اخذ مالیات نباید به اقشار کم درآمد آسیب وارد کند

به گزارش خبرنگار رکنا ازقزوین،آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار آقای عزیزالله عباسپور مدیرکل و جمعی از معاونان سازمان امور مالیاتی استان قزوین اظهار کرد: اگر شما کار خود را به نحو احسن انجام دهید، می‌توانیم بگوییم که جزو عوامل امیرالمؤمنین (ع) هستید و آن حضرت به شما مأموریت داده است، حضرت در نامه 53 به مالک اشتر فرمودند این نامه فرمانی است که از امیرالمؤمنین (ع) به مالک اشتر صادر شده است، حضرت می‌فرماید من و شما بنده خدا هستیم، اگر کاری غیر از خدمت به خلق و بندگی خدا کردیم اسمش بردگی است. خدا از «وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ» سخن گفته و اینکه در بندگی خدا صاحب عزت و عظمت شویم، بنابراین باید برای ارزش‌ها تلاش کنیم.

وی تصریح کرد: امیرالمؤمنین (ع) به مالک اشتر فرمود من بنده خدا هستم و تو هم بنده خدا هستی، من به تو مأموریتی را می‌سپارم که تو بر اساس آن بندگی این مأموریت را به انجام برسانی و این دستوری است که به مالک‌اشتر می‌دهد، آن زمانی که او را برای ولایت مصر مأمور کرد و این کلام حضرت شامل حال همه پیروان حضرت در عصر کنونی نیز می‌شود.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: برای مثال نباید شرایط به گونه‌ای باشد که از مغازه‌داری که به زور زندگی خود را می‌گذراند، دریافت مالیات داشته باشیم و درمقابل یک آدم توانمندی که دریافت مالیات به زندگی او آسیبی وارد نمی‌کند، از چشم ما دور بماند و خدای نکرده با او مسامحه صورت بگیرد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تأکید کرد: حضرت به مالک فرمود باید مالیات بگیری تا بنیه مالی کشور محکم شود، در سوره مبارکه نساء آیه 5 خداوند می‌فرماید اقتصاد موجب قوام شماست، اگر نداشته باشید زمین می‌خورید، چرا به کسی که مال ندارد فقیر می‌گویند؟ چون آدم فقیر مثل کسی است که ستون فقراتش شکسته است و زمین‌گیر می‌شود، فقر از نظر واژگانی از ستون فقرات گرفته شده است.

058A1686

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: حضرت در ابتدا مال را بیان می‌کند و سپس جهاد با دشمنان را مطرح می‌کند، اگر دشمنان حمله کردند و به نوامیس مردم و امنیت ملت آسیب رساندند باید مقابل آن‌ها بایستید، اگر بخواهید در مقابل آن‌ها بایستید به ابزار جنگی نیاز دارید، بنابراین در درجه نخست باید مال داشته باشید.

وی بیان کرد: در ادامه حضرت فرمود وظیفه داری امور مردم را اصلاح کنی، برای مثال نان مردم را باید اصلاح کنیم که مردم راحت بروند یک لقمه نان بگیرند و بخورند، گرفتار نباشند، در صف‌ها گیر نکنند، اصلاح به معنای این‌گونه امور است.