برنامه های عملیاتی هوشمند سازی شبکه برق منطقه شرق اصفهان ؛ نقشه راه مدیران آینده به منظور تامین برق پایدار
اجرایی شدن بیش از ۹۵ درصد از روشنایی معابر مناطق مختلف نواحی شرق اصفهان
رکنا: جلسه تکریم و معارفه قائم مقام مدیران عامل در نواحی شرق اسبق و جدید و همچنین مدیران اسبق و جدید برق منطقه ۹در جمع شهرداران، دهیاران بخشداران، هیئت امنای شهرکهای صنعتی، نیروهای انتظامی ،شرکتهای آب و فاضلاب وشورای شهر و روستا و نمایندگان کشاورزان شرق اصفهان برگزار شد .
به گزارش رکنا از اصفهان؛ مهندس مهرداد دادخواه مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت توزیع برق اصفهان گفت : مردم شرق اصفهان مردمی قدردان ،باصفا ،دوست داشتنی و متعهد هستند که وفاداری به نظام، ولایت و جنگ و شهادت را می توان به خوبی در وجود و شخصیت شان مشاهده کرد و این فضیلت های اخلاقی همواره انرژی های مضاعفی را در همکاران شرکت جاری و ساری نموده است و در اینجا حدیث لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق به خوبی معنا شده است .
وی افزود : اقدامات موثری در سالهای اخیر با حمایت های مدیر عامل اسبق مهندس حمید رضا پیر پیران صورت گرفت از جمله تشکیل امور برق ۴ شهرستان به صورت مستقل ، اصلاح ساختار ؛ ایجاد فضای ساختمانی جدید ؛ پیاده سازی فن آوری های جدید ، تامین نیروهای انسانی متخصص به نحوی که خدمات این منطقه همانند شهرستان اصفهان می باشد .
مهندس مهرداد دادخواه به پیک بار شرکت توزیع برق اصفهان اشاره کرد و گفت: از نظر فنی پیک بار منطقه شرق ۴۰۰ مگاوات می باشد که حدود ۳۰ درصد پیک بار شرکت از ۱۳۰۰ مگاوات می باشد که هر منطقه صنعتی حدود ۹۰ مگاوات را به خود اختصاص داده است .
وی خاطر نشان کرد: ۱۸۰۰ انشعاب صنعتی و۹ هزار انشعاب آب کشاورزی در این محدوده وجود دارد که نشان از اهمیت و جایگاه شرق اصفهان برای این شرکت می باشد.
مهندس مهرداد دادخواه عنوان نمود : به منظور تامین برق پایدار ۴۵ فیدر فشار قوی احداث شده است که معادل برق رسانی حداقل ۱۳۰۰۰ مگاوات خانوار جدید است.
مهندس دادخواه به یکی دیگر از اقدام شاخص در این منطقه اشاره کرد و اظهار داشت : به منظور رفع تنش های آبی در طرحهای مکمل کشاورزی ۳۰۰ کیلومتر شبکه ۲۰ کیلو ولت احداث گردیده که جایگزین دیزل ژنراتور ها شده است و همچنین موجب اشتغال زایی در صنایع پرورش ماهی ؛ گلخانه و دامداریها و ... شده است .
مهندس دادخواه با ابراز رضایت افزود: یکی از برجسته ترین پروژه های اجرایی در این منطقه ایجاد روشنایی معابر بوده است به طوری که ۹۵ درصد این پروژه عملیاتی شده است و به حمدالله مردم این منطقه از روشنایی، ایمنی و امنیت قابل توجهی برخوردار شده اند و این شرکت آماده مشارکت در تامین روشنایی راههای بین شهری و روستایی با مشارکت سازمانها و ارگانهای مربوطه می باشد .
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان در ادامه گفت: ۳۲۰ کلید اتوماسیون فشار قوی در اصفهان نصب شده که مبلغی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه در بر داشته است.
وی ابراز داشت : همکاران ما در حوزه دیسپاچینگ با فرمان از راه دور به کلیدها، موجب جدایی شبکه های آسیب دیده و برق دار نمودن سریع منطقه می گردند به طوری که قبل احداث این کلیدها، بایستی ماشین های عملیات کیلومترها مسیر را برای جدا سازی شبکه معیوب طی می نمودند و در برنامه های آتی نصب ۱۰۰ کلید دیگر نیز قرار دارد .
وی اظهار داشت : نزدیک به ۵۰ درصد شبکه های سیمی فشار ضعیف به حدود ۸۰۰ کیلومتر کابل خود نگهدار تبدیل شده است که در تامین برق پایدار و رفع خاموشی های طولانی مدت مخصوصا در شرایط نامساعد جوی موثر بوده است و امیدوارم سالهای آتی سایر شبکه ها نیز تبدیل به کابل خود نگهدار خواهد شد .
مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدیر عامل اسبق مهندس پیر پیران و مدیرانی که مراسم تودیع و تکریم برای ایشان برگزار شد گفت : در ۸ سال گذشته حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان در منطقه نواحی طی سرفصل های ذکر شده فوق هزینه گردیده است که منجر به دستاوردهای ارزشمندی شده است.
وی عنوان کرد: در سال ۱۳۹۳ به طور متوسط میزان خاموشی به ازای هر مشترک ۱۲۰۰ دقیقه بوده است در حالی که این عدد در سال ۱۴۰۱به ۱۰۵ دقیقه رسیده است که خود افتخاری بزرگ برای شرکت توزیع برق اصفهان است.
مهندس دادخواه در این نشست از تمام حضار خواست که توجه ویژهای به مدیریت مصرف داشته باشند و برای پیشگیری از ناترازی که می تواند حاصل از دو مولفه کاهش تولید و یا افزایش مصرف باشد اقدامات موثری را در خصوص مدیریت مصرف در تمام تعرفه ها به کار گیرند
بهمن راعی/ اصفهان
ارسال نظر