کشف 15 میلیارد اموال سرقتی در خانه دزدان جنوب تهران
حوادث رکنا: سرهنگ محمدقاسم طرهانی فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری 2 سارق سابقه دار اماکن خصوصی در محدوده "باقرشهر " خبر داد و گفت: اموال مکشوفه از مخفیگاه این متهمان به ارزش 15 میلیارد ریال برآورد شده است.
![کشف 15 میلیارد اموال سرقتی در خانه دزدان جنوب تهران](https://cdn.rokna.net/thumbnail/V1xdqmpO5T5X/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cxP3KgyBzj5KvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ محمدقاسم طرهانی به تشریح این خبر پرداخت و گفت: در سومین روز از فروردین ماه 1403 یکی از شهروندان ساکن محدوده باقرشهر به کلانتری 175 مراجعه و ضمن طرح شکایتی عنوان داشت که از منزلش سرقت شده است.
این مقام انتظامی عنوان داشت: با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله تیم های زبده ای از ماموران تجسس کلانتری تشکیل و در پی سرنخی هایی برای شناسایی سارق، اقدامات خود را آغاز کردند.
وی تصریح کرد: با توجه به شگرد سارق یا سارقان و مراجعه به بانک مشخصات سارقان سابقه دار مشخص شد که در این سرقت دو سارق سابقه دار دست داشته که به تازگی از زندان آزاد شده و دارای سوابق کیفری دیگری نیز هستند.
سرهنگ طرهانی اظهار داشت: اقدامات ماموران پلیس در کمتر از 24 ساعت نتیجه داد و مشخصات و مخفیگاه سارقان شناسایی شده و در یک عملیات ضربتی هر دو را دستگیر کردند.فرمانده انتظامی شهرستان ری، بیان داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان همه اموال مالباخته به ارزش 15 میلیارد ریال، کشف و پس از صورتجلسه به وی مسترد شد.
سرهنگ طرهانی در پایان، بااشاره به انتقال متهمان به زندان بر اساس دستور مرجع قضائی، گفت: با توجه به ایام تعطیلات و آغاز سفرهای نوروزی، شهروندان به خاطر داشته باشند پیش از حرکت، تجهیزات ایمنی مناسبی برای منازل و اماکن خصوصی خود تهیه و استفاده کنند تا فرصت از سارقان گرفته شود.
-
اظهارات عجیب محسن کیایی درباره رامبد جوان و جناب خان ! / چرا ۱۰۰۱ جای خندوانه نشست ! + فیلم
ارسال نظر