معاون حمل ونقل اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان اصفهان:
ثبت بیش از ۳۶۵ میلیون تردد سال گذشته در راههای استان
رکنا:معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان از تردد ۳۶۵ میلیون و ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه در سطح راههای استان در سال گذشته خبر داد.
به گزارش رکنا از اصفهان،محمدعلی صلواتی روز پنجشنبه بمناسبت روز ملی ایمنی و حمل و نقل در جمع خبرنگاران، افزود: این میزان تردد نسبت مدت مشابه سال گذشته ۱۱درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: سال گذشته بیش از هفت میلیون مسافر به وسیله ناوگان مسافری استان جابهجا شدند و اصفهان پس از استانهای تهران و مشهد در رتبه سوم میزان جابهجایی مسافر قرار دارد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان اظهار داشت: بیش از ۹ هزار راننده ناوگان حمل ونقل مسافر و بیش از پنج هزار دستگاه خودرو در این ناوگان از جمله اتوبوس، مینی بوس و سواری در استان اصفهان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: استان اصفهان از نظر حمل و نقل در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد و در هر کدام از شاخصهای حمل و نقلی رتبه اول و یا دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
صلواتی اضافه کرد: سال گذشته ۵۲ میلیون تن کالا از مبداء استان اصفهان به سایر نقاط کشور حمل شد و این استان در این زمینه رتبه اول کشور را در اختیار دارد.
وی با اشاره به وجود ۳۵ هزار ناوگان بار جاده ای و ۴۵ هزار راننده باری در استان اصفهان، بیان کرد: ۱۶۰ شرکت مسافری، ۴۶۰ شرکت باری، هفت پایانه بار و ۳۱ پایانه مسافری و ۱۲ مرکز معاینه فنی خودورهای سنگین در این استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه همه دستگاه ها برای ایمنی راهها وظیفه دارند، اظهار داشت: کیفیت خودروها و وضعیت جادهها علی رغم تلاشهای شبانه روزی قابل دفاع نیست اما عامل انسانی از سوی دیگر عامل اصلی و مهمی است که نباید فراموش شود.
صلواتی در ادامه گفت :بیش از 70 درصد تصادفات زاییده یک تخلف انسانی است، و برای این امر پیشنهاداتی را دادهایم که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد، برخی از شهروندان به تخلفات افتخار میکنند، هنجارها رعایت نمیشود و این مشکل اساسی است.
معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با بیان اینکه ایمنسازی نیاز به تغییر نگرش دارد، ادامه داد: متأسفانه فوتیهای تصادفات زیاد است و باید چارهای اساسی در این زمینه اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه اگر همه ما به وظایف خود درست انجام دهیم میتوان ایمنی در تصادفات را کاهش داد، اضافه کرد: کلاه ایمنی، کمربند ایمنی و رعایت دیگر نکات ایمنی راهنمایی و رانندگی امری ضروری است که باید به فرهنگ تبدیل شود.
وی افزود: اگر نظم ترافیکی اصلاح شود بسیاری از مشکلات نیز برطرف خواهد شد.عامل ۷۰ درصد تصادف در استان اصفهان انسانی است
افزایش 15 درصدی تصادفات فوتی در سال1400
در ادامه ،رئیس اداره ایمنی و ترافیک استان اصفهان به افزایش 15 درصدی تصادفات فوتی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: براساس اعلام پلیس بیشترین تصادفات در استان اصفهان واژگونی بوده است.
معید ذهبیون با بیان اینکه در سال 99 افزایش 15 درصدی تردد را داشته ایم، گفت: اما به دلیل ثابت بودن امکانات همچنان شاهد افزایش 15درصدی تلفات جادهای در استان بودهایم.
این مقام مسئول با اشاره باینکه واژگونی دلیل بیشترین تصادفات در استان اصفهان بوده است، افزود: دلیل اصلی این امر نیز خوابآلودگی، عدم توجه به جلو و سرعت بالا بوده است.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک استان اصفهان بیان داشت: امسال در تعطیلات نوروز 41 نفر در تصادفات جادهای استان جان خود را از دست دادند.
ذهبیون اضافه کرد: آمار تصادفات جاده ای در استان اصفهان نسبت به سال گذشته یک نفر کمتر بوده است در حالی که در نوروز 1401 آمار تردد نسبت به سال گذشته 68 درصد افزایش داشته است.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک استان اصفهان اظهار داشت: کمتر از 10درصد از سرنشینان عقب خودروها از کمربند ایمنی استفاده میکنند که در هنگام وقوع تصادف وزن سرنشینان و اشیا موجود در خودرو افزایش مییابد به طوریکه یک فرد 70 کیلوگرمی سرنشین عقب در هنگام وقوع تصادف به اندازه 3 تن ضربه به فرد جلوی خودرو ضربه وارد میکند.
وی توصیه کرد: خانوادهها هنگام عزیمت به سفر باید نسبت به ایمنی سفر و خوروی خود توجه داشته باشند و سفر را از درب منزل حساب کنند و نکات ایمنی را مورد توجه قرار دهند.
ذهبیون ادامه داد: توسعه ناهمگون شهرنشینی با توسعه راهها همخوانی ندارد و در این زمینه باید راهها مناسب سازی و افزایش داه شوند.
وی به هزینه تعمیر ونگهداری بسیار سنگین راهها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر روکش یک محور با عرض 3.5 متر در یک کیلومتر حدود یک میلیارد تومان است.
اصفهان -بهمن راعی
ارسال نظر