اشتغال موفق در گرو داشتن مهارت مورد نیاز جامعه است
به گزارش رکنا از قزوین ، علی اصغر کشاورز حسین آبادی در نشست با کارشناسان اشتغال استان بیان کرد، مدل خدمت کمیته امداد در دهه پنجم تغییر کرده و مهمترین رویکرد، توانمندسازی فکری فرهنگی و اقتصادی خانواده های تحت حمایت است .

وی ادامه داد، در گذشته کمک هایی برای استقلال معیشتی نیازمندان پرداخت می شد ولی در حال حاضر این مدل مساعدت تغییرکرده و اساسی ترین رویکرد کمیته امداد ماهیگیری یاد دان به جای ماهی دادن است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد،  کمیته امداد امام خمینی (ره) براساس آمارهای نهادهای مسئول و رسمی، پیشرو در ایجاد اشتغال است به طوری که سهم اشتغال زایی این نهاد هر ساله در حال رشد است.

وی افزود،  تمام تلاش کمیته امداد ایجاد اشتغال پایدار برای خانواده ها است که بتواند به درآمد و استقلال و عزت خانواده کمک کند و ناظرین اشتغال کمیته امداد نظارت مستمر بر اجرای طرح دارند تا طرح ها دچار آسیب و انحراف نشوند.

کشاورز حسین آبادی عنوان کرد،  گام اول برای ایجاد فرصت شغلی مناسب و استعدادسنجی و مشاوره و راهنمایی و ارائه آموزش های مهارتی گام دوم و اساسی است چراکه اشتغال موفق در گرو داشتن مهارت و حرفه به روز و مورد نیاز جامعه است و قرار نیست مددجوی بیکار بدون مشاوره به سمت اشتغال ناموفق برود.

وی تصریح کرد،  دوران برخی از مشاغل به اتمام رسیده و لازم است افراد به سمت مشاغلی بروند که بازار کار مناسب داشته باشد و با شرایط اقتصادی فعلی، دارای مزیت های رقابتی باشد از طرفی توجه به زنجیره تولید یک ضرورت است چراکه در فرایند اشتغال و نتیجه بخشی آن بسیار موثر است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین یادآورشد، اشتغال یک سیاست جدی و محوری برای رفع محرومیت در جامعه است.

کمک 13 میلیاردی مردم قزوین به نیازمندان

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین نیز گفت: در ایام دهه ولایت (عید قربان تا عید غدیر) مردم نوع دوست استان قزوین در قالب برنامه های نذر قربانی و اطعام غدیر، نزدیک به 13 میلیارد و 500 میلیون تومان به نیازمندان مساعدت کرده اند.

فرزاد فرهادی بیان کرد، مناسبت های مختلف در طول سال بهانه ای است برای خدمت بیشتر به نیازمندان و محرومان، کمیته امداد با طراحی برنامه های مناسبتی و عرضه آن به اقشار مختلف به دنبال ترویج فرهنگ غنی نوع دوستی در جامعه است تا هر کسی به فراخور توانش توشه ای برای خود بردارد.

وی ادامه داد،  عید قربان تا عید سعید غدیر به عنوان دهه ولایت نام گرفته است که در ابتدای این دهه با اهدای گوشت قربانی از سوی مردم آغاز و در عید عید سعید غدیر با اطعام نیازمندان و محرومان همراه بود.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین گفت،در ایام دهه ولایت مردم نوع دوست استان قزوین در قالب برنامه های نذر قربانی و اطعام غدیر، نزدیک به 13 میلیارد و 500 میلیون تومان به نیازمندان مساعدت کرده اند.

وی خاطرنشان کرد،  مردم مومن استان قزوین در عید قربان بیش از هشت میلیارد تومان گوشت قربانی و در عید غدیر هم بالغ بر پنج میلیارد و 500 میلیون تومان، شامل 118 هزار پرس غذای گرم و سبد کالا به کمیته امداد و مراکز نیکوکاری تحت نظارت این نهاد، پرداخت کرده اند.

فرهادی عنوان کرد، این کمک ها به سرعت میان نیازمندان و محرومان تحت حمایت کمیته امداد و جامعه هدف مراکز نیکوکاری، توزیع شده است .

وی یادآورشد،  عموم مردم نیکوکاری می توانند کمک های خود را از طریق مراجعه حضوری به دفاتر کمیته امداد امام (ره) و یا کد مهربانی # 028*8877* اهداء کنند.

لیلا بیگدلی/قزوین