رادیولوژی در منزل
خدمات رادیولوژی در منزل در دوره ای که مردم به دلیل مشغله های کار و زندگی زمان کافی برای استراحت ندارند فرصت خوبی است تا با انجام رادیولوژی در منزل درمان را به تاخیر نیندازند.
در گذشته انجام رادیولوژی تنها در صورت حضور در مراکز درمانی امکان داشت اما با پیشرفت تکنولوژی و فناوری در علم پزشکی انجام خیلی از خدمات مانند رادیولوژی در منزل نیز به آسانی و بدون نیاز به حضور در مرکز درمانی انجام می شود.
انجام خدمات رادیولوژی در منزل نه تنها برای رفاه حال بیمارات تاثیر بسیاری دارد بلکه در هزینه و زمان درمان نیز صرفه جویی می شود و برای همین روز به روز به تقاضای پزشک برای انجام رادیولوژی در منزل نیز افزایش می یابد. با ما همراه باشید تا بیشتر به معرفی خدمات رادیولوژی در منزل بپردازیم.
رادیولوژی چیست و برای چه مواردی کاربرد دارد؟
یکی از شاخه های تاثیر گذار و اصلی در علم پزشکی رادیولوژی است؛ چرا که در بسیاری موارد پزشک برای تشخیص نیاز به تصویربرداری از داخل بدن دارد. این تصویربرداری به روش های مختلفی در رادیولوژی انجام می گردد. رادیولوژی بر اساس نظر پزشک و وضعیت بیمار به دو صورت مداخله ای و تشخیصی انجام می شود.
خانم هایی که در دوران بارداری به سر می برند، فردی که دچار شکستگی استخوان شده است و یا فردی که در اندام شکمی خود مشکلی دارد، از این قبیل موارد نیاز به رادیولوژی از دسته تشخیصی دارند. نمونه ای از روش های رادیولوژی تشخیصی شامل : ماموگرافی ،پزشکی هستهای ، ام آر آی ، سونو گرافی و ...
اما در مواردی مانند سرطان که تشخیص تومور بدخیم در سرعت درمان تاثیر فراووانی دارد انجام رادیولوژی به موقع بسیار اهمیت دارد. در این موارد پزشک از رادیولوژی مداخله ای استفاده می کند تا بیمار سریعتر روند درمان را آغاز و بهبود یابد.
نمونه ای از روش های رادیولوژی مداخله ای شامل : قرار دادن لوله تغذیه ، استنتگذاری و آنژیوگرافی ، قرار دادن کاتتر دسترسی وریدی،بیوپسی سوزنی از اندامهای مختلف مانند ریهها و غده تیروئید و...
انواع روش های رادیولوژی
هر فردی ممکن است در قسمت های مختلف بدنش دچار آسیب شود. این آسیب ممکن است در بافت های نرم یا سخت بدن باشد و باید بر اساس نیاز بیمار روش رادیولوژی مناسب را برای تصویربرداری انتخاب کنند. در این قسمت مهم ترین روش تصویربرداری و رادیولوژی را برای شما معرفی می کنیم هر کدام از این روش های برای تصویربرداری از بافت نرم یا سخت بدن مناسب است.
- تصویربرداری اشعه ایکس برای بررسی انواع شکستگی ها در بافت های سخت بدن
- سی تی اسکن، تصاویری از بدن که بافت ریه و قلب و ... را به خوبی نشان می دهد
- سونوگرافی برای تشخیص وضعیت کودک در رحم مادر یا وضعیت داخلی شکم و لگن استفاده می شود.
- تصویربرداری رزونانس مغناطیسی یا ام آر آی یک میدان مغناطیسی قوی و امواج رادیویی برای ایجاد یک تصویرfh که برای تشخیص خیلی از بیماری اعضای بدن مانند کمر درد ، فشار روی اعصاب ، میزان پیشرفت سرطان و ... کاربرد دارد.
- تصویربرداری پزشکی هسته ای برای سنجش تراکم استخون و میزان پوکی استخوان
- فلوروسکوپی نوعی تصویربرداری است که برای بررسی سیستم اسکلتی ، ادراری، گوارشی ،تنفسی و تولید مثل کاربرد دارد.
مزایای انجام رادیولوژی در منزل
انجام رادیولوژی در منزل مزایای بسیاری دارد که در اینجا برخی از آن را برای شما عنوان می کنیم . با در نظر گرفتن این مزایا متوجه خواهید شد که هزینه های رادیولوژی شاید در منزل نسبت به رادیولوژی در مراکز تصویربرداری کمی گرانتر باشد؛ اما ارزش چندین برابری برای انجام رادیولوژی در منزل را دارد.
- انجام تصویربرداری در محیطی آرامبخش و امن برای بیمار
- نیازی به ایستادن در صف های طولانی انتظار برای نوبت نیست
- رادیولوژی در کوتاهترین زمان ممکن انجام می شود و گزارش بلافاصله به شما تحویل داده می شود
- نیازی به معطلی در ترافیک و تحمل خستگی ناشی از ترافیک نیست
- نیازی به جابجایی افرادی که توانایی حرکتی ندارند مانند سالمندان نیست
- کاهش خطر برای افرادی که نباید مورد جابه جایی و انتقال قرار بگیرند
- انجام سونوگرافی برای مادران بارداری که نمی توانند حرکت کنند
امکان انجام رادیولوژی در منزل وجود دارد؟
پیشرفت تکنولوژی و فناوری در دنیای امروز راحتی و آسایش را برای بسیاری از بیماران در ابعاد درمانی به وجود آورده است. برای همین بسیاری از اقدامات تشخیصی و درمانی در منزل انجام می شوند که یکی ا ز این اقدامات انجام رادیولوژی در منزل است. بیماران بسیاری به دلایل مختلفی نمی توانند در مراکز درمانی و تصویربرداری حضور پیدا کنند، این افراد با صرف کمی هزینه بیشتر به راحتی رادیولوژی در منزل انجام می دهند.
در حال حاضر تنها این 3 نوع رادیولوژی که در زیر عنوان می کنیم در منزل به راحتی انجام می شوند و برای تصویربرداری پیچیده تر مانند ام آر آی و سی تی اسکن باید در مراکز تخصصی تصویربرداری حضور پیدا کنید.
- تصویربرداری با اشعه ایکس
- اکوکاردیو گرافی
- رادیولوژی اولتراسوند یا سونوگرافی
هزینه رادیولوژی در منزل چقدر است؟
انواع مختلف رادیولوژی در منزل قیمت های متفاوتی دارند که هزینه آن را با هر روشی وزارت بهداشت تعیین می کند. شاید برخی از عوامل بر هزینه تاثیر بگذارند اما پایه قیمت ها یکسان می باشد. کیفیت دستگاه ها یکی از عواملی است که بر قیمت رادیولوژی تاثیر می گذارد یا نوع سونوگرافی دو بعدی یا 3بعدی بر هزینه انجام سونوگرافرافی در منزل نیز تاثیر میگذارد.
افرادی که به هر دلیل می خواهند رادیولوژی را در منزل انجام دهند با تماس با مرکز خدماتی اینترنتی آرین طب که یکی از مراکز معتبر و تحت نظارت وزارت بهداشت می باشد می توانند درخواست تقاضای رادیولوژی در منزل کنند.
هزینه رادیولوژی در منزل علاوه بر تصویربرداری شامل هزینه ایاب ذهاب فرد رادیولوژیست به منزل شخصی شماست.
شاید در نگاه اول این هزینه ها برای شما زیاد باشد اما تنها با یک محاسبه سرانگشتی و مزایایی که انجام رادیولوژی در منزل دارد، میبینید برای شما خیلی به صرفه تر و راحت تر است.
انجام رادیولوژی در منزل برای چه گروهی از افراد مناسب است؟
انجام رادیولوژی در منزل برای گروهی از افراد که توان جابجایی یا انتقال به مراکز تصویربرداری ندارند بیشتر توصیه می شود . گروهایی که به خدمات انجام رادیولوژی در منزل نیاز دارند شامل :
- سالمندان
- افرادی با عدم توانایی حرکتی
- افرادی که دچار سکته مغزی نخاعی یا سکته مغزی شدند
- خانم های باردار با استراحت مطلق
- بیماران با شکستگی های حاد مانند شکستگی لگن
- افراد مستعد آسم و آلرژی در روزهای آلودگی هوا
- افرادی که در منزل بستری هستند و دارای وزنه می باشند و نمی توانند حرکت کنند
کلام آخر
مرکز خدمات اینترنتی آرین طب آمادگی دارد تا بسیاری خدمات درمانی به خصوص رادیولوژی در منزل را برای رفاه حال بیماران شما به شما ارائه دهند. اگر شما هم بیماری دارید که نیاز به انجام رادیولوژی در منزل دارید آرین طب بهترین رادیولوژست را با پیشرفته ترین دستگاه های تصویربرداری به منزل شما اعزام می کنند تا تجربه ای خوب را از سرویس های خدمات درمانی در منزل داشته باشید.
با توجه به افزایش تقاضای انجام خدمات درمانی رادیولوژی در منزل، آرین طب انجام این خدمات را در مناطق بسیاری در تهران فعال کرده تا باعث رفاه حال بیماران و اطرافیان آنها باشد.
با آرزوی سلامتی برای همه عزیزان
ارسال نظر