۱۹ خودکشی ناموفق بین دانش آموزان نیشابور طی یک سال!/ احداث بزرگترین مدرسه کشور با 16هزار مترمربع زیربنا

به گزارش رکنا از نیشابور؛ علیرضا کلیدی در جمع خبرنگاران در ادامه گفت: با اینکه نقش آموزش‌وپرورش در طرح تقسیم کار ملی فقط در یک رشته دیده شده طی یک سال گذشته از مجموع خودکشی‌های اتفاق افتاده در حوزه آموزش‌وپرورش نیشابور هیچ موردی منجر به مرگ نشد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه آسیب های اجتماعی و پیامدهای کرونایی با آسیب های جدیدی مواجه شده ایم اظهار داشت: طی یک سال گذشته ۱۹ مورد اقدام به خودکشی ناموفق در بین دانش‌آموزان نیشابور ثبت شد که هیچ کدام منجر به فوت نشد و پنج مورد آن مربوط به مسائل خانوادگی و مابقی به صورت نمایشی و برای گرفتن امتیاز بوده و بیشتر این‌موارد در مقطع تحصیلی متوسطه اول و دوم بوده است که باید در این راستا  نقش تربیتی معلمان پررنگ تر شود.  

 مدیر آموزش و پرورش نیشابور خاطرنشان کرد: احداث مدرسه وکیلی ۱۰۰ به عنوان بزرگترین مدرسه ایران با ۱۶هزار مربع زیربنا و اعتبار اولیه ۶۰میلیارد تومان آغاز شده و بزرگ‌‌ترین قرارداد خیرین مدرسه ساز کشور در نیشابور با اعتبار ۶۰۰میلیارد تومان برای ساخت ۱۴۳ مورسه در نیشابور منعقد شده و نیشابور در شاخص توسعه متوازن حدود یک درصد از شاخص استان جلوتر است.

کلیدی گفت: توسعه فضای مدرسه آموزشی متوسطه در روستاها برای ارتقای نرخ پوشش تحصیل و گذر تحصیلی در دستور کار قرار دارد و برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش پرورشی معلمان باید احیا شود و برگزاری کارگاه های توانمند‌سازی در دستور کار قرار دارد و امسال شعار «روز اول، کلاس اول» برای آغاز سال تحصیلی انتخاب شده است.

وی افزود: آموزش‌ و پرورش نیشابور ۴۸درصد کمبود نیرو دارد و در این چارچوب یک هزار و ۹۴۸نیرو و ۸۸۱ کلاس کم دارد همچنین در نیشابور ۵۹ مدرسه فرسوده با ۳۲۳ کلاس درس و ۶هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز و ۲۵ هزار و ۸۴۰ متر مربع زیربنا وجود دارد که از این تعداد ۱۱مورد شهری و مابقی روستایی است.

کلیدری گفت: ۴۵۳ مدرسه دولتی و ۶۴ مدرسه غیردولتی و ۱۹ مدرسه هیات امنایی در نیشابور وجود دارد و پارسال ۸۰هزار دانش‌آموز در نیشابور مسغول تحصیل بودند و ۲هزار دانش‌آموز جدید برای سال تحصیلی جدید پیش‌بینی می‌شود و میانگین سرانه ورزشی دانش‌آموزشی در نیشابور ۲۱صدم درصد و میانگین استان ۲۲درصد است.  

وی اظهار کرد:  پارسال در آموزش‌وپرورش نیشابور ۲۸ طرح هم‌زمان به بهره‌برداری رسید و امسال۱۸۳ کلاس درس در قالب ۴۵ طرح با اعتبار ۶۴میلیارد تومان در ۸ال اجرا است و ۱۶مدرسه در نیشابور نیازمند گازرسانی است.

سعید صفارائی/ نیشابور 

 

 

وبگردی