گروه ملی فولاد ایران به بانک ملی واگذار شد
کدخبر:
248038
لینک کپی شد
رکنا: استاندار خوزستان از واگذاری گروه ملی فولاد ایران به بانک ملی خبرداد.
کدخبر:
248038
لینک کپی شد
![گروه ملی فولاد ایران به بانک ملی واگذار شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/8BsoTSaOQa55/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cdWylVxAWN3ivtfuJ1_NwVg,,/promo-bg+copy.jpg)
رکنا اقتصادی: در جلسهای که امروز با حضور استاندار خوزستان، مدیرعامل بانک ملی ایران، اعضای هیات مدیره این بانک، اعضای هیات مدیره گروه ملی فولاد ایران و وکلا و وراث امیرخسرو آریا در دفتر آقای تورک، معاون دادستان تهران برگزار شد، بانک ملی متعهد شد طی 10 روز آینده بخشی از مطالبات نیروهای این شرکت را پرداخت کند و همچنین شرکت به فعالیت تولیدی خود ادامه دهد.
استاندار خوزستان با اعلام این خبر گفت: امیدواریم در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل یک واحد صنعتی-تولیدی بزرگ کشور را به چرخه تولید بازگردانیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
زمان و رقم دقیق تحویل سکههای حراج شده اعلام شد
ارسال نظر