بیماران صعب العلاج از 5 هزار میلیارد تومان پول صندوق استفاده کنند

به گزارش رکنا از همدان؛ علیرضا قاسمی فرزاد به‌مناسبت هفته بیمه سلامت، ضمن حضور در اداره کل بیمه سلامت استان و در همایش گرامیداشت هفته بیمه سلامت ، با بیان اینکه امروز وضعیت پزشکی و پزشکان، پیش از انقلاب با پس از انقلاب قابل مقایسه نیست تاکید کرد: پیش از انقلاب اسلامی تعداد پزشکان بسیار محدود بود و در عمده مراکز درمانی، از پزشکان خارجی استفاده می‌شد‌.

وی با اشاره به اینکه امروز پزشک‌های ما در عرصه‌های مختلف از حاذق‌ترین و متخصص‌ترین پزشکان سطح جهان هستند عنوان کرد: یکی از خدمات و زحماتی که نظام و دولت در عرصه سلامت داشته، انجام و اجرای طرح بیمه سلامت است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات بیماران ما در مراجعه بعد از پزشک به داروخانه‌ها، نسخه‌ نویسی بود، که با طرح ملی نسخه نویسی رفع شد، تصریح کرد: استان همدان با انجام و اجرای طرح ملی نسخه‌نویسی به شکل صددرصدی، از پیشگامان این عرصه است.

استاندار همدان به اجرای ارزشمند طرح ملی دارویار اشاره کرد و افزود: این طرح بسیار موثر است که با اجرای آن بخش وسیعی از مشکلات دارویی حل و رفع شد.

وی با اشاره به اینکه طرح ارزشمند صندوق بیماری‌های خاص با پیشنهاد دولت و تصویب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، انجام و اجرایی شد گفت: ۵ هزار میلیارد تومان در صندوق بیماری‌های خاص وجود دارد که بیماران صعب‌‌العلاج می‌توانند از این ظرفیت در راستای درمان استفاده کنند.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه پنج نوع بیماری خاص زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارد که این مجموعه و دولت تمام هزینه‌های درمان آنها را به طور صد‌درصد پرداخت می‌کنند، افزود: خدمات بیمه درمان نازایی، و پوشش هزینه‌های درمان ناباروری، زیر پوشش کامل قرار گرفته‌اند و بیمه سلامت هزینه‌ افرادی را که تا ۴۹ سال سن و مشکل ناباروری دارند پرداخت می‌کند که تا کنون نیز هزینه‌های درمان ۳۲۷ زوج نابارور به طور کامل پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه ساکنان محلات کم‌برخوردار نیز به صورت رایگان زیر پوشش بیمه سلامت هستند تصریح کرد: در حال حاضر ۸۸۱ مرکز خدماتی و تشخیص درمانی در استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند.