بازداشت مرد جوان با گنج دوره صفوی در آذرشهر
حوادث رکنا: معاون هماهنگ کننده انتظامی استان آذربایجان شرقی از کشف اشیاء عتیقه دوره صفویه در شهرستان آذرشهر خبر داد.
![بازداشت مرد جوان با گنج دوره صفوی در آذرشهر](https://cdn.rokna.net/thumbnail/g8mwUjKfF9S1/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cPmx4Mgl84bevtfuJ1_NwVg,,/%DA%A9%D8%B4%D9%81+%D8%B9%D8%AA%DB%8C%D9%82%D9%87.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ صابر عباس زاده در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی شهرستان آذرشهر پس از اقدامات اطلاعاتی و تخصصی موفق شدند یکی از قاچاقچیان عتیقه را شناسایی کنند.
وی افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضائی در بازرسی از منزل متهم، تعدادی اشیاء عتیقه و زیرخاکی کشف شد.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان میراث فرهنگی، قدمت عتیقه جات کشف شده مربوط به دوره اسلامی بوده و ارزش ریالی اموال کشف شده در دست بررسی است.
سرهنگ "عباس زاده" با اشاره به دستگیری یک متهم در این عملیات، خاطرنشان کرد: شهروندان می توانند در صورت اطلاع از موارد مشابه، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.
-
تریلر انیمیشن سونیا در تُستویل – ماجراجوییای ترد و خوشمزه! + فیلم
ارسال نظر