رسوایی فساد در شهرداری / بازداشت 3 کارمند در فروش پنهانی گازوئیل

به گزارش رکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری، رئیس کل دادگستری استان سمنان، از دستگیری سه کارمند شهرداری گرمسار خبر داد. وی تأکید کرد که این اقدام در راستای مبارزه قاطعانه با مفاسد اقتصادی و اداری و بر اساس گزارش‌های واصله از سازمان بازرسی استان و همکاری اطلاعات سپاه گرمسار انجام شده است.

پرونده در حال بررسی است

براساس گزارش منتشر شده توسط رسانه میزان، متهمان به دلیل اختلاس و همچنین فروش غیرقانونی ۲۷۰ هزار لیتر گازوئیل که سهمیه ماشین‌آلات شهرداری بوده است، شناسایی شده‌اند. در حال حاضر، پرونده این افراد در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان گرمسار در دست رسیدگی است.

اقدامات قضایی انجام شده

رئیس کل دادگستری استان بیان کرد که متهمان پس از تفهیم اتهام، با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شده‌اند. وی افزود که برای جلوگیری از امحاء مدارک و مستندات مرتبط با این پرونده، اقدامات قانونی انجام گرفته است.

تأکید بر نظارت و برخورد قاطع

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری تصریح کرد: دستگاه قضایی استان در راستای نظارت بر اجرای قوانین و مقررات، عملکرد تمامی دستگاه‌های اجرایی را رصد می‌کند. وی تأکید کرد که در مواجهه با تخلفات و جرایم، برخوردی بی‌اغماض و عبرت‌آموز صورت خواهد گرفت.

  • فیلم جذاب از دکوراسیون و چیدمان خانه لوکس گلزار و آیسان/ اسم خاص گربه خوشگلش وانیله !

وبگردی