مرگ دردناک مرد 34 ساله در چاه / جمجمه اش شکست!
حوادث رکنا: رئیس جمعیت هلال احمر گراش گفت: در ساعت ۲۰:۱۵ روز پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳، طی تماس تلفنی از مردم، گزارشی مبنی بر سقوط جوان ۳۴ ساله در چاه، در منطقه اناغ دریافت شد.
![مرگ دردناک مرد 34 ساله در چاه / جمجمه اش شکست!](https://cdn.rokna.net/thumbnail/uM6vDZqyWKiD/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cc0Vllv8yclCvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7+%D8%AF%D8%B1+%DA%86%D8%A7%D9%87.jpg)
به گزارش رکنا، محمد شکاری گفت: بلافاصله ۲ تیم امدادی هلال احمر با آمبولانس و خودرو امداد کوهستان به همراه نیروهای آتشنشانی به منطقه اعزام شدند.
وی افزود: نجاتگران پس از ۲ ساعت تلاش، مصدوم را که آقای ۳۴ ساله بود، از چاه بیرون آورده و بلافاصله اقدامات اولیه توسط نیروهای امدادی آغاز شد که وی از ناحیه جمجمه و ران پا دچار شکستگی شده و فاقد هوشیاری بود که بلافاصله نیز برای سیر مراحل درمان به بیمارستان امیرالمومنین (ع) منتقل شد.
شکاری در پایان عنوان کرد: براساس گزارشها، پس از انتقال مصدوم به بیمارستان بلافاصله مراحل درمانی برای وی صورت گرفته که متاسفانه تلاشهای کادر درمان پس از ساعتها بی نتیجه ماند و مصدوم جان خود را از دست داد.
-
فیلم آواز باشکوه حامیم ! / در اجرای زنده قدرت صداشو با این آهنگ به رخ همه کشید !
ارسال نظر