کلثوم اکبری قاتل سریالی مردان باهوش بود یا ساده ؟! + صفر تا صد دومین زن قاتل سریالی ایران ! + فیلم و عکس

به گزارش رکنا، سرپرست دادسرای جنایی در برنامه برمودا و گفتگو با کامران نجف‌زاده کلثوم اکبری قاتل سریالی معروف را "ساده" خواند که در عین حال همچون سایر قاتلان زنجیره‌ای از ضریب هوشی خاصی برخوردار بوده است.

صفر تا صد قتل های سریالی کلثوم اکبری

کلثوم اکبری، قاتل زنجیره‌ای زن اهل ساری است که پس از مهین قدیری دومین قاتل سریالی زن در تاریخ ایران به حساب می‌آید.

او شهریورماه ۱۴۰۲ در پی شکایت یکی از پسران مقتول مورد ظن پلیس قرار گرفت و سپس بازداشت شد.

او پس از دستگیری به قتل ده شوهر صیغه‌ای دیگر خود اعتراف کرد. او طعمه‌های خود را که همگی مردان بالای ۷۰ سال بودند، شناسایی و به عقد موقت آنها درمی‌آمد. سپس با شگردهایی از قبیل خوراندن دارو و خفه کردن قربانی او را به قتل می‌رساند. کلثوم قرص قند یا فشار خون در نوشیدنی‌های مختلف حل می‌کرد و به قربانی می‌داد. در مرتبه‌های اول و زمانی که حال قربانی بد می‌شد او را به بیمارستان می‌رساند و ظاهرا قربانی را نجات می‌داد، اما در مرحله‌های بعد با بالا بردن دوز دارو آنها را بی‌حال می‌کرد و می‌کشت و چون سابقه قبلی داشتند کسی به نحوه مرگ‌شان مشکوک نمی‌شد. کلثوم قتل‌هایش را در شهرهای ساری، نکا، محمودآباد، بابل و قائمشهر مرتکب شده است.

آخرین قربانی کلثوم، غلامرضا بابایی ۸۲ ساله بود که با مهریه ۵۰۰ میلیون تومانی او را صیغه کرده بود. او پس از مدت کوتاهی به کلثوم مظنون شد. بابایی چند روز پیش از مرگش به فرزندانش گفته بود که کلثوم به زور به او قرص قلب و فشار خون می‌دهد و هر بار که نوشیدنی‌های کلثوم را می‌خورد از حال می‌رود. او چند روز بعد از گفتن این جمله‌ها جانش را از دست داد و فرزندانش که به مرگش مشکوک شده بودند از کلثوم به اتهام قتل شکایت کردند. او پس از بازداشت اعتراف کرد با حل کردن تعداد زیادی قرص فشار خون در ظرف آب، طی چند مرحله همسرش را بی‌حال و در نهایت با حوله خفه‌اش کرده است.

رسیدگی به این پرونده از اواخر مرداد سال گذشته با شکایت خانواده مرد ۸۲ ساله‌ای آغاز شد. آنها که به مرگ مشکوک پدر خود مشکوک بودند‌، از همسر صیغه‌ای او به نام کلثوم ۵۶ ساله شکایت کردند‌. آنها مدعی شدند‌؛ پدرشان حالش خوب بود و بیماری نداشت‌. حدود یک ماه قبل با کلثوم ازدواج کرد‌.

یک روز صبح کلثوم با ما تماس گرفت و از مرگ پدرمان خبر داد و بعد مهریه ۵۰۰ میلیون تومانی‌اش را خواست.‌با این شکایت، کلثوم به پلیس آگاهی احضار و تحقیقات از او آغاز شد‌. این زن منکر دست داشتن در مرگ شوهرش شد و گفت‌: من شوهرم را دوست داشتم و چون مهریه‌ام را خواسته‌ام این شکایت علیه من مطرح شده است. این ادعا درحالی مطرح شد که بازپرس متوجه تناقض‌گویی‌های او شد و دستور بازداشتش را صادر کرد. از سوی دیگر تحقیقات را روی گذشته این زن متمرکز کرد و متوجه شد که او بعد از فوت شوهر اولش چند بار ازدواج موقت داشته که زندگی مشترکش بعد از چند ماه با مرگ شوهرانش پایان یافته بود. با افشای این موضوع، تحقیقات از کلثوم دوباره شروع شد و این بار به قتل شوهر ۸۲ ساله‌اش اعتراف کرد و گفت‌: چند بار به شوهرم قرص قند و فشار دادم که بیحال شود‌.

آخرین بار قرص را در دوغ حل کردم و به شوهرم دادم‌. وقتی بی‌حال شد‌ با حوله خفه‌اش کردم‌. بعد تا صبح منتظر ماندم و سپس مرگش را به همسایه‌ها خبر دادم.‌  پس از این اعترافات، تحقیقات ماموران پلیس آگاهی مازندران روی احتمال وجود قتل‌های دیگر او آغاز شد که کلثوم در مرحله اول راز قتل شش شوهر دیگرش را فاش کرد. بررسی‌ها نشان داد، او از دهه ۸۰ قتل‌ها را آغاز کرده و شوهرانش را از شهرهای مختلف استان انتخاب می‌کرد تا راز جنایت‌هایش سر به مهر باقی بماند. او ابتدا به قربانیان قرص‌هایی می‌داد تا بدحال شوند و خانواده پیرمردها به مرگ او مشکوک نشوند. بعد در زمانی مناسب با بالشت آنها را خفه می‌کرد. بعد هم مهریه خود را از فرزندان مقتول می‌گرفت و ناپدید می‌شد. با ادامه تحقیقات، مشخص شد او چهار پیرمرد دیگر را هم به این شیوه به قتل رسانده و تعداد قربانیان او به عدد ۱۱رسید. اومدعی شده بود در زمان قتل‌ها به او جنون دست می‌داد و تحت تاثیر آن مرتکب قتل می‌شد.

با گذشت ۱۰ماه از افشای قتل‌های سریالی، کلثوم در زندان مدعی شد که پسرش را هم به قتل رسانده است. آن‌طور که روایت شده، کلثوم پسرش را به علت این‌که متوجه قتل‌های سریالی‌اش شده بود، کشت.این در‌حالی است که در تحقیقات مقدماتی هیچ مدرکی که این ادعا را اثبات کند به دست نیامد اما احتمال دارد برای بررسی آن بازپرس پرونده دستور نبش قبر و بررسی علت مرگ پسر جوان در پزشکی قانونی را صادر کند.

یکی از آشنایان کلثوم در این‌باره گفت: «‌کلثوم درباره مرگ پسرش به نزدیکان اعلام کرده بود او سرطان داشته و به خاطر آن فوت کرده است‌. البته ما بعد از مرگ پسر جوان متوجه ماجرا شدیم. کلثوم یک دختر هم دارد که او ازدواج کرده است. شایعات درباره او زیاد است. برخی می‌گویند او پسرش را کشته و درباره مرگ او برای هر‌کدام از شوهرانش یک روایت را تعریف کرده است. به برخی گفته او ماهیگیر بوده و غرق شده، به برخی دیگر گفته او سرطان داشته و برای تعداد سکته قلبی را علت مرگ اعلام کرده است. اوخانواده‌دوست بود وفکر نمی‌کنم پسرش راکشته باشد.‌»

در جریان رسیدگی به پرونده دومین قاتل سریالی زن در تاریخ ایران، تاکنون هیچ کدام از اولیای دم برای قاتل سریالی که شوهران خود را کشت، قصد رضایت نداشته و تقاضای قصاص دارند.

کلثوم.اکبری قاتل سریالی که ۱۱ شوهر صیغه‌ای خود را در شهرهای مختلف مازندران به قتل رساند در آخرین اعترافات خود در شهریورماه سال جاری، مقابل دوربین صدا و سیما می‌گوید: «نمی‌دانم چند نفر را کشتم. ۱۳، ۱۴، ۱۵ نفر بودند. نمی‌دانم.» اما آخرین آمار جنایات او توسط مقامات انتظامی۱۱ فقره قتل اعلام شده است.

وبگردی