مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی شهرداری اصفهان خبر داد:
راهاندازی بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در اصفهان+تصاویر
رکنا: مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان از راهاندازی پروژه تفریحی و گردشگری نخستین پارک نوری موضوعی کوهِ نورِ صفه به عنوان بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور خبر داد و گفت: 40 ابر المان نوری و بیش از 120 المان کوچک نوری و تعاملی با الهام از طبیعت در این پارک نصب شده است.
به گزارش رکنا از اصفهان؛ سعید ساکت با اشاره به اجرای پروژه تفریحی و گردشگری نخستین پارک نوری موضوعی کوهِ نورِ صفه اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه از اول بهمن ماه سال گذشته آغاز شد و پنجم فروردین ماه امسال به پایان رسید.
وی با بیان اینکه این پروژه بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور به شمار می رود، افزود: این پروژه در زمینی به مساحت 4 هزار و 200 متر مربع با اهدافی از جمله ارتقای خدمات گردشگری در مجتمع گردشگری صفه، احترام به محیط طبیعی صفه با انتقال پارکینگ و حذف ترددهای آلاینده، ارتقای آرامش در محیط طبیعی صفه، حذف فضاهای بی دفاع شهری و ارتقا به محیط امن و خانوادگی، توجه به الگوی تعامل اجتماعی با محور خانواده، افزایش ضریب آشنایی کودکان با موضوعات طبیعی و حیات وحش و ایجاد ارتباط موثر موضوعی در اجرای المانهای نوری مطابق با فضای محیطی و طبیعی کوه صفه اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پارک نوری، اجرای نماد گردشگری جدید بدون انجام عملیاتهای عمرانی سنگین با هدف دوستی با طبیعت صورت گرفته و طراحی فنی با هدف استفاده حداقلی از انرژی با بالاترین بازدهی ممکن انجام شده است.
وی با اشاره به برخی اقدامات فنی برای اجرای این پروژه گفت: خاکریزی محوطه به حجم 250 متر مکعب و حصارکشی آن به مساحت 600 متر مربع انجام شده است. همچنین 750 مترمربع فضاسازی محیطی و مرزبندی سنگی به صورت سنگفرش، فریمکشی بیسهای محوطه پروژه به مساحت 600 متر مربع، فنسکشی به مساحت 600 متر مربع به منظور ارتقای ایمنی محوطه، به کارگیری 5 هزار کیلوگرم پروفیل از قبیل تیرآهن، نبشی، شاخه لوله و آرماتور به منظور محوطه سازی صورت گرفته است.
ساکت خاطرنشان کرد: اجرای 40 ابر المان نوری و بیش از 120 المان کوچک نوری و تعاملی با الهام از طبیعت، نصب 50 هزار متر ریسه بر روی سازههای نوری، استفاده از 11 هزار متر ریسه نوری برای فضاسازی محیط طبیعی و جنگلی پیرامونی، اجرای بیش از هزار متر کابلکشی شبکه، اجرای حدود هزار متر مربع دیوار سبز با پوشش گیاهی جداکننده شمشادی و اجرای پوشش چمن مصنوعی به مساحت 4 هزار متر مربع از دیگر ویژگیهای این پروژه است.
اصفهان/ بهمن راعی
ارسال نظر