کرونا جان حیوانات باغ وحش آلمانی را به خطر انداخت
رکنا: باغ وحشهایی که در روزهای گرم سال قاعدتا باید خیلی شلوغ باشند، در دوران شیوع کرونا بسته شدهاند و حالا رئیس باغ وحشی در شمال آلمان میگوید برای ادامه حیات مجموعه شاید مجبور شوند در آینده برای تغذیه جانوران از سایر حیوانات باغ وحش استفاده کنند.
به گزارش رکنا، ورنا کاسپاری، رئیس باغ وحش نویمونستر (شهری در نزدیکی هامبورگ) به روزنامه آلمانی دی ولت گفت: "ما فهرستی از حیواناتی که باید اول سلاخی شوند را آماده کردهایم."
پانداهای باغ وحش برلین نیز به تازگی صاحب دو قلو شدهاند اما علاقهمندان تنها از طریق اینترنت میتوانند آنها را تماشا کنند.
سخنگوی باغ وحش به خبرگزاری "دیپیای" گفت: "دوقلوهای پاندا به طرز خارقالعادهای بامزه هستند. ما مرتب با خودمان فکر میکنیم که مردم باید آنها را به طور واقعی ببینند. نمیخواهیم وقتی دوباره باغ وحش را باز کردیم، پانداها بزرگ شده باشند."
اشتهای فراوان
خانم کاسپاری میگوید اگر مشکلات مالی حل نشوند، به عنوان آخرین راه حل کشتن تعدادی از حیوانات باغ وحش نویمونستر به سایر جانوارن کمک میکند که زنده بمانند.
او میگوید برای مثال فکها و پنگوئنهای باغ وحش روزانه به مقدار زیادی ماهی تازه نیاز دارند: "اگر کار به آنجا برسد، از سر ترحم باید حیوانات را بکشیم و این بهتر از این است که از گشنگی بمیرند. در بدترین حالت ما باید بعضی از حیوانات را با برخی دیگر تغذیه کنیم."
باغ وحش خانم کاسپارینی متعلق به اتحادیهای است که شامل کمکهای دولت برای کسب و کارهای کوچک نمیشود. طبق برآورد او درآمدی که این باغ وحش در این بهار از دست میدهد حدود ۱۷۵ هزار یورو است.
به گزارش دیپیای، علاوه بر درخواست کمک مستقیم از مردم، باغ وحشهای آلمان به طور مشترک از دولت درخواست ۱۰۰ میلیون یورو کمک مالی کردهاند.
اتحادیه ملی باغ وحشهای آلمان میگوید که باغ وحشها بر خلاف خیلی از مشاغل نمیتوانند بیشتر فعالیتهایشان را متوقف کنند یا هزینهها را کاهش دهند. حیوانات روزانه باید تغذیه و نگهداری شوند و دمای قفسهای جانواران استوایی باید حدود ۲۰ درجه سانتیگراد باقی بماند.
گفته می شود باغ وحش شونبرون که یکی از جذابیتهای اصلی گردشگری وین است، با پساندازی که دارد میتواند دوران تعطیلی ناشی از شیوع ویروس کرونا را سپری کند.
اما دو هفته پیش (اول آوریل)، این باغ وحش هفتاد درصد از ۲۳۰ کارمندش را سه ماه به مرخصی اجباری فرستاد. اتریش هم مانند آلمان سیستمی دارد که بیشتر کارگران میتوانند در دوران سخت کارفرمایان، شغل خود را حفظ کنند.
خانم هاچمایستر از باغ وحش برلین گفت: "گوریلها به خصوص دوست دارند که مردم را نگاه کنند." او میگوید که فکها و طوطیها هم از حضور مردم لذت میبرند و حالا "اوقات بسیار کسالتباری" دارند.
چند روز پیش باغ وحش مسکو نیز گفت که دو پاندای غولپیکر آن "احساس میکنند، چیزی را از دست دادهاند و حالا نسبت به هرکسی که از کنار محل اقامتشان رد میشود، حسابی واکنش نشان میدهند."برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر