حقوق بازنشستگی حسن روحانی پس از ریاست جمهوری / نماینده مجلس فاش کرد

حقوق نجومی و رسوایی فیش‌ های حقوق نجومی مدیران دولتی به انتشار سلسله‌ای از فیش‌های حقوقی حقوق نجومی برخی مدیران دولتی ایران در زمان ریاست جمهوری حسن روحانی و تعدادی مربوط به دوره‌های پیش از آن اشاره دارد. این جنجال در خرداد ۱۳۹۵ با انتشار فیش‌های حقوقی حقوق نجومی مدیران بیمه مرکزی ایران، رئیس صندوق توسعه ملی، مدیران بانک رفاه کارگران و مسئولان و مدیران چند سازمان دیگر رخ داد و بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و افکار عمومی در پی داشت. علاوه بر استعفای چند نفر از مدیران صنعت بیمه، بانک‌ها و موسسات اقتصادی دیگر، نام اشخاصی مانند حسین فریدون، برادر رئیس جمهور ایران هم در جریان این جنجال‌ها مطرح شده است.

به گزارش رکنا، حجت‌الاسلام و المسلیمن حسن نوروزی در خصوص حضور نمایندگان مجلس در  دولت سیزدهم اظهار داشت: نسبت به مجلس خبر ندارم که چه کسی می‌خواهد به دولت برود اما اگر کسی هم بخواهد، ما مخالفتی نداریم چرا که دولت احساس نیاز می‌کند و ما باید به دولت کمک کنیم؛ ممکن است کسی بخواهد وزیر شود و دولت به آن فرد نیاز داشته باشد، طبیعتا ما کمک می‌کنیم. در حکومت فرقی بین قوه مقننه و قوه مجریه نمی‌بینیم. 

وی درباره تحمیل برخی افراد به دولت نیز خاطرنشان کرد: فکر نمی‌کنم آیت الله رئیسی مردی تحمیل‌پذیر باشد؛ قاضی دارای فکر و اندیشه بالنده است و فکری باز دارد؛ قاضی برای حکم قضایی انعطاف دارد اما اینکه بخواهند کسی را به او تحمیل کنند، نمی‌شود و کارش را با فکر و اندیشه انجام می‌دهد. خوشحالیم که رئیس جمهور ما یک حقوق‌دان برجسته است و تحمیل‌پذیر نیست.

عضو کمیسون حقوقی مجلس اولویت‌های دولت سیزدهم را مبارزه با فساد، اجرای سندهای تحولی که نوشته شده از جمله سند تحول آموزش و پرورش که باید اجرایی شود و تهیه آن‌هایی که نوشته نشده، دانست و افزود: البته انسجام کلی بین قوه مجریه، قضائیه و مجلس باید مورد توجه قرار گیرد. نکته بعدی توجه دقیق به اجرای قانون اساسی،‌ برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلی نظام و همچنین هماهنگی قوا با فرمایش‌های رهبری است که باید در اولویت باشد.

وی با بیان اینکه نکته بعدی کنترل کردن افزایش‌های بی‌رویه حقوق‌ ها است، تصریح کرد: این درآمدهای شرکت‌ آب، برق و بانک‌های خصوصی باید کنترل شوند؛ اینکه رئیس جمهور برای بازنشستگی ماهی ۳۵۰ میلیون دریافت کند غلط است؛ اگر ۲۵ تا ۳۰ میلیون باشد اشکالی ندارد .

نوروزی درباره اولویت‌های رای اعتماد مجلس به وزرا نیز گفت: رای اعتماد را به رجالی می‌دهیم که ضد فساد، متخصص، مومن و از بدنه کار اجرایی و انقلاب باشند. همچنین  اولویت ما این است که از بدنه همان وزاتخانه باشند؛ به طور مثال در وزارت کشور کسی باشد که از بدنه همین وزارتخانه باشد اگر نبود، یک روحانی مجتهدی که مرتبط با وزارت کشور باشد، انتخاب شود.

منبع: ایلنا

وبگردی