۱۳۰واحد صنعتی استان کردستان توسط سپاه مانعزدایی شد
رکنا: مسئول سازمان بسیج مهندسین، صنعت، معدت و تجارت سپاه بیتالمقدس کردستان گفت: در سالجاری ۶۰۰واحد صنعتی در استان عارضهیابی و از این تعداد ۱۳۰واحد مانعزدایی شده است.
به گزارش رکنا از کردستان؛ سرهنگ مهدی مهتابانی پیشازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن سینما بهمن این شهر برگزار شد،اظهار داشت: در راستای اقتصادی مقاومتی و بیانیههای گام دوم انقلاب و همچنین تحقق شعار سال، در شش ماه دوم سال قرارگاه خاتم الانبیاء از سوی سازمان مرکزی بسیج مهندسین صنعت، معدن و تجارت جهت مانعزدایی واحدهای تولیدی تشکیل شده و مسئولان استانی نیز در قالب این قرارگاه ساماندهیسدند.
وی افزود: بر اساس ابلاغیه صادر شده از سوی سازمان مرکزی بسیج مهندسین صنعت، معدن و تجارت سپاه باید در سال جاری 350واحد صنعتی و تولیدی و 50واحد معدنی پایش، عارضهیابی و مانعزدایی شود و در نهایت دوهزار و 800شغل در بخش صنعت و 400شغل در بخش معدن ایجاد و تثبیت شود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت، معدن و تجارت سپاه بیتالمقدس استان کردستان چالشهای مهم اقتصادی کشور را در دو بخش خارجی و داخلی عنوان کرد و گفت: تحریمهای ظالمانه بر علیه کشور از مهترین چالشهای خارجی بوده و ضعفهای مدیریتی نیز از چالشهای داخلی محسوب میشوند که هدف سازمان بسیج مهندسین صنعت، معدن و تجارت رفع این چالشها به کمک گروههای جهادی و اصحاب رسانه است.
وی از ایجاد گروههای تخصصی در راستای حفظ انسجام بسیجیان در بخش صنعت، معدن و تجارت خبر داد و افزود: این گروهها شامل زیرساخت تحقیق و توسعه، قوانین و مقررات حقوقی و تجارتی، تجارت و بازار و مالی و بانکی است.
مهتابانی در تشریح گروههای زیرساخت، تحقیق و توسعه و همچنین قوانین و مقررات حقوقی و تجاری یادآور شد: در این گروهها جایگاه منابع، کاربردهای آن مشخص میشود و علاوه بر آن مشکلات حقوقی صاحبان صنایع توسط بسیجیان فعال در این زمینه بررسی و رفع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در تمام شهرهای کشور بسیجیان معدن، صنعت و تجارتی فعالیت دارند که به کمک آنها میتوان صنایع استان در سطح کشور را بازاریابی و عرضه کرد و در بخش مالی و بانکی نیز تلاش میشود در قالبکارگروه، موانع تولید رفع و صاحبان صنایع منتفع شوند.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت، معدن و تجارت سپاه بیتالمقدس استان کردستان به راههای ارتقاء جایگاه صنعت استان اشاره کرد و گفت: جذب سرمایهگذار در بخش معدن، تسهیل فضای کسب و کار، کاهش هزینههای پنهان سرمایهگذاری، امنسازی فضای کسب و کار استان، کاداکس منطقهای و صنعتی زمینهای استان از راههای ارتقاء جایگاه صنعت کردستان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه رویکرد سازمان بسیج مهندسین صنعت، معدن و تجارت سپاه بیتالمقدس کردستان در ایجاد اشتغال پایدار استانی است، اعلام کرد: در جهت تحقق این مهم اقداماتی نظیر اخذ تصمیمات باکیفیت، تهیه آمار واقعی بر اساس واقعیتهای موجود استان، بررسی سوابق گذشته، استفاده از نظر کلیه ذینفعان و صاحبان صنایع، ایجاد جریان سالم اطلاعات میان حوزهها و بخشهای مختلف مرتبط با سرمایهگذاران و استفاده از افراد تاثیرگذار و تحولآفرین در پستهای کلیدی انجام خواهد شد.
مهتابانی رونق اقتصادی را از دیگر نکات کلیدی در بخش ارتقاء جایگاه صنعت استان عنوان کرد و افزود: انجام اقدامات هدفمند و پیشبینی نیازهای واقعی بخش صنعت، معدن و تجارت استان، تصمیمگیری بر اساس واقعیتهای موجود بهجای تصمیمگیری مصلحتمحور، تقسیمبندی طرحها و واحدهای صنعتی بر اساس شاخصهای موجود از اقداماتی است که به رونق اقتصادی کمک میکند.
وی به بخش افزایش درآمد سرانه اشاره کرد و بیان داشت:بر اساس سیاستگذاریهای بخش صنعت، معدن و تجارت شناسایی دقیق پتانسیلهای موجود استان، به حرکت درآوردن ظرفیتهای مفعول، شناسایی و اطلاع دقیق از زیرساختهای موجود و مورد نیاز بخش، ارتقاء شاخصهای سرمایهگذاری و سرانههای مرتبط با بخش صنعت و همسو کردن تلاش قابل انجام و جلوگیری از موازیکاری بخشها و ادارات مرتبط از راهحلهای افزایش درآمد سرانه است تا بتوان سرمایهگذار را به سوی آن سوق دهیم.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت، معدن و تجارت سپاه بیتالمقدس استان کردستان ایجاد زنجیر ارزش بین بخشهای مختلف و خلق ثروت را از دیگر محورهای ارتقاء جایگاه صنعت استان خواند و تصریح کرد: با کمک گروههای جهادی در سال جاری 600واحد صنعتی در کردستان عارضهیابی شده که از این تعداد 130واحد مانعزدایی شده است.
عبدالحکیمی /کردستان
ارسال نظر