پدر و پسر کلاهبردار دستگیر شدند/ ابلاغ جعلی هنوز مالباخته می گیرد

به گزارش رکنا از اصفهان؛ سرهنگ سید مصطفی مرتضوی پلیس بیان داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتا و ارائه شکایت مبنی بر برداشت غیر مجاز وجه از حساب های بانکی آن ها  رسیدگی به این موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از بررسی های مقدماتی دریافتند شاکیان پس از دریافت پیامک جعلی تحت عنوان ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا، برای مشاهده متن ابلاغیه روی لینک ارسال شده داخل پیامک کلیک کرده، که با هدایت به درگاه جعلی بانکی و وارد کردن اطلاعات کارت بانکی ، اطلاعات آن ها سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی افراد صورت گرفته است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: با تحقیقات فنی و تلاش بی وقفه صورت گرفته، کارشناسان پلیس فتا در دایره اقتصادی موفق به شناسایی 2 متهم در این رابطه شده که ضمن هماهنگی با مرجع قضائی هر 2 نفر که رابطه پدر و پسری با یکدیگر داشتند را دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: پدر و پسر تبهکاردر تحقیقات اولیه منکر بزه ارتکابی خود شدند، ولی پس از روبرو شدن با مستندات و ادله جمع آوری شده به جرم خود اعتراف و اذعان داشتند که با سوءاستفاده از عدم دقت مردم به سرشماره ها اقدام به ارسال پیامک‌ کرده و پس از هدایت فریب خوردگان به صفحات جعلی بانکی با سرقت اطلاعات کارت بانکی آنها نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب افراد اقدام می‌کردیم.

سرهنگ مرتضوی به شهروندان توصیه کرد: ارسال هرگونه پیامک حاوی اطلاعات ابلاغیه قضائی سامانه ثنا و... با شماره تلفن‌های شخصی صرفا شگردی جهت کلاهبرداری از شهروندان است، لذا به سرشماره های پیامک های ارسالی که حاوی لینک های هدایت شونده هستند دقت کافی را داشته باشید چرا که دستگاه ها و ادارات دولتی اطلاع رسانی خود را از طریق شماره شخصی انجام نمی دهند و مرجع قضایی نیز برای ارسال ابلاغیه از طریق سرشماره adliran  پیامی که فاقد لینک می باشد را ارسال می کند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت های سایبری به شماره 096380 یا سایت پلیس فتا بخش گزارش های مردمی با ما در میان بگذارند.

اصفهان/ بهمن راعی