گفتاردرمانی در منزل برای کودکان در غرب و شرق تهران

گفتار درمانی یعنی شناخت آسیب های گفتاری، زبانی و بلع و... . گفتاردرمانی یکی از روش‌ های موثر درمان اختلالات گفتاری در افراد به ویژه کودکان می­ باشد. گفتاردرمانی برای کودکانی که با مشکلاتی مانند: لکنت زبان، مشکل در تلفظ لغات و اصطلاحات، اختلالات اوتیسم، مشکلات شنوایی و اختلالات صوتی، کم توانی ذهنی، دارای شکاف کام یا لب، سندروم داون و بزرگسالانی با بیماری هایی نظیر پارکینسون و سکته مغزی و... دست و پنجه نرم می کنند، بسیار مناسب می باشد. مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر در دو شعبه غرب و شرق تهران مشغول به فعالیت می باشد. وجود تیم مجرب گفتاردرمانی در کنار متخصصین کاردرمانی در زمینه های مختلف، یکی از وجوه تمایز مرکز توانبخشی  تهران با سایر مراکز گفتاردرمانی کودکان می باشد. فعالیت های تیمی گفتاردرمانی تحت نظر جناب اقای دکتر صابر و با ارزیابی های دوره ای و طرح درمانی همه جانبه در زمینه درمان اختلالات گفتاری کودکان موجب رضایت مندی بیش از پیش مراجعین محترم می باشد. گفتاردرمانی در منزل از دیگر خدمات این مرکز جهت بهبود روز افزون مراجعین و تسهیل روند درمان می باشد.

جهت تماس با کلینیک کاردرمانی و گفتار درمانی جناب اقای دکتر صابر (کلینیک توانبخششی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره 09029123536 تماس حاصل فرمایید.

گفتاردرمانی کودکان

لکنت زبان

لکنت زبان اختلالی در گفتار می باشد که در آن صدا ها، هجا ها یا کلمات، تکرار یا طولانی تر از حد معمول بیان می شوند و کودک نمی تواند کلمات را به صورت پیوسته ادا کند. کودکانی که لکنت دارند می دانند چه می خواهند بگویند، اما به سختی آن را بیان می کنند. به طور مثال ممکن است یک کلمه، یک هجا، حروف بی صدا و صدا دار را تکرار کرده یا به صورت طولانی بیان کنند. در کودکان کوچک تر ممکن است هنگامی که توانایی گفتاری و زبانی شان به اندازه کافی پیشرفت نکرده تا بتوانند آنچه که می خواهند را بگویند، دچار لکنت زبان بشوند. با این حال، گاهی اوقات لکنت زبان یک وضعیت مزمنی است که تا بزرگسالی ادامه پیدا می کند. این نوع لکنت زبان می تواند بر اعتماد به نفس و تعاملات کودک با دیگران تاثیر بگذارد. تمرینات گفتاردرمانی در صورت استفاده به موقع توسط متخصصین گفتاردرمان موجب بهبود این اختلال و کنترل لکنت کودکان می گردد.

تاخیر کلامی

امروزه به دلایل نامعلوم، تاخیر کلامی کودکان بسیار رایج شده است. تاخیر کلامی نوعی اختلال ارتباطی است. اگر کودک شما به نقاط عطف مراحل رشد زبان مربوط به سن خود نرسیده باشد، ممکن است مبتلا به تاخیر کلامی شود. توانایی های کلامی آن ها ممکن است با سرعت کمتری نسبت به دیگر کودکان رشد کند. تأخیر تکلم کودکان ممکن است در اثر ترکیبی از مشکلات شنوایی، گفتاری و اختلالات روانشناختی بروز کرده باشد. البته گاهی ابتلا به یکی از این مشکلات زمینه ‌ای نیز سبب دیر به زبان آمدن کودک می ‌شود. بررسی دقیق علل تاخیر گفتار و درمان به موقع آن توسط گفتاردرمانان مجرب مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر موجب پیشگیری از اختلالات همراه می گردد.

مشکلات تلفظی

مشکلات تلفظی نوعی اختلال گفتاری است که در آن برخی از اصوات گفتاری در زبان کودک تولید نمی شوند یا به درستی تولید نمی شوند و یا به درستی استفاده نمی شوند. مشکلات تلفظ به یک مشکل یا ترکیبی از مشکلات مربوط به ادراک، ایجاد صوت و یا بیان واجی صدا ها و بخش ­های گفتاری مربوط می­ شود. کودکی که با رسیدن به سن مطلوب، یعنی حدودا رسیدن به سن 4 سال، هنوز توانایی تلفظ صدا ها را ندارد، ممکن است اختلال تلفظ داشته باشد. یکی از علائم و نشانه های مشکلات تلفظی این است که کودک شما ممکن است صدایی را جایگزین صدای دیگر کند یا صدایی را حذف کند یا صدا هایی را اضافه کند یا این که یک صدا را تغییر دهد. استفاده از تمرینات گفتاردرمانی در منزل موجب بهبود مشکلات تلفظی کودکان می شود.

گفتاردرمانی کودکان

گفتاردرمانی کودک 3 ساله

از جمله مشکلات شایع گفتاری کودکان در سن ۳ سالگی این است که به علت وجود اختلالاتی قادر نیستند به طور واضح و درست صحبت کنند و در زمان مشارکت در گفت و گو های جمعی نیاز است جملات آن‌ ها توسط والدین تکرار شود. چنان چه خانواده‌ ها با چنین مشکلاتی در مهارت‌ های تکلمی فرزندان خود مواجهه شوند حتماً باید با مشورت و تشخیص پزشک متخصص یا گفتاردرمانگر، روش ‌های درمانی را آغاز کنند. مرکز گفتاردرمانی غرب و شرق تهران با خدمات بازی درمانی، محیطی مناسب جهت درمان کودکان با سنین پایین می باشد.

گفتاردرمانی کودک 4 ساله

با افزایش سن کودکان و ورود به ۴ سالگی، مهارت های گفتاری که شامل توانمندی آن ها در زمینه شنیداری و درک کردن و حرف زدن می شود رشد می کند. از جمله توانایی های کودکان در سن ۴ سالگی، فهم درست از کلمات مرتبط با ترتیب است مانند اولین، بعدی، قبلی، آخرین و... . هم چنین در صورتی که دیگران از کلمات مرتبط با زمان استفاده کنند کودک به راحتی از منظور آن ها آگاه می شود و می تواند دیروز، امروز و فردا و... را تشخیص دهد. آموزش و اصلاح مشکلات گفتاری توسط متخصصان گفتار و زبان ، با کمک متد های نوین به طور مستقیم یا غیر مستقیم در مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر صورت می گیرد.

گفتاردرمانی کودک 5 ساله

یک کودک پنج‌ ساله روان و سلیس صحبت می ‌کند. قواعد دستور زبان را رعایت می ‌کند و معمولاً با زیر و بم کردن مناسب صدایش می ‌تواند احساس‌ های خود را نیز بیان کند. کودک مشتاقانه شعرهای ساده و کودکانه را حفظ می ‌کند و می‌ خواند. او دوست دارد که برای او قصه و داستان بخوانند و یا خودش داستان بگوید. برای گفتاردرمانی کودک 5 ساله خود، با او در مورد علایقش گفت و گو کنید، داستان ‌های طولانی ‌تر برایش بخوانید، اجازه دهید برای شما داستان تعریف کند و داستان بسازد، نشان دهید که از صحبت کردن با او لذت می‌ برید، هم چنین می ‌توانید در منزل تمارین و راهکارهای متناسب که به بهبود گفتار کودک کمک می ‌کنند را به کار گیرید.

گکلینیک گفتاردرمانی کودکان

کلینیک گفتاردرمانی

یک مرکز گفتاردرمانی خوب مرکزی است که مجهز به تجهیزات روز دنیا در زمینه گفتاردرمانی کودکان همچون استفاده از اتاق شنیداری جهت بهبود درک از کلام، افزایش قدرت حافظه کوتاه مدت و بلند مدت، بهبود تمییز شنیداری، تقویت توجه شنیداری و تحلیل شنیداری است. استفاده از تکنیک های حسی و ماساژ های داخل دهانی در جهت کاهش مشکلات تدافع حسی و ... باشد. مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر در غرب و شرق تهران به صورت تخصصی در حیطه بهبود اختلالات گفتاری کودکان فعالیت می نماید. 

گفتاردرمانی در منزل

روش های گفتاردرمانی در منزل به اقداماتی گفته می شود که فرد یا والدین و مراقبین مراجعه کننده تحت نظر و برنامه گفتاردرمانگر، هماهنگ با جلسات کلینیک در منزل انجام می دهند تا به بهبود مشکلات مربوطه کمک کنند. خدمات گفتاردرمانی در منزل به کودکان و والدین آن ها کمک می کند با استفاده از تخصص گفتاردرمانان حاذق، به تسهیل و اصلاح روند رشد گفتاری کودکان در محیط آرام و امن منزل بپردازند. مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر به صورت تخصصی به ارائه خدمات گفتاردرمانی در منزل در غرب و شرق تهران می پردازد.

 

وبگردی