سقوط لکسوس در دره جاده امام زاده داوود
حوادث رکنا: سرهنگ احسان مومنی از سقوط یک دستگاه خودروی لکسوس در دره ی جاده ی امام زاده داوود خبرداد.
![سقوط لکسوس در دره جاده امام زاده داوود](https://cdn.rokna.net/thumbnail/UdMZxoIbin6s/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2clD7eBo82OW2vtfuJ1_NwVg,,/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%81.jpg)
سرهنگ احسان مومنی رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در ساعت 08:00 صبح امروز در مسیر جاده امام زاده داود قبل از روستای چاله ماهی یک دستگاه سواری لکسوس به داخل دره سقوط کرد.
به گزارش رکنا، سرهنگ مومنی گفت : راننده این خودرو ، وسیله نقلیه خود را به حال خود و در اصطلاح خلاص رها کرده بود که در مسیر سرازیری این خودور ناگهان حرکت کرده و به داخل دره سقوط کرد.
این مقام انتظامی گفت: بلافاصله پس از دریافت این خبر تیم کارشناسی منطقه 5 پلیس راهور پایتخت، در محل حادثه حاضر شدند و با ایمن سازی محدوده تصادف برای جلوگیری از تکرار حوادث ناگوار به بررسی علل و عوامل این تصادف پرداختند.
او گفت : عوامل اورژانس و آتش نشانی نیز بلافاصله در محل حضور یافته و به اقدامات خود پرداخته و خودرو را بالا آوردند .
او افزود : خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیب نرسید .
در انتها سرهنگ موُمنی باز هم اشاره کرد : امیدواریم با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و رعایت نکات ایمنی توسط کلیه کاربران ترافیک شاهد وقوع چنین حوادث در سطح معابر شهر تهران نباشیم.
-
حامیان حقوق بشر دروغگو هستند
ارسال نظر