عملیات شبانه پلیس برای دستگیری شرور مواد فروش در شرق تهران
حوادث رکنا: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از دستگیری یکی از عوامل اصلی فروش و توزیع مواد مخدر در شرق تهران خبر داد. این متهم، که از اوباش شناختهشده منطقه بود، در جریان عملیات پلیس در بزرگراه آزادگان با شلیک به لاستیکهای خودرویش متوقف و بیش از ۴ کیلوگرم مواد مخدر کشف شد.
به گزارش رکنا، سرهنگ حسین باباپور، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، اعلام کرد: در پی گزارشها و شکایات متعدد مردمی مبنی بر فعالیت مجرمانه یکی از قاچاقچیان مواد مخدر در شرق پایتخت، پروندهای در این خصوص تشکیل شد و تیمی از مأموران پایگاه ششم پلیس مبارزه با مواد مخدر مسئول رسیدگی به موضوع شدند.
بر اساس تحقیقات مأموران، متهم از عوامل اصلی قاچاق و توزیع مواد مخدر در منطقه بوده و مقادیر قابل توجهی مواد را از مرزهای شرقی کشور تهیه و در پاتوقهای شرق تهران توزیع میکرد.
با بررسیهای میدانی و اطلاعات بهدستآمده، محل فعالیت متهم در پاتوقی در گردنه تباکوئی شناسایی شد. مأموران با رصد دقیق تحرکات وی، عملیات دستگیری را آغاز کردند.
سرهنگ باباپور افزود: شب گذشته، هنگام عبور متهم از بزرگراه آزادگان، مأموران پلیس برای دستگیری وی وارد عمل شدند. متهم با مشاهده نیروهای پلیس اقدام به فرار کرد و در جریان تعقیب و گریز، بستههای مواد مخدر را از خودرو به بیرون پرتاب میکرد.
پس از اخطارهای مکرر، مأموران با شلیک سه تیر به لاستیکهای خودرو موفق به متوقف کردن وی شدند. در بازرسیهای انجامشده از محل تعقیب و اطراف بزرگراه، ۱۱۵ بسته مواد مخدر شامل هروئین و شیشه با وزن بیش از ۴ کیلوگرم کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پایان اظهار امیدواری کرد: با دستگیری این متهم و پاکسازی پاتوقهای مواد مخدر در شرق تهران، شاهد کاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد و مواد مخدر در این مناطق باشیم.
-
نقش مهمی که باران کوثری با شوخی از پدرش گرفت
ارسال نظر