان کشور فعال باشد و و در کشور ما غیر فعال باشد وجود دارد پس مواظب خرید وسایل تقلبی و بدلی نیز باشید.

به هیچ عنوان رمز کارت بانکی خودرا در روی کارت‌ها درج ننمائید و مدارک و کارت‌های عابر بانک خود را در جیب‌های مختلف نگهداری و همه مدارک، پول و کارت‌های بانکی را یکجا نگهداری ننمائید.

اطلاعات هویتی و گذرنامه خود را در اختیار کسی قرار ندهید، چون ممکن است از حق امتیاز احتمالی سفر شما سوء استفاده نمایند (قبل از سفر و بعد از سفر).

به آگهی‌هایی که در فضای مجازی، روزنامه‌های کثیرالانتشار، سطح شهر و یا معابر عمومی در خصوص اعزام زائر به کشور عربستان در ایام حج توسط آژانس‌ها و تور‌های گردشگری مشاهده می‌نمایید اعتماد نکنید و قبل از هر اقدامی قانونی بودن فعالیت آژانس را از مبادی ذیربط استعلام کنید.

برای مسافرت به کشور عربستان به منظور شرکت در مراسم حج، جهت تهیه بلیط، به مراکز و آژانس‌های مسافرتی معتبر که مجوز از سازمان حج و اوقاف و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دارند مراجعه نمایید.

از پرداخت هرگونه وجه و تحویل اسناد و مدارک به افرادی که با تبلیغات فریبنده مدعی اعزام زائر به عربستان می‌باشند خودداری نمائید.

وبگردی