کسانی که پلی اکریل را به ورشکستگی کشاندند،توبیخ و به مردم معرفی شوند

رکنا اقتصادی: زهرا سعیدی مبارکه با اشاره به مرتفع نشدن مشکلات شرکت پلی اکریل اصفهان گفت: سئوال اول اینجاست که چرا کار این کارخانه با سابقه به اینجا رسیده است و دولت و وزراء نباید به راحتی از کنار این مسئله عبور کنند.

توبیخ عوامل ورشکستگی پلی اکریل پس از عذرخواهی

نماینده مردم مبارکه درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات امروز پلی اکریل ریشه در ادوار گذشته دارد،تصریح کرد: باید اشخاصی که باعث و بانی این مشکلات بود و موجب شدند که صنعت ارزشمندی همچون پلی اکریل زیان ده و ورشکسته شود،ازمردم عذرخواهی و از درگاه خداوند استغفار کنند و از سوی دستگاه های ذیربط توبیخ شوند.

وی افزود:کسی که مدیریتی را پذیرفته،اما از عهده آن برنیامده و مشکلات عدیده ای را بوجود آورده که تاوان آن را باید کارگران بپردازند،باید شناسایی و به مردم معرفی شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد:زمانی که فردی مسئولیتی را می پذیرد،تنها اسم و رسم و صندلی آن را نمی پذیرد؛بلکه باید خود را در قبال هر امضاء مسئول بداند.

فروش باغ فردوس کارخانه به دلیل نامشخص

نماینده مردم مبارکه با بیان اینکه کارخانه پلی اکریل فروخته شده اما مبلغی معادل قیمت واقعی کارخانه به آن پرداخت نشده است، خاطرنشان کرد: باغی که متعلق به این شرکت بوده به نام "باغ فردوس" نیز به فروش رفته است،اما کسی درباره دلیل فروش باغ وهمچنین محلی که این منابع در آنجا هزینه شده سئوال نکرده است.

پلی اکریل را با 700 میلیارد بدهی تحویل دادند!

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود:مسئله دیگر وام هایی است که این کارخانه طی سال ها گرفته و به یکباره 700 میلیارد تومان بدهی به بارآورده است.

یک سوم صنایع نساجی وابسته به پلی اکریل است

وی تصریح کرد:نباید صنعت مادری که یک سوم صنایع نساجی کشور به آن وابسته بوده به اینجا برسد که بخواهیم به راحتی با آن خداحافظی کنیم؛در حالی که زمانی،کارخانه پلی اکریل اصفهان برای خود برو بیایی داشته است از این باید مقصرانی که کارخانه را به این حال و روز انداخته اند، مشخص شوند.

به نام بسته حمایتی به تعدادی از کارگران بیمه بیکاری می دهند!

سعیدی مبارکه با اشاره به وضعیت فعلی این کارخانه گفت:با توجه به مشکلاتی که کارخانه با آن دست و پنجه نرم می کند، به نام بسته های حمایتی تعدادی از کارگران را برای دریافت بیمه بیکاری معرفی کرده اند و در ادامه مسیر دولت باید پاسخ گوی وضعیت این کارخانه باشد.

وی ادامه داد:سئوال ما این است که اگر بنا بود به قدری منابع مالی به شرکت تزریق نشود که منجر به احیای آن در مدت زمان اندک شود،چرا 20 میلیارد اول را به شرکت اختصاص دادند؟ می توان گفت که نمی دانیم چه دست هایی پشت پرده است و در تعطیلی این کارخانه چه می گذرد.

9 ماه تعلل برای پرداخت 20 میلیارد دوم

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد:همه می دانستند که با 20 میلیارد تومان این کارخانه راه نمی افتد و اگر می خواستند این مبلغ را در اختیار کارخانه قرار دهند، چرا 9 ماه است که برای پرداخت 20 میلیارد دوم تعلل می کنند؟ در حالی که به راحتی می شود این کارخانه را احیا کرد تا برای کارخانه های دیگر مادری کند.

نامه مجمع نمایندگان اصفهان به رئیس جمهور

سعیدی مبارکه تصریح کرد:به رئیس جمهور درخصوص مشکلات کارخانه پلی اکریل پس از تذکر شفاهی،به اتفاق مجمع نمایندگان استان اصفهان نامه کتبی نوشتیم و از وی خواستیم که لطف کرده و پاسخ نمایندگان استان را بدهد.

دولت در راه اندازی پلی اکریل کوتاهی می کند

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:در این مدت، بسیاری از کارخانه ها شرایطی مشابه پلی اکریل را داشته اند که احیا شده اند اما دولت در راه اندازی کارخانه پلی اکریل کوتاهی کرده و با وجود اینکه می دانیم نظر اولیه رئیس جمهور به راه اندازی این کارخانه بوده ؛اما تعلل برخی مسئولان کاملا مشهود است؛ از این رو انتظار داریم که در این مدت کار پلی اکریل را جدی بگیرند و در راستای رفع مشکلات این صنعت گام های اساسی بردارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی