مشخصات فنی برای اجاره ژنراتور
دیزل ژنراتور یک ماشین صنعتی می باشد که به منظور تامین الکتریسیته و برق مصرفی ماشین های مولد در محیط هایی که دسترسی به برق سه فاز صنعتی وجود ندارد مورد استفاده قرار می گیرد. بسته به شرایط کاری امکان خرید و اجاره دیزل ژنراتور ها برای کاربران میسر می باشد. انتخاب نوع و قابلیت های فنی ژنراتور ها بسته به میزان مصرف و شرایط کاری متفاوت بوده و نیاز به اطلاعات فنی هم از شرایط کاربری و هم از قابلیت های دیزل ژنراتور دارد.
دیزل ژنراتور ها در بازه بسیار گسترده ای از توان و کاوا یعنی از 30 الی 3000 کاوا تولید می شوند که در این بازه میزان مصرف سوخت آنها نیز دچار تغییرات بسیاری شده و عدم انتخاب صحیح دیزل ژنراتور می تواند هزینه های هنگفتی را نیز به کاربران تحمیل کند. در زیر به معرفی مهمترین فاکتور های فنی جهت اجاره و یا خرید دیزل ژنراتور می پردازیم. به منظور دریافت مشاوره رایگان اجاره دیزل ژنراتور کلیک کنید.
- کاوا kVA دیزل ژنراتور : مهمترین مشخصه فنی که دیزل ژنراتور را با آن می شناسند کاوای ژنراتور است. در واقع در صورتیکه قصد خرید و یا اجاره ژنراتور را دارید اولین مشخصه ای که از شما سوال می شود کاوا یا همان کیلو ولت آمپر می باشد. برای کاربری های سبک صنعتی و معدنی دیزل ژنراتور ها از حداقل کاوای 70 و در اغلب موارد حداکثر کاوای 1400 انتخاب می شوند.
- آمپراژ ژنراتور: یکی از مهمترین فاکتور های فنی که پیش از خرید و یا اجاره ژنراتور می بایست مد نظر قرار دهید آمپراژ خروجی دیزل ژنراتور است. این فاکتور در واقع مشخص کننده تعداد دستگاه هایی است که می توان با برق تولیدی ژنراتور تغذیه نمود. در صورتیکه آمپراژ تولیدی دیزل ژنراتور پایین باشد در برق رسانی به دستگاه های متنوع دچار مشکل خواهید شد.
- میزان گازوئیل مصرفی ژنراتور : مهمترین فاکتور مربوط به هزینه کاربری ژنراتور ها میزان مصرف سوخت آنها محسوب می شود. هر چند هزینه های حفظ و نگهداری دیزل ژنراتور از جمله هزینه سرویس، تعویض روغن و فیلتر و هزینه تعمیران ژنراتور ها نیز دارای اهمیت است اما میزان گازوئیل مصرفی یک هزینه مداوم بوده و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بعنوان مثال دیزل ژنراتور های بالای 2500 کاوا در هر ساعت بالای 250 لیتر گازوئیل می سوزانند.
- میزان آلودگی صوتی تولید شده توسط دیزل ژنراتور : آلودگی صوتی ناشی از عملکرد موتور دیزلی و اجزای دیزل ژنراتور بالاخص در صورتیکه از ژنراتور در محیط بسته استفاده می شود از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. استفاده از دیزل ژنراتور سایلنت (بی صدا) که از یک قاب و بدنه به منظور به حداقل رسانی صدای تولیدی استفاده می کند در محیط های بسته توصیه می شود.
شرایط اجاره دیزل ژنراتور
اجاره ژنراتور بالاخص برای شرکت های پیمانکاری که در زمینه های صنعتی، معدنی و راهسازی فعالیت دارند امری بسیار مرسوم می باشد. شرکت هایی که ژنراتور را به شما اجاره می دهند اغلب در انبار خود چندین دیزل ژنراتور در کاواهای مختلف وبا برند های مختلف موجود دارند که بنا به میزان آمپراژ مصرفی شما به شما پیشنهاد می دهند. بدیهی است که با بالا رفتن کاوای ژنراتور هزینه اجاره ماهیانه این دستگاه نیز بالاتر می رود. بسته به مدت زمان کاربری ژنراتور ها و هزینه هایی که خواهند داشت میتوانید بین خرید و یا اجاره دیزل ژنراتور بر حسب بودجه خود انتخاب نمایید. در نظر داشته باشید که ژنراتور هایی که بصورت اجاره ای در اختیار شما قرار می گیرند کار کرده اما بصورت کامل سرویس شده می باشند.
به نقل از توانگستر "به منظور عقد قرارداد اجاره دیزل ژنراتور اغلب ضمانت (چک و یا سفته) در یافت نمی شود مگر در شرایط خاص و با شرکت های غیر معتبر. در اغلب موارد به منظور اجاره دیزل ژنراتور قرارداد با یک شرکت مجری و پیمانکار ثبتی و با شخصی مشخص که سمت آن در شرکت مشخص می باشد عقد می گردد. قرارداد اجاره دیزل ژنراتور پس از بازبینی از محل انجام پروژه و با مدت زمانی مشخص عقد گردیده و هزینه اجاره بصورت ماهیانه (در اول هر ماه) دریافت می شود. هزینه های مربوط به تعمیرات و تعویض قطعات در صورتی که ژنراتور با مشکلات فنی روبرو شود بر عهده توان گستر می باشد. هزینه های مرتبط با سرویس دوره ای دیزل ژنراتور که شامل تعویض روغن، فیلتر ها و هزینه های جانبی می باشد بر حسب ساعت کاری شما محاسبه شده و این هزینه بر عهده اجاره کننده می باشد."
دیزل ژنراتور کومنز CUMMINS و کاترپیلار CAT
برند تولید کننده دیزل ژنراتور همواره بعنوان یکی از فاکتور های کیفی در ذهن کاربران مد نظر قرار می گیرد. در واقع امکان مقایسه قابلیت ها و مشخصات فنی برای تمامی کاربران وجود نداشته و حتی با مقایسه عددی این کمیت ها نیز طول و عمر و دوام اغلب تحت تاثیر برند و کشور تولید کننده ژنراتور می باشد. تقریبا تمامی شرکت های بزرگ تولید کننده موتور های دیزلی به تولید دیزل ژنراتور نیز می پردازند. در واقع این شرکت ها با بکارگیری موتور های تولیدی خود و کوپل کردن آن با یک آلترناتور (دینام) که تولید شرکت معتبر ثانویه است به تولید دیزل ژنراتور می پردازند.
در میان برند های مختلف تولید کننده دیزل ژنراتور دو برند آمریکایی کومنز CUMMINS و کاترپیلار CAT از محبوبیت بالاتری برخوردار هستند. این دو برند معتبر هر دو از تولید کنندگان موتور های دیزلی از 4 الی 16 سیلندر هستند که نه تنها بر روی ژنراتور ها بلکه بر روی انواع ماشین های راهسازی و معدنی و کشتی ها مورد استفاده قرار می گیرند. برند کومنز CUMMINS آمریکا که به تولید دیزل ژنراتور تا 3000 کاوا نیز می پردازد از آلترناتور تولید برند Stamford انگلستان بصورت کوپلینگ با موتور های دیزلی خود استفاده می کند که دارای راندمان کاری و دوام بسیار بالایی است.
ارسال نظر