وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی کیست ؟
رکنا سیاسی : نامه رسمی معرفی بذرپاش به عنوان وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی یکشنبه 13 آذر در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد.
طبق آیین نامه داخلی مجلس ، وزیر پیشنهادی به مدت یک هفته فرصت حضور در کمیسیونهای تخصصی برای ارایه برنامهها و پاسخ به سوالات را دارد؛ بر این اساس جلسه بررسی صلاحیت مهرداد بذرپاش یکشنبه هفته آینده (۲۰ آذر) برگزار میشود.
مهرداد بذرپاش متولد ۲۰ مرداد ۱۳۵۹ در تهران است و تنها یک خواهر بزرگتر بنام الهام دارد.
دوساله بود که پدرش شهید شد. منصور بذرپاش اهل گرمسار بود که اردیبهشت ۱۳۶۱ بعنوان فرمانده گردان در فکه به شهادت رسید.
ازدواج با دختر وزیر آموزش و پرورش دولت نهم
مهرداد بذرپاش در سال ۱۳۸۵ وقتی ۲۶ ساله بود با هم دانشگاهی خود ازدواج کرد، همسرش دختر علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم است. خطبه عقد این زوج با مهریه ۱۴ سکه در محضر رهبر انقلاب اسلامی خوانده شد که حالا ثمره این زندگی یک دختر بنام نازنین فاطمه است.
روحیه تلاشگرو تحصیلات عالیه بذر پاش
او در سال ۱۳۷۷ در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته و در رشته مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی فارغالتحصیل شد و از سال دوم تحصیل وارد تشکل بسیج دانشگاه شد.
در سال ۱۳۸۲ فارغالتحصیل شد و جهت طی دوره فوق لیسانس به دانشگاه علامه طباطبایی رفت.
وی در سال ۱۳۸۵ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از این دانشگاه شد.
بذرپاش به دستور وزیر علوم و تحقیقات و فن آوری و بدون شرکت در آزمون دوره دکترا وارد دکتری تخصصی (PhD) مدیریت تکنولوژی در دانشگاه علامه طباطبائی شد و مدرک خود را اخذ نمود.
«روحیه تلاشگر» بذرپاش به وی کمک کرد تا پلههای ترقی را بسیار زودتر از حد انتظار طی کند.
ازمشاور احمدی نژاد درشهرداری تا مدیر فرهنگسرای خاوران
با پیروزی اصولگرایان در انتخابات شورای شهر و انتخاب محمود احمدینژاد به عنوان شهردار تهران در سال ۸۱، بذرپاش که در آن زمان ریاست بسیج دانشجویی دانشگاه شریف را بر عهده داشت به عنوان مشاور شهردار به خدمت گرفته شد.
گروه مشاوران جوان شهردار تهران به عنوان حلقه رابط میان شهرداری تهران و جوانان بود و از بذرپاش جهت ریاست این گروه دعوت به عمل آورد.
پس از چندی، بذرپاش به عنوان مدیر فرهنگسرای خاوران نیز برگزیده شد.
نامزد انتخابات شورای شهر
بذرپاش در سال ۱۳۸۵ وقتی ۲۶ ساله بود در سودای رسیدن به شهرداری تهران، نامزد انتخابات شورای شهر تهران شد اما در این آرزوی خود ناکام ماند.
وی مدتی بعد مدیر مسئولی روزنامه وطن امروز، مدیرعاملی پارس خودرو و سایپا و نمایندگی مجلس را نیز در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد تجربه کرد.
ظرف مدت یکسال،"پارس خودرو" را به سومین شرکت بزرگ خودرو سازی ایران ارتقاء داد.
مدیرعاملی گروه خودروسازی سایپا
در بهمن ماه ۱۳۸۶ حُکم بذرپاش به عنوان «مدیرعاملی گروه خودروسازی سایپا» صادر شد. عمر مدیریت بذرپاش در سایپا حدود دو سال بود و در سال ۱۳۸۸ جای خود را به نعمتالله پوستیندوز داد. در این دوران کوتاه «تیبا» به عنوان نخستین خودروی ایرانیِ شرکت سایپا تولید و به فروش رسید؛ مسئولیتی که طی آن بذرپاش سایپا را از رقیب دیرینه اش، ایران خودرو، بزرگترین خودرو سازکشور، بعد از چهل سال پیش انداخت؛ بالاترین سود دهی ، افزایش بی سابقه راندمان تولید و کاهش هزینه ها از جمله دستاوردهای او بود که بعد از خروجش از سایپا تنها خاطره ای خوش از آنها برای خانواده سایپا باقی ماند و دیگر تکرار نشد.
مدیر مسئول روزنامه وطن امروز
مهندس جوان به فکر رفع بخشی از خلاء رسانه ای جریان انقلاب باشد. اینگونه بود که او روزنامه" وطن امروز" را راه اندازی کرد.
سازمان ملی جوانان
وی در تاریخ دوم مرداد ۱۳۸۸ شمسی طی حکمی به سمت معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان منصوب شد و پس از یک سال و نیم در جلسه هیئت دولت برکنار شد. در دوران ریاست کوتاه بذرپاش بر سازمان ملی جوانان جشنواره سراسری «جوان ایرانی» در ۱۶ بخش و با مشارکت ۲۵۰ هزار جوان برگزار شد.
خانه ملت
در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس موفق به حضور در خانه ملت شد و در مجلس نهم با رأی نمایندگان به عنوان عضو هیئت رئیسه انتخاب شد.
ایشان در سال ۱۳۹۴ هم برای دهمین دوره مجلس وارد انتخابات شد اما بعنوان نفر بیست و هفتم نتوانست دوباره در مجلس حاضر باشد.
سودای ناتمام ریاست جمهوری
بذرپاش سودای ریاست جمهوری نیز در سر داشت و در صدر فهرست شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی قرار گرفت اما نهایتا از رقابت های انتخاباتی سال ۹۶ انصراف داد.
دیوان محاسبات
در اول مرداد ۱۳۹۹ وی به عنوان رییس دیوان محاسبات با ۱۵۸ رای نمایندگان انتخاب شد.
ارسال نظر