نجات معجزهآسای مردی از زیر آوار زلزله ترکیه پس از ۲۷۸ ساعت / جزییات حیرت آور + عکس
کدخبر:
870543
لینک کپی شد
ایسنا نوشت: تیمهای امدادی ترکیه در استان حتای در دوازدهمین روز پس از وقوع زلزله یک مرد را از زیر آوار نجات دادند.
کدخبر:
870543
لینک کپی شد
![نجات معجزهآسای مردی از زیر آوار زلزله ترکیه پس از ۲۷۸ ساعت / جزییات حیرت آور + عکس](https://cdn.rokna.net/thumbnail/tDAO5IOm8Vai/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2ceF54B82drsWvtfuJ1_NwVg,,/5811783.jpg)
تیمهای جستجو و نجات ترکیه در ادامه تلاش بیوقفه خود در مناطق زلزلهزده، «حاکان یاسیناوغلو» را ۲۷۸ ساعت پس از وقوع زلزله در استان حتای نجات دادند.
بنابر اعلام العالم، عملیات نجات این مرد ۴۵ ساله ساعتها به طول انجامید و او پس از خروج از زیر آوار برای درمان به بیمارستان منتقل شد.
گفتنی است روز دوشنبه ۶ فوریه دو زلزله به بزرگی ۷.۷ و ۷.۶ ریشتر ۱۱ استان ترکیه را به مرکزیت شهرستانهای پازارجیک و البستان در استان قهرمانماراش لرزاند.
۲۷۱ ۲۳۳
-
واژگونی اتوبوس حامل دانشآموزان دختر در کرمان، 6 نفر جانباختند!/ دستور معاون اول رئیس جمهور و توضیحات آموزش و پرورش
ارسال نظر