ماجرای بسته شدن میکروفون صباغیان چه بود؟ / چرا قالیباف را دیکتاتور نامید
رکنا سیاسی : یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل خاموش شدن میکروفون خود حین صحبت کردن، ضمن اعتراض شدید و فریاد خطاب به رئیس مجلس، اورا دیکتاتور خطاب کرد.
محمدرضا صباغیان نماینده مردم ابرکوه، بافق، مهریز و خاتم در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه مجلس در جریان رسیدگی به بند ب ماده ۶۲ لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با تصویب این بند اظهار کرد: در این ماده گفته شده که نسبت به واگذاری زمین به بخش خصوصی اقدام شود و هیچ بحثی از قوانین و ضوابط مطرح نشده است و ما به دولت اختیار را میدهیم که به هر نحوی اقدام کند.
وی در ادامه در تذکری خطاب به رئیس مجلس گفت: آقای قالیباف یک تذکر ماده ۱۸۰ دارم؛ سوالم از شما این است که چرا اخطار و تذکر را بستهاید؟ پاسخی بدهید که بر اساس کدام ماده آییننامه داخلی بستهاید؟ آقای قالیباف خواهش میکنم که پاسخ دهید. الان خلاف آییننامه است.
در ادامه محمدباقر قالیباف قصد داشت تا توضیحاتی به صباغیان بدهد و در حال خطاب کردن او بود که صباغیان مانع شد و گفت: «اجازه بفرمایید حرفم تموم بشه . »
در این لحظه میکروفون مقابل صباغیان خاموش شد که این موضوع با واکنش اعتراضی شدید او مواجه شد؛ صباغیان در واکنش به این اتفاق با سر دادن فریادهایی خطاب به قالیباف گفت: آقای قالیباف حق ندارید [میکروفون]را ببندید؛ دیکتاتوری راه انداختهاید.
محمدباقر قالیباف، بعد از انتقادات آقای صباغیان مبنیبر اینکه هیئترئیسه اجازۀ صحبت به او نمیدهند، گفت: «طبق آمار، در دو سال اول مجلس یازدهم بنده بهعنوان رئیس مجلس با تمام نطقها و توضیحاتی که براساس قانون باید میدادم، ۱۳ ساعت از تربیون مجلس صحبت کردهام و شما بهعنوان نمایندۀ مجلس ۱۸/۵ ساعت از تریبون مجلس صحبت کردهاید. آقای صباغیان با این صحبتها ظلم به مردم و مجلس میکنید ».
رئیس مجلس گفت: آقای صباغیان شما خودت داری خلاف قانون عمل میکنی؛ الان به عنوان مخالف باید صحبت کنید [اما] دارید درباره موضوع دیگری صحبت میکنید؛ دیروز ۱۰ بار صحبت کردید و همیشه خلاف آیین نامه به عنوان مخالف ثبتنام میکنید اما تذکر میدهید. شما مخالف هستید و بفرمایید به عنوان مخالف صحبت کنید و غیر از مخالف نمیتوانید صحبت کنید.
رئیس مجلس سپس از محمد رشیدی عضو هیئت رئیسه مجلس خواست تا نام دیگر نمایندهای که به عنوان مخالف بند مورد بررسی ثبت نام کرده بود را قرائت کند.
همچنین فریادهای اعتراضی نماینده بافق نیز با وساطت و حضور برخی از نمایندگان مقابل صندلی او در صحن مجلس و دلجویی از او پایان یافت.
طی توافق نمایندگان مجلس، در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران در صحن مجلس هر کدام از نمایندگانی که به عنوان موافق یا مخالف اظهار نظر میکنند، ۲ دقیقه فرصت بیان نظرات خود را دارند. بر اساس بررسیهای انجام شده، میکروفون مقابل نماینده بافق حدود ۴۸ ثانیه زودتر از پایان فرصت ۱۲۰ ثانیهای او خاموش شد.
منبع : ایسنا
ارسال نظر