بزرگراه های مرگ تهران را بشناسید ! / آمارهای تکاندهنده !

به گزارش رکنا؛  سرهنگ احسان مومنی با اشاره به آمار تصادفات رخ داده طی شش ماهه اول امسال در پایخت گفت: متاسفانه بر اثر تصادفات رانندگی در شش ماهه اول امسال  به طور متوسط روزانه ۵۷ نفر مصدوم شدند که به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین روزانه ۲۱۵ مورد کروکی منجر به خسارت بالای بیست میلیون تومان ترسیم و به بیمه ارسال شده است. متاسفانه در جریان این تصادفات در هر ۴۸ ساعت سه نفر فوت شدند.  

وی با اشاره به سهم عابران، موتورسیکلت‌سواران و رانندگان و سرنشینان خودرو در حوادث رانندگی اظهار کرد: ۴۴ درصد تصادفات در شش ماهه اول امسال مربوط به عابران پیاده بوده که نسبت به سال قبل شش درصد افزایش داشته است. ۴۳ درصد تصادفات مرتبط با موتورسیکلت‌سواران است که با کاهش یک درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است. ۱۳ درصد باقی‌مانده نیز سهم رانندگان و سرنشینان خودرو است که در این رقم نیز نسبت به پارسال کاهش گزارش شده است.

پرتصادف‌ترین بزرگراه‌های تهران در نیمه اول سال ۱۴۰۱

مومنی با اشاره به پرتصادف‌ترین بزرگراه‌های تهران در ششش ماهه اول امسال گفت: بر اساس آمار ۵۴ درصد متوفیان تصادفات در محورهای بزرگراهی جان خود را از دست داده‌اند. بزرگراه آزادگان ۱۰ درصد کل سهم تصادفات فوتی را به خود اختصاص داده و بعد از آن بزرگراه امام علی(ع) قرار دارد. همچنین ۴۰ درصد تصادفات نیز در خیابان‌های اصلی اتفاق افتاده است.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به زمان‌بندی وقوع تصادفات در شهر تهران تصریح کرد:در نیمه اول امسال ۴۸ درصد تصادفات که بیشترین سهم را به خود اختصاص داده، در ساعات شب و تاریکی هوا اتفاق می‌افتد. همچنین ساعت ۱۶ تا ۲۰ نیز پرتصادف‌ترین بازه زمانی روز با سهم ۲۵ درصدی از تصادفات است.  

آنالیز تصادفات رانندگی مهرماه در پایتخت

وی در ادامه درباره آمار تصادفات در مهرماه امسال اظهار کرد: به علت وقوع تصادفات رانندگی در مهرماه امسال روزانه ۵۵ نفر مصدوم شدند و به مراکز درمانی انتقال یافتند. همچنین روزانه ۲۰۰ مورد کروکی خسارتی بالای بیست میلیون تومان کشیده شد. متاسفانه در جریان این تصادفات هفته‌ای ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند.  

مومنی تاکید کرد: در مهرماه با همکاری مردم هم در بحث تصادفات جرحی و هم خسارتی و هم فوتی‌ها کاهش چشمگیری داریم. البته مواردی وجود دارد که باید بیشتر به آن‌ها پرداخته شود تا آمار خسارت‌ها کاهش پیدا کند. ۵۷ درصد متوفیان حوادث رانندگی در مهرماه، عابر پیاده بودند که بیش از نیمی از تصادفات را تشکیل می‌دهند. همچنین ۷۰ درصد تصادفات عابران پیاده در معابر بزرگراهی با وجود گاردریل، نرده و پل هوایی بوده است. نیمی از تصادفات عابر پیاده هم در ساعات شب بوده و رانندگان آن‌ها را ندیدند. توصیه من به مردم این است که در ساعات شب و تاریکی هوا از محل‌هایی عبور کنند که روشنایی کافی وجود دارد.

وی درباره آمار تصادفات موتورسیکلت‌ها گفت:۳۰ درصد متوفیان موتورسیکلت‌سواران بودند که عمدتا از کلاه ایمنی استفاده نکردند و بیشترین ساعات وقوع تصادفات آن‌ها ۱۲ تا دو ظهر بوده است. این اتفاق عمدتا به علت خستگی، عجله و شتاب اتفاق می‌افتد. بیشترین سهم تصادفات موتورسیکلت‌ها در بزرگراه‌های شهید خرازی، شهید بابایی و شهید صیاد شیرازی بوده است. با توجه به ریسک بالایی که وسیله موتورسیکلت در سرعت‌های بالا دارد، از رانندگان درخواست می‌کنیم تا بیشتر احتیاط کنند.

مومنی با اشاره به سهم رانندگان و سرنشینان خودرو از تصادفات در مهر ماه امسال گفت: ۱۳ درصد تصادفات مربوط به رانندگان و سرنشینان آن می‌شود. در این زمینه بزرگراه‌های  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و شهید رجایی بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند. در مهرماه بالاترین آمار تصادفات که ۵۸ درصد است، مربوط به محورهای بزرگراهی است و دو بزرگراه آزادگان و شهید یاسینی در صدر این لیست هستند. ۳۸ درصد از تصادفات نیز در خیابان‌های اصلی رخ داده است. از ساعت هشت تا ۱۱ شب تصادفات عابر پیاد و همچنین ساعت ۱۲ تا دو ظهر آمار تصادفات موتورسیکلت افزایش پیدا می‌کند. به طور کلی ۴۱ درصد کل تصادفات در ساعات شب رخ می‌دهد.