ستاد امر به معروف با مدیران متخلف در استان کردستان تعارف ندارد

به گزارش خبرنگار رکنا از سنندج، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، محمود الله‌مرادی در جلسه مشترک با مدیر حوزه‌های علمیه استان کردستان اظهار داشت: در جلسات هیچ تعارفی با مدیران نداریم و در صورت مشاهده تخلفی با آنها برخورد می‌کنیم.

وی با اشاره به تغییر نگرش ستاد امر به معروف و نهی از منکرگفت: امر به معروف و نهی از منکر با رویکرد توصیه و امر به خوبی‌ها و کارهای پسندیده فعالیت می‌کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با بیان اینکه ترویج معروفات رابه صورتگسترده انجام می‌دهیم، تصریح کرد: شوراهایی در همین راستابا حضور سه هزار نفر در روستاها و‌ ادارات سطح استان تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه شورای امر به معروف و نهی از منکر دارای پشتوانه قوی و قانونی است، افزود: قانون قاطعانه از آمران به معروف حمایت می‌کند.

به گفته الله‌مرادی، ورود افراد فاسد به شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ممنوع است.

وی اجرای فریضه امر به معروف را یکی از فرایض دینی دانست و اظهار کرد: در این راستا روحانیون نقش حایز مهمی دارند این در حالی است کهحوزه علمیهجایگاهی در این زمینه نداشته است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با اشاره به اهمیت و تأثیرات امربه معروف در جامعه عنوان کرد: آموزش امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند نتایج مثبتی بدنبال داشته باشد به طوری‌که تاکنونبه 34هزار نفر از افراد داوطلب امر به معروف آموزش‌های لازم ارائه شده است.

وی فعال کردن ستاد امر به معروف در شهرستان‌های استان را یکی از دغدغه‌های این نهاد عنوان کرد و افزود: امکانات لازم برای تحقق این مهم وجود دارد و اساتید دانشگاه و اهل کار در این زمینه همکاری خواهند کرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستانخواستار ارائه راهکارهایمناسب جهت رفع کاستی‌ها و ضعف‌های این حوزه به ستاد امر بمعروف و نهی از منکر شد و بیان داشت: این ستادآمادگی داشته تا از ظرفیت حوزه‌های علمیه در راستای ترویج این فریضه الهی و تحقق اهداف و برنامه‌ها استفاده کند.

حجت‌الاسلام رنجبر،مدیر حوزه‌های علمیه استان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه بیشترین آمار فساد مربوط به استان کردستان است، اظهار داشت: برخورد با مدیران فاسد نیازمند حمایت همه نهادهای استان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های امنیتی و غیر امنیتی است.

وی مدعی شد: در رابطه با مدیران فاسد مجموعه‌هایی که باید حساسیت داشته باشند حساسیت لازم را ندارند.

مدیر حوزه‌های علمیه استان کردستان ستادامر به معروف را یک مجموعه مردم نهاد دانست و گفت: مطالبه‌گری زمانی محقق می‌شود که از پشتوانه مردمی برخوردار باشد.

وی با اشاره به اینکه اجرای امر به معروف به صورت حاکمیتی نتیجه‌بخش نیست، اظهار کرد: اگر امر به معروف در بدنه مردم و با جریان مردمی حرکت کند می‌تواند به موفقیت دست یابد.

رنجبر با اشاره به بی‌اثر بودن امر به معروف از سوی قدرت سیاسی افزود: با نقش‌آفرینی مردم و فعال کردن بدنه اجتماع این ستاد می‌تواند کارایی اثربخشی داشته باشد و هزینه‌های اضافه بر مجموعه امر بمعروف را نیز کاهش دهد.

وی سلامت جامعه را مرهون سلامت مسئولان آن جامعه دانست و عنوان کرد: اجتماع مردم باطن مسئولان هستند، وجود ضعف و کاستی‌ها (تبعیض، بی‌عدالتی، ظلم و ... ) در جامعه بیانگر آن است که مدیران جامعه وظایف خود را بدرستی انجام نمی‌دهند.

رنجبر با بیان اینکهاجرای امر به معروف در جامعه باید در میان طبقه خواص جامعه اجرا و نهادینه شود، یادآور شد: طلبه‌ها در حوزه امر به معروف فعالیت داشته و ستاد امر به معروف نیز از ظرفیت مبلغین حوزه‌های علمیه بهره بگیرد.

 

عبدالحکیمی/ کردستان