اقدام سریع پلیس راهور در جلوگیری از یک فاجعه
حوادث رکنا: با اقدام به موقع از آتش گرفتن یک تانکر حامل گاز ال پی جی و خطر انفجار جلوگیری و از آتش سوزی گسترده ممانعت کردند.
![اقدام سریع پلیس راهور در جلوگیری از یک فاجعه](https://cdn.rokna.net/thumbnail/DGSxzPisBwQC/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cDzsDjJcsygCvtfuJ1_NwVg,,/%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3+%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%B1.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ صادق مزارعی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همکاران ما در گشت پلیس راه کنگان حین گشت در محور جم - سیراف در جنوب استان بوشهر، یک دستگاه تریلی حامل گاز ال پی جی که لاستیک آن در حال آتش سوزی بود را متوقف کردند.
وی افزود: همکاران ما ابتدا با مطلع کردن راننده از آتش گرفتن لاستیک خودرو و توقف در محل مناسب با استفاده از کپسول آتش نشانی موجود در خودرو سازمانی و کمک گرفتن از سایر خودروهای عبوری قبل از سرایت آتش به نقاط قابل انفجار تانکر، آتش را مهار کردند.
رئیس پلیس راه استان بوشهر تصریح کرد: تا رسیدن مأموران آتش نشانی با استفاده از دو تیم گشتی پلیس راه و تا حصول اطمینان از رفع خطر در خصوص اعمال محدودیت تردد در محور مذکور اقدام شد.
مزارعی ادامه داد: با حضور خودروهای آتش نشانی وضعیت تانکر گاز تثبیت و تا رفع نقص کامل به پارکینگ مناسب هدایت شد.
وی یادآور شد: در صورت ورود نکردن به موقع پلیس، امکام اشتعال کامل و انفجار خودرو دور از ذهن نبود که ضمن به خطر انداختن جان راننده می توانست آسیب های جدی به رانندگان و سرنشینان خوددوهای در حال عبور این محور نیز ایجاد کند.
-
بررسی دقیق قصور در حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران / وزیر علوم فردا در مجلس حضور مییاب
ارسال نظر