اپلیکیشن جامع آموزش ابتدایی گامی در جهت ارتقای کیفیت فرایند تعلیم و تربیت است

به گزارش  خبرنگار رکنا؛ «علیرضا سعدی‌پور» در آئین رونمایی از نرم‌افزار جامع آموزش ابتدایی شهرستان تنکابن، این اپلیکیشن را دائرةالمعارفی هوشمند برای دسترسی به محتوای کتب درسی، روشهای تدریس و...دانسته و گفت: برای نظام‌مند ساختن فضای آموزش در بستر مجازی، نیازمند اینگونه نرم‌افزارهای هوشمند، خلاقانه و نوین هستیم.
وی افزود: در راستای هدف عملیاتی شماره ۱۷ سند تحول بنیادین این نرم افزار ابتکاری برای ارتقای کیفیت فرایند تعلیم و تربیت با استفاده از ابزارهای نوین و هوشمند طراحی شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از این ابتکار بعنوان یک اتفاق بزرگ و مهم در حوزه ارتقای کیفیت یادگیری دانش آموزان شهرستان تنکابن و استان مازندران نام برده و تصریح کرد: آموزگاران همواره با عشق و شوق و انگیزه بالا به دنبال رقم زدن اتفاقات خوب در آموزش ابتدایی بوده اند.
وی با اشاره به شعار پروژه مهر مازندران در سال ۱۴۰۰ اذعان داشت: این طرح ابتکاری که نشان از توانمندی بالای همکارانمان در حوزه فناوری دارد، کاری نو برای تسهیل در آموزش و یادگیری و همراستا با شعار پروژه مهر در بخش «ارتقای یادگیری» است.
سعدی پور از یادگیری های از دست رفته در زیست بوم جدید سخن گفته و یادآور شد: در آموزشهای غیرحضوری، ۵۰ درصد یادگیری محقق شده و ۵۰ درصد دیگر، یادگیری از دست رفته است که باید به دنبال جبران آن باشیم.
این مقام مسئول اصل تقدم سلامت و تندرستی  دانش‌آموزان و معلمان را برای آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت دانسته و افزود: سلامت همکاران و دانش آموزان اولویت ماست، ولی استفاده از فضاهای مجازی و انجمن اولیا و مربیان برای اقناع سازی در خصوص آغاز تدریجی و نرم مدارس کمک بزرگی در ایمنی جامعه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد معلمان استان دوز اول واکسن و در حدود ۷۵ درصد نیز در مرحله دوم واکسینه شده اند، و امیدواریم تا پایان شهریور همه معلمان استان واکسینه شوند.
وی اشاره کرد: آموزش ها در مهرماه غیرحضوری خواهد بود به جز مدارس عشایری و روستایی زیر ۱۰ دانش‌آموز و رویکرد آموزش و پرورش مازندران نیز در این زمینه اقتضایی خواهد بود ، یعنی به شهرستانها و مناطق تفویض اختیار می‌کنیم و خود نقش نظارتی را برعهده میگیرم، اما مداخله نمی‌کنیم.


انتهای خبر/عباسی نیک

وبگردی