راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در سراسر کشور

قالیباف: بدنبال تحول اقتصادی با اولویت حل معیشت مردم هستیم

قالیباف 22 بهمن

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن در ارومیه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر با تاکید بر اینکه  ۲۲ بهمن روز تجدید عهد و پیمان با شهدا و امام شهدا است، ادامه داد: بدون شک انقلاب اسلامی در مسیر بعثت نبی اکرم و عاشورا و برای زمینه سازی حکومت مهدی گام برداشته است و ملت ایران در حقیقت برای تحقق عدالت و بسترسازی حکومت جهانی و مبارزه با ظلم وستم در این مسیر گام برداشته‌اند.

قالیباف با بیان اینکه مردم ارومیه دارای تاریخ کهن است و شاهد رویدادهای مهم تاریخی بوده و در هر عرصه‌ای خوش درخشیدند، گفت: این دیار دیار مجاهدات‌هاست و اقوام مختلف با فرهنگ‌های گوناگون با هدفی معین در کنار هم برای پیشرفت نظام تلاش کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یاد شهدا و امام شهدا را باید زنده نگه داریم چرا که مدیون شهدا و امام راحل هستیم، گفت: امام مردی بود که جز در راه خدا گام برنداشت و در مقطع زمانی خود، به گونه‌ای عمل کرد که اسلام بار دیگر احیا شد.

قالیباف بر ضرورت حفظ وحدت تاکید کرد و گفت: هر کسی بخواهد وحدت و یکپارگی ملت را مخدوش کند حرام سیاسی انجام داده و باید با وحدت و انسجام در مسیر پیشرفت کشور حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه امام راحل به مردم باور داشت لذا ما همه پیروزی‌ها و موفقیت را مدیون مردم در عرصه‌های مختلف هستیم، گفت: این انقلاب با مردم به موفقیت رسیده و مسئولان بدانند هر اقدامی منهای مردم دور از مسیر شهدا و امام راحل است.

قالیباف با بیان اینکه باید به سمتی برویم که ایران را روز به روز قوی‌تر و مستحکم‌تر کنیم و این امکان‌پذیر نخواهد شد مگر مردم در صحنه باشند،  اظهار کرد: ما مسئولین موظفیم و مکلفیم شرافت و مردانگی و در صحنه بودن مردم را جبران کنیم و بر مشکلات اقتصادی آنها باید فائق آییم.

وی با بیان اینکه در مجلس یازدهم تلاش کردیم علاوه بر اصلاح قوانینی دست و پا گیر، قوانین جدیدی تصویب کنیم، تصریح کرد: بدنبال تحول اقتصادی با اولویت حل معیشت مردم هستیم و در مرحله دوم باید به سمت رشد اقتصادی حرکت کنیم.

رییس مجلس با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی مردم را از دولت چهاردهم مطالبه‌گر هستیم، ادامه داد: دولت چهاردهم مشکلات معیشتی مردم را به ویژه کالاهای اساسی به ثبات برساند و برای رشد اقتصادی و تولید، سرمایه‌گذاری باید برنامه‌ریزی کرد.

قالیباف کارآفرینان را سربازان عرصه اقتصاد دانست و گفت: مجلس و دولت مصمم است فرصت رشد را برای نیروهای خلاق و جوان فراهم کند.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آذربایجان غربی دارای ظرفیت‌های مختلفی در حوزه معدن، کشاورزی، ترانزیت و جذب توریسم است، افزود: این ظرفیت‌ها به تنهایی علاوه بر حل مشکلات استان، می‌تواند در پیشرفت کشور مثمرثمر باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید در صدد جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته باشیم، بیان کرد: امنیت بیش از هر زمان دیگری در غرب کشور بویژه آذربایجان‌غربی فراهم است و باید از این فرصت برای توسعه استان استفاده کرد.

قالیباف با اشاره به تحول پیش‌رو در سیستم اداری کشور با هدف تسریع امورات اداری مردم، گفت: امروزه مردم در انبوهی از قوانینی گرفتارند که اقدام برای اصلاح این قوانین دست و پا گیر آغاز شده و در کمتر از ۲ سال آینده رفع خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی: ایران پیش از تولد آمریکا اهل مذاکره بود/هنوز مانده تا به تمدن ایران برسند

وزیر ارتباطات 22 بهمن

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای مردم است و حفاظت از آن در کنار آن‌ها ممکن است تاکید کرد: تا زمانی که آمریکا مردم ایران را تکریم نکند و تحریم‌های ظالمانه را از بین نبرد با آن مذاکره نخواهیم کرد.

وزیر جهاد کشاورزی امروز و در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن ماه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره روز ۲۲ بهمن ماه و ارزش آن اظهار کرد: انقلاب اسلامی مال مردم است. این انقلاب را مردم به وجود آوردند و تداوم آن هم با حضور مردم است. ما هم امروز آمدیم که از این قافله مردم و از این قافله عشق و عاشقی عقب نمانیم.

وی با تاکید بر بی اعتمادی به آمریکا گفت: زمانی که ایران اهل مذاکره بود، آمریکا هنوز متولد نشده بود و هنوز مانده تا به تمدن ایران برسد.

وی افزود: ما بلدیم چطور مذاکره کنیم و طرف‌های خودمان را می‌شناسیم تا مادامی که صادقانه پاپیش نگذارند و مردم ایران را تکریم نکنند و این تحریم‌های ظالمانه را برطرف نکنند و همچنین شرایط ایران را نپذیرد، این گزینه که مذاکره‌ای نداشته باشیم، بسیار مناسب است.

وزیر جهاد کشاورزی: ایران پیش از تولد آمریکا اهل مذاکره بود/هنوز مانده تا به تمدن ایران برسند

وزیر جهاد کشاورزی 22 بهمن

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای مردم است و حفاظت از آن در کنار آن‌ها ممکن است تاکید کرد: تا زمانی که آمریکا مردم ایران را تکریم نکند و تحریم‌های ظالمانه را از بین نبرد با آن مذاکره نخواهیم کرد.

وزیر جهاد کشاورزی امروز و در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن ماه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره روز ۲۲ بهمن ماه و ارزش آن اظهار کرد: انقلاب اسلامی مال مردم است. این انقلاب را مردم به وجود آوردند و تداوم آن هم با حضور مردم است. ما هم امروز آمدیم که از این قافله مردم و از این قافله عشق و عاشقی عقب نمانیم.

وی با تاکید بر بی اعتمادی به آمریکا گفت: زمانی که ایران اهل مذاکره بود، آمریکا هنوز متولد نشده بود و هنوز مانده تا به تمدن ایران برسد.

وی افزود: ما بلدیم چطور مذاکره کنیم و طرف‌های خودمان را می‌شناسیم تا مادامی که صادقانه پاپیش نگذارند و مردم ایران را تکریم نکنند و این تحریم‌های ظالمانه را برطرف نکنند و همچنین شرایط ایران را نپذیرد، این گزینه که مذاکره‌ای نداشته باشیم، بسیار مناسب است.

قطعنامه راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۳

قطعنامه راهپیمایی سراسری یوم الله ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۳ منتشر شد.

به گزارش ایسنا، متن قطعنامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ولقدْ کتبْنا فی الزّبور منْ بعْد الذّکْر أنّ الْأرْض یرثها عبادی الصّالحون

و به یقین، در زبور، کتاب آسمانی داود، پس از تورات، آن یادواره الهی نوشتیم که زمین را از شرک و گناه پاک خواهیم ساخت و بندگان شایسته من آن را به ارث خواهند برد. (سوره انبیاء /۱۰۵)

حمد و سپاس بیکران، خدای یکتای بی‌همتا را که انقلاب اسلامی ایران را به مثابه الگویی فراگیر برای آزادی‌خواهان و عدالت‌جویان جهان قرار داد و با تحولی ژرف در سپهر اندیشه سیاسی و معادلات نظم دوقطبی جهانی و با تکیه بر مؤلفه‌های بنیادین توحید، عدالت، جمهوریت و اسلامیت، هندسه قدرت را دگرگون و قرائتی نوین از مشروعیت، مقاومت و حکمرانی را در برابر هژمونی نظام سلطه عرضه نمود.

چهل‌وششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی نشانه‌ای از تداوم گفتمان پویا و بالنده‌ی انقلاب اسلامی است که در بستر عقلانیت دینی، با هدایت الهی و نگرش واسازانه‌ی امام خمینی(قدس‌الله‌نفس‌الزکیه) و با تلفیق بدیع گفتمان دینی و انقلابی به منصه ظهور رسید و در سایه زعامت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، به منظومه‌ای منسجم از هویت‌های متکثر در ذیل فراگفتمان انقلاب اسلامی مبدل گشت و امروز نه‌تنها مرزهای جغرافیایی را درنوردیده، بلکه سپهر اندیشه معاصر را متحول ساخته و الگویی بی‌بدیل از حکمرانی دینی را ارائه کرده که هم ریشه در سنت پربار اسلامی دارد و هم در تعامل مستمر با مقتضیات عقلانی و تحولات روز قرار گرفته و به نقطه اتکایی مستحکم در برابر نظام سلطه جهانی و استعمار نوین مبدل گشته است.

اینک، در چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(قدس‌الله نفسه‌الزکیه) و امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، و صراط نورانی شهدای انقلاب‌اسلامی، دفاع مقدس، جبهه مقاومت و شهدای امنیت ملت بزرگ ایران اسلامی بویژه شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید سید حسن نصرالله، و شهید اسماعیل هنیه، بار دیگر با عزم راسخ و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی تاکید و با الهام از بیانیه گام دوم انقلاب و تجدید بیعتی آگاهانه در مسیر تمدن‌ساز «انقلاب اسلامی تا انقلاب مهدی» و در پرتو آموزه‌های وحیانی، عقلانیت راهبردی و مقاومت فعال و با شهامت و بانگ رسا و استوار «الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر»، مواضع خود را اعلام می‌داریم:

۱-ما ملت بیدار ایران اسلامی، همچنان مساله فلسطین را اولویت اول جهان اسلام دانسته و ضمن تبریک پیروزی غرورآفرین جبهه‌ی مقاومت و غزه قهرمان و حمایت از حکم دادگاه کیفری بین‌المللی (لاهه) خواستار اعدام قصاب غزه و باند جنایتکار رژیم صهیوفاشیسم هستیم و با اعلام پشتیبانی قاطع از جبهه مقاومت، به‌ویژه فلسطین، حزب‌الله و انصارالله و محکومیت طرح کاغذی آمریکا در تغییر نقشه غرب آسیا و جهان،  اعلام می‌داریم  مذاکره با دولت مستکبر امریکا را عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نمی‌دانیم.

۲-ما مردم قهرمان ایران اسلامی، نیروهای مسلح را عزت ایران اسلامی دانسته و بر ضرورت تقویت ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در عرصه‌های مختلف تسلیحاتی، آموزشی، آمادگی رزمی و دفاعی با اتکا به توان داخلی تاکید کرده و با حمایت از توسعه زیرساخت‌های دفاعی، موشکی و راهبردهای بازدارندگی، از مسئولین کشور می‌خواهیم ضمن انجام اقدامات لازم را برای اصلاح خطای محاسباتی و توهم اقتدار نظام سلطه، با تقویت ساختارهای امنیتی و اطلاعاتی مانع از نفوذ عوامل فریب خورده دشمن و جریان‌های نفاق در ساختار اجرایی و امنیتی کشور گردند.

۳-ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی باشکوه ضمن اعلام حمایت از اقدامات دولت محترم در رفع مشکلات مردم انتظار داریم این موضوع را اولویت اصلی کشور قرار داده و با تنظیم سیاستهای اصولی ضمن حمایت از تولید داخلی و کنترل تورم و جلوگیری از کاهش ارزش پولی کشور، تنگناهای معیشتی مردم را کاهش و با ایجاد فرصت‌های شغلی، و تسهیل شرایط ازدواج جوانان و تشکیل خانواده و ایجاد مشوق‌های لازم، رشد جمعیت و نرخ فرزندآوری را بهبود بخشند.

۴-ما حاضران در این راهپیمایی باشکوه، با تأکید بر نقش رسانه‌های داخلی در بازنمایی صحیح واقعیت‌ها و مقابله با جنگ شناختی دشمن و تبیین و روشنگری برای نسل جوان درباره دستاوردهای انقلاب و جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب اسلامی، از مسئولین کشور بویژه دستگاه‌های امنیتی و قضایی انتظار داریم با مخلان امنیت روانی کشور که  با همنوایی با دشمن سعی در وارونه‌سازی حقایق و به دنبال اختلاف‌افکنی، هراس‌افکنی و یأس‌آفرینی در جامعه هستند برخورد قاطع نماید.

۵-مسئله حفظ و گسترش عفاف و حجاب و تعمیق ارزش‌های دینی و الهی نباید در کشمکش مسائل سیاسی و جناحی قرار گیرد بلکه این موضوع یک دغدغه عمومی و یک وظیفه همگانی است و تمامی دستگاه‌ها، نهادها و نیروهای فرهنگی و دلسوز کشور باید برای  ایجاد محیطی مناسب برای رشد فضائل اخلاقی و فکری فرزندان این کشور و پاسداری از کانون خانواده و ارزش‌های دینی و فرهنگی کشور و تربیت نسل آینده که امری حیاتی است تلاش کنند لذا از سران سه قوه می‌خواهیم باتوجه به شرایط کشور و اهمیت حفظ و تعمیق ارزش‌های دینی و انسانی و باتوجه به تلاش گسترده دشمن برای نابودی ارزش‌های انسانی تدابیر لازم را برای اجرای نهضت گسترش اخلاق و معنویت بعمل آورند.

۶-ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی حماسی، باتوجه به سرعت پیشرفت علم در کشور، حمایت از پیشرفت‌های علمی و نوآوری در حوزه‌هایی همچون هوش مصنوعی، فناوری‌های نوین را وظیفه همگان دانسته و گسترش همکاری‌های علمی و فناوری با کشورهای مختلف و کاهش وابستگی به غرب و تقویت بسیج علمی کشور برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و رشد فناوری‌های بومی را لازمه پیشرفت و اقتدار کشور می‌دانیم. لذا از دولت محترم می‌خواهیم با سرمایه‌گذاری و ایجاد زیر ساخت‌های لازم نسبت به توسعه و گسترش این دانش که قطعاً نقش تعیین کننده‌ای در حوزه اقتصاد و اشتغال جوانان خواهد داشت به‌عمل آورد.

۷-ما ملت ایران، حفظ ودیعه الهی انقلاب اسلامی و دستاورد عظیم امام خمینی (ره) که حاصل خون پاک هزاران شهید گلگون کفن است و ادامه راه آن امام راحل را در تبعیت کامل از خلف صالح امام، رهبر دور اندیش، حکیم و فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) دانسته و با بصیرت و عزم راسخ، تا آخرین نفر و نفس در مسیر اجرای رهنمودهای هوشمندانه و نجات‌بخش ایشان عمل خواهیم کرد.

و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

دوشنبه۲۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ مطابق با یازدهم شعبان‌المعظم شعبان ۱۴۴۶

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

حضور سردار قاآنی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

قاآنی 22 بهمن

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرد.

سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، به مردم حاضر در این مراسم پیوست.

رئیس کل دادگستری تهران: راهپیمایی ۲۲ بهمن جشن ملت شریف ایران است

دادگستری 22 بهمن

رئیس کل دادگستری تهران گفت: راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن جشن ملت شریف ایران است؛ مردمی که برای احیای اسلام، قرآن و مکتب همگی با رهبری امام راحل به‌پاخاستند.  

علی القاصی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: امروز سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است. راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن جشن ملت شریف ایران است؛ مردمی که برای احیای اسلام، قرآن و مکتب همگی با رهبری امام راحل به‌پاخاستند.

وی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تجلی اراده آن‌ها در اداره امور کشور است، افزود: حضور مردم نماد قدرت، استقلال و توانمندی کشور در عرصه‌های مختلف است.

رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه گفت: دشمنان کشور و مستکبران جهان از همین حضور، وحدت و یکپارچگی مردم هراس دارند لذا بر همه مردم واجب است در این نمایش همبستگی، وفاق ملی و وحدت برای اینکه دین، مکتب و اسلام شان حفظ شود، شرکت کنند.

القاصی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تجلی اراده جمعی و همگانی ماست، گفت: این حضور حماسی پیام سیاسی و فرهنگی دارد و دشمنان را مأیوس می‌کند و به آنان می‌فهماند این ملت همچنان روی باورهای خود و دین و اسلام و آرمان‌های خود هستند و حاضر نیستند خدشه‌ای به آرمان‌ها و اعتقاداتشان وارد شود.

حضور سرلشکر باقری در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سرلشکر باقری 22 بهمن

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرد.

سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، به مردم حاضر در این مراسم پیوست.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن صحنه دیگری از درخشش ملت را رقم زد

خداییان 22 بهمن

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: مردم با حضورشان در  راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند بعد از گذشت ۴۶  سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی، پشت سر رهبر معظم انقلاب همچنان بر میثاقی که در سال ۵۷ با امام راحل (ره) و شهدا بسته‌اند، پایبند هستند.

ذبیح الله خداییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران ضمن تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، از حضور حماسی و دشمن شکن ملت ایران قدردانی کرد و گفت: هر زمان دشمنان نظام با صفوف مستحکم ملت بزرگ ایران مواجه می‌شوند، عقب نشینی می‌کنند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی، یکی از پیام‌های حضور مردم در یوم الله ۲۲ بهمن را پاسداری از خون شهدا و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: باید برای نعمت بزرگ انقلاب اسلامی شکرگزار خداوند متعال بود.

خداییان ادامه داد: مردم با حضورشان در این راهپیمایی نشان دادند بعد از گذشت 46 سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی پشت سر رهبر معظم انقلاب ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای همچنان بر میثاقی که در سال ۵۷ با امام راحل (ره) و شهدا بسته‌اند، پایبند هستند. این حضور پرشور همچنین بار دیگر توطئه‌های دشمنان نظام که با جنگ رسانه‌ای و ترکیبی به دنبال تحریف واقعیت‌ها و ایجاد یاس و ناامیدی در مردم هستند را خنثی کرد.

وی با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در ایجاد خودباوری در میان جوانان، توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز شاهد هستیم که رژیم اشغالگر قدس و سردمداران جدید آمریکا برای ملت بزرگ ایران عزتمند، خط و نشان می‌کشند ولی این حضور پرشور مشت محکمی بر دهان دشمنان نظام جمهوری اسلامی زد و صحنه دیگری از درخشش ملت با بصیرت ایران اسلامی را به منصه بروز و ظهور رساند.

حضور پرشکوه مردم نشان‌دهنده حمایت از انقلاب و آرمان‌های آن است

اوجی 22 بهمن

وزیر پیشین نفت در دولت سیزدهم حضور مردم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را نشان از حمایت مردم از انقلاب اسلامی دانست.

جواد اوجی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با اشاره به حضور پرشکوه مردم در این مراسم، اظهار کرد: امروز واقعا عظمت مردم را می‌بینیم که پس از ۴۶ سال، پشتیبان انقلاب، آرمان‌های آن، شهدا و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب هستند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی موجود در کشور، تاکید کرد: مشکلات اقتصادی تاثیر گذاشته است، وضع معیشت مردم تنگناهایی دارد، اما ان‌شالله با همت مسئولین و کار جهادی آن‌ها و صبر و اتحاد مردم، این مشکلات نیز پشت سر گذاشته خواهد شد.

اوجی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند همه امت و مسئولین مسئولیت دارند، افزود: به فضل الهی خدا هم قطعاً کمک خواهد کرد.

وزیر سابق نفت در پایان ابراز امیدواری کرد که با اتحاد و تلاش همگانی، مشکلات کشور برطرف شود و مردم همچنان پشتیبان انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن باقی بمانند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: آنچه آمریکا می‌خواهد مذاکره نیست تسلیم است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آنچه آمریکا می‌خواهد مذاکره نیست، تسلیم است. آمریکا می‌خواهد همه کشور تعطیل شود و بعد هیچ‌کدام از تحریم‌ها برداشته نشود. کجای اسم این «مذاکره» است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن رباره بی‌اعتمادی دولت آمریکا گفت: مذاکره در اسلام آمده است، اما نکته اینجاست که این مذاکره نیست، تسلیم است. چیزی که آمریکا می‌خواهد این است که ما موشک نسازیم. هسته‌ای کار نکنیم، فناوری تعطیل باشد و بعد که همه این‌ها را تعطیل کردیم، هیچ‌کدام از تحریم‌ها هم تعطیل نشود. شما کشور را تعطیل کنید، تحریم‌ها هم تعطیل نشود؟ کجای اسم این «مذاکره» است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: آقایانی که در داخل اسم این رفتار را مذاکره می‌گذارند، هم به خودشان، هم به کشور و هم به ملت خیانت می‌کنند. واقعا نمی‌دانند آمریکا از آنها چه می‌خواهد؟ آمریکا مذاکره نمی‌خواهد، تسلیم محض می‌خواهد و اسم این تسلیم را مذاکره گذاشته است. اسم عقب‌نشینی و جلوگیری از رشد و پیشرفت را مذاکره گذاشته است.

خسروپناه درباره چگونگی تبیین این موضوع با توجه به تنش‌های اقتصادی چند روز گذشته، اظهار کرد: چه اتفاقی افتاده است که در سه ماه اخیر نرخ دلار مرتب تغییر می‌کند، به دست کسانی که زمانی مقابل شهید رئیسی ـ رئیس جمهور فقید دولت سیزدهم ـ در مناظره می‌ایستادند و می‌گفتند وضعیت اقتصاد چنین و چنان است و ما برنامه و طرح داریم. چه برنامه‌ای دارید که روز به روز ارزش مالی کشور کاهش می‌یابد؟ آنارشیسم اقتصادی ارتباطی به تحریم چه ارتباطی دارد؟ ربطی به تحریم ندارد. مگر سال اول تحریم است. ما از اول انقلاب تا الان تحریم داشته‌ایم، مگر در زمان جنگ (تحمیلی) تحریم نداشتیم. مگر بعد از جنگ تحریم نداشتیم؟ این‌ها کاملا بهانه افرادی است برای اینکه فشار اقتصادی بر مردم بیشتر شود تا ما تسلیم شویم و وضعیت سوریه، عراق و افغانستان در ایران تکرار شود.

سردار فدوی: خبیثان عالم نتوانستند ذره‌ای خدشه به انقلاب وارد کنند

سردار فدوی 22 بهمن

سردار علی فدوی روز دوشنبه در مراسم محوری راهپیمایی ۲۲ بهمن زاهدان، افزود: امروز چهل و ششمین سال انقلاب اسلامی را پشت سر می‌گذاریم وعده خدا در این سال‌ها محقق شده، در طی این سال‌ها بارها دیده‌ایم که وعده خدا محقق شده و همچنان محقق می‌شود و پیروزی برای جبهه حق انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد: دشمن بزرگ ما آمریکا و همه کسانی که همراه او هستند بارها اذعان کرده‌اند که در این چند سال حتی نتوانسته‌اند یک پیروزی در برابر ایران به دست بیاورند؛ در طول این ۴۶ سال جنگ و دعوایی که شیطان بزرگ با ما شروع کرد ۱۸۰ درجه نتایجش با آن چیزی که خبیثان عالم می‌خواستند فرق می‌کرد اگر بخواهیم به لحاظ مادی و تعبیرهای جهانی به آن بپردازیم باید از قرآن مدد بگیریم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: انجام تکالیف یعنی پای کار اسلام و دستورات اسلام بودن، مبارزه با مستکبران، ظالمان و از مظلوم دفاع کردن، این‌ها جزو دستوراتی بوده که در قرآن به صراحت آمده است.

وی اظهار کرد: موضوع اول خبیثان عالم، ایران است به این علت که تاثیرگذارترین کشور در دنیا خاصه در بین ملت‌ها، انقلاب اسلامی ایران بوده؛ پیروزی غزه نمونه‌ای از تحقق وعده الهی برای جهانیان به شمار می‌رود، ما باید مراقبت بیشتر کنیم چرا که دشمنی شیطان بزرگ با ما تمام نشده است.

سردار فدوی گفت: شیطان بزرگ آمریکا در روز ۲۴ بهمن سال ۵۷ اولین اقدام مسلحانه علیه ایران را در کردستان انجام داد، از آن موقع تاکنون حتی یک روز دست از توطئه علیه انقلاب اسلامی برنداشته، باید مراقبت کنیم تاریخ را عوض نکنند، آمریکایی‌ها در یک روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به ما حمله کردند و دشمنی از طرف خبیثان عالم انجام می‌شود، ما به تکالیف خود عمل کرده‌ایم به میزان قابل قبول و خداوند بهترین نتایج را برای ما رقم زده، ما پای هر کاری رفته‌ایم در طول این ۴۶ سال خداوند ما را موفق کرده است.

وی تاکید کرد: اگر خالصانه و با صدق در میدان باشیم از همه توانمندی‌های خود بهره ببریم تحقق وعده الهی صدق است، در طول این ۴۶ سال بارها شیطان بزرگ آمریکا و همه خبیثان همراه او اشتباه محاسباتی کردند، ما نباید بگذاریم دوباره شیطان بزرگ اشتباه محاسباتی انجام دهد، و قطعاً پیروز نمی‌شود و با شکست مواجه می‌شود ولی در ازای اقدامی ما که نمی‌گذاریم او پیروز شود ما هزینه می‌دهیم، در هشت سال جنگ تحمیلی دشمن هر کار کرد پیروز نشد؛ اما ما در مقابل محاسبات اشتباه دشمن ۱۸۳ هزار شهید در جنگ تحمیلی دادیم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: ما نباید بگذاریم شیطان بزرگ دشمن قسم خورده ما اشتباه محاسباتی دوباره انجام دهد، حضور ملت پای صحنه‌های مختلف دفاع از کشور، نظام و همچنین دفاع از ارزش‌هایی که خدا برای ما مشخص کرده، وظایف ما در قرآن مشخص شده، اسلام آخرین دین خدا بوده و ما اعتقاد داریم که دینی دیگر نمی‌آید، بنابراین باید مراقبت و مواظبت کنیم از خودمان که به تکالیفی که برای ما مشخص شده عمل کنیم.

وی تصریح کرد: دفاع از اسلام و حقانیت اسلام، دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم از تکالیفی بوده که قرآن برای ما مشخص کرده است.

سردار فدوی افزود: جشن پیروزی انقلاب اسلامی جشن مردم است؛ مردم انقلاب اسلامی را با پیروی از امام راحل پیروز کردند و وقتی خودشان منشأ اصلی پیروزی بودند این جشن، جشن خود مردم است.

وی بیان کرد: با همکاری خدا ملت ایران، اسلام و امت اسلام پیروز است، در ۱۷ ماه گذشته دیدیم که آمریکا و اسرائیل اذعان کردند که پیروز نشدند اما غزه پیروز شد؛ وعده خدا حق و در وعده خدا تخلفی نیست، خدا را شکر ملت ایران در این سال‌های طولانی بر عهد و پیمانشان باقی مانده، تا پیروزی نهایی پای این پیمان باقی هستیم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما نباید بگذاریم دشمن اشتباه محاسباتی دوباره کند و در ازای اشتباه محاسباتی ما هزینه بدهیم، نباید ما هزینه بیشتر بپردازیم، با پای کار بودن و وحدت کلمه در طول نهضت انقلاب اسلامی به این پیروزی بزرگ دست پیدا کرده ایم، بنابراین باید با دشمن طوری مقابله کرد که دیگر اشتباه محاسباتی نکند.

وزیر نیرو: ترامپ و آمریکا مورد اعتماد نیستند

وزیر نیرو 22 بهمن

وزیر نیرو تاکید کرد: چندین سال پیش در مذاکره‌ای نفس گیر با آمریکایی‌ها به توافق رسیدیم‌ اما آنان به تعهدات خود عمل نکردند.

به گزارش ایسنا، عباس علی آبادی، وزیر نیرو با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن در پاسخ به این سوال که چرا آمریکا در مذاکرات مورد اعتماد نیست، گفت: آمریکایی‌ها خودشان نشان دادند که قابل اعتماد نیستند؛ آنان برجام را لغو کردند.

وی ادامه داد: چندین سال پیش در مذاکره‌ای نفس‌گیر با آمریکایی‌ها به توافق رسیدیم‌. اما آنان به تعهدات خود عمل نکردند.

علی آبادی یادآور شد: رییس‌جمهور فعلی آمریکا که حرف از مذاکره مجدد می‌زند، کسی بود که توافق قبلی ایران و آمریکا را زیر پا گذاشت و الان انتظار دارد تا دوباره با او مذاکره کنیم. به عقیده من آمریکا قابل اعتماد نیست.

پویش اهدای خون در راهپیمایی ۲۲ بهمن با مراجعه به تیم‌های سیار

پویش اهدای خون با شعار «چون نجات انسان شعور ماست» در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران همزمان با سراسر کشور، در حال برگزاری است.

همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پویش اهدای خون سازمان انتقال خون ایران با شعار «چون نجات انسان شعور ماست» همزمان در سراسر کشور در حال برگزاری است.

غرفه‌های اهدای خون سازمان انتقال خون در مسیر راهپیمایی تهران در نمایشگاه مرکزی ایران خودرو، واقع در خیابان آزادی جانمایی شده است.

به گفته مصطفی جمالی، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، میزان ذخایر خون ایران حدود ۷ روز است و پوشش نیاز مراکز درمانی به صورت ۱۰۰ درصدی است.

همچنین به اذعان مسوولان سازمان انتقال خون، نیاز به خون و فرآورده‌های خونی همیشگی است و همواره از شهروندان درخواست می‌شود که تحت تاثیر سرما، گرما، آلودگی هوا و ... بیماران نیازمند خون را فراموش نکنند و با توجه به اینکه خون هیچ جایگزینی ندارد، جهت اهدای خون و حفظ ذخایر خونی، به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کنند.

پویش اهدای خون با شعار «چون نجات انسان شعور ماست» در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن

پویش اهدای خون با شعار «چون نجات انسان شعور ماست» در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن در حال برگزاری است.

همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پویش اهدای خون سازمان انتقال خون ایران با شعار «چون نجات انسان شغور ماست» در حال برگزاری است.

غرفه‌های اهدای خون سازمان انتقال خون در مسیر راهپیمایی در نمایشگاه مرکزی ایران خودرو، واقع در خیابان آزادی جانمایی شده است.

به گفته مصطفی جمالی، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، میزان ذخایر خون ایران حدود ۷ روز است و  پوشش نیاز مراکز درمانی به صورت ۱۰۰ درصدی است.

حضور سردار رادان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سردار رادان

فرمانده کل انتظامی کشور در کنار اقشار مختلف مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران حضور یافت.

سردار رادان فرمانده فراجا به همراه جمعی از روسای پلیس در راهپیمایی جشن پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کرد .

رییس پلیس کشور در جریان راهپیمایی امروز مردم تهران و در طول مسیر با مردم گفتگو کرد و همچنین  به ماموران انتظامی مستقر در مسیر خدا قوت گفت.

سردار رادان در ادامه در ساختمان پلیس راهور تهران بزرگ حضور یافت.

حضور عراقچی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

عراقچی

وزیر خارجه ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن در همدان شرکت کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در همدان شرکت کرد.

عراقچی قرار است در چهل‌وششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در میدان «امامزاده عبدالله» همدان سخنرانی کند.

عراقچی: هیچ خارجی نباید برای ما تعیین تکلیف کند

وزیر خارجه در راهپیمایی ۲۲ بهمن در همدان:

انقلاب مردم ایران برای این بود که هیچ خارجی برای ما تعیین تکلیف نکند. هیچ خارجی به مردم، مقامات و رهبران ایران جرأت امر و نهی نداشته باشد.

این استقلالی بود که مردم می‌خواستند و این ارمغان جمهوری اسلامی ایران است.

بعد از انقلاب اسلامی اولین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما «نه شرقی و نه غربی» بوده است که هیچ سفیر خارجی جرأت نکند بداخلاقی کند و به مقامات کشور امر و نهی کند.

حضور رئیس جهاد دانشگاهی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

نائینی 22 بهمن

رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرد.

حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی با حضور در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن، به جمع مردم حاضر در این مراسم پیوست.

حضور گسترده امروز، مشتی بر دهان یاوه‌گویی‌های ترامپ است / دانش‌آموزان مقابل جنگ دشمن، آگاه باشند

 آموزش و پرورش 22 بهمن

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سایه وفاق و همدلی و ایمان می‌توانیم به هر چیزی دست پیدا کنیم، گفت: به دانش آموزان توصیه می‌کنیم در مقابل جنگی که دشمن ایجاد کرده هوشیار و آگاه باشند که تمام تلاش دشمن ایجاد شکاف و تفرقه و ناامیدی است.

علیرضا کاظمی در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن با بیان اینکه ۲۲ بهمن روز وفاق و همدلی و نماد وحدت ملی ایران و نمایش و اقتدار جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران در مقابل استکبار جهانی است، گفت: در شرایط کنونی که ترامپ جمهوری اسلامی ایران را تهدید به فشار حداکثری کرده، نمی‌داند که فشار حداکثری باعث می شود هر سال مردم ایران مقتدرتر، قوی‌تر و سرافرازتر در مقابل این تهدیدها بمانند.

وی با بیان اینکه امروز حضور گسترده و باشکوه مردم مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویی‌های ترامپ و شکست‌های ذلیلانه دشمن در این ۴۵ گذشته است، افزود: امروز مردم نشان دادند که همچنان پای کار انقلاب هستند و برای انقلاب در صحنه، در هر شرایطی، کاری می‌کنند که تلاش‌های دشمن هرگز به نتیجه نرسد و هرگز هم به نتیجه نخواهد رسید.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سایه وفاق و همدلی و ایمان می‌توانیم به هر چیزی دست پیدا کنیم، ادامه داد: به دانش آموزان توصیه میکنیم در مقابل جنگی که دشمن ایجاد کرده هوشیار و آگاه باشند که تمام تلاش دشمن ایجاد شکاف و تفرقه و ناامیدی است.

کاظمی اظهار کرد: دشمن تلاش می‌کند یک نسل بی هویت در جامعه تربیت کند و ما باید تلاش کنیم بصیرت، آگاهی و هوشیاری خود را به گونه‌ای افزایش دهیم که در مقابل جنگ دشمن همیشه سربلند و سرافراز باشیم.

زاکانی: حضور مردم، پیام ایستادگی و پیوستگی با آرمان‌های انقلاب است

شهردار تهران با بیان این‌که ایستادگی بر آرمان‌های انقلاب یک معجزه‌ است، گفت: حضور مردم پیام ایستادگی و پیوستگی با آرمان‌های انقلاب است.

علیرضا زاکانی امروز (دوشنبه) در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: ۴۶ سال راه طی شده، تجدید میثاق با امام شهیدان، پیوستگی با رهبر عزیزتر از جانمان و ایستادگی بر آرمان‌های انقلاب یک معجزه‌ است که امروز مردم جهان شاهد آن هستند.

وی افزود: خالق این معجزه ملت ایران هستند که باید بزرگی و عظمت آن را ستود.

شهردار تهران گفت: پیام این تجمع گسترده و کم نظیر، بر علیه خواسته‌های دشمنانی‌ است که فکر می‌کنند در عرصه جهانی می‌توانند خواسته‌های نامشروع و نامربوط خودشان را به ما بقبولانند.

زاکانی گفت: این حضور پیام ایستادگی و پیوستگی با انقلاب و آرمان‌هایش است.

دادستان تهران: مردم، پشتیبان ولایت مطلقه فقیه هستند

صالحی 22 بهمن

دادستان تهران گفت: مردم شریف ایران امروز نشان دادند مانند همیشه پشتیبان و حامی ملت‌های مسلمان مقاوم و مستضعفان جهان خصوصا مردم مظلوم فلسطین ولبنان و سایر ملت‌های آزاده جهان هستند.

علی صالحی در  راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: خداوند متعال را سپاسگزاریم که امروز این توفیق حاصل شد ملت با بصیرت ایران، بار دیگر با حضور حماسی و باشکوه خود، برگ زرینی بر تاریخ انقلاب اسلامی بیفزایند.

وی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پیام‌های مختلفی دارد، ادامه داد: مردم امروز آمدند تا مانند روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی با امامین انقلاب و ارزش‌ها و آرمان‌ها تجدید میثاق و بیعت کنند.

دادستان تهران اضافه کرد: پیام دیگر این حضور باشکوه مردمی در راهپیمایی ۲۲ بهمن این است که دشمنان بابد در یاس و ناامیدی خود باقی بمانند چرا که مردم بار دیگر نشان دادند پشتیبان ولایت مطلقه فقیه و تحت امر رهبر عزیزمان هستند و با حضور پررنگ خود مشت محکمی بر دهان ابرقدرت‌ها و استکبار جهانی زدند. مردم شریف ایران امروز نشان دادند مانند همیشه پشتیبان و حامی ملت‌های مسلمان مقاوم و مستضعفان جهان خصوصا مردم مظلوم فلسطین و لبنان و سایر ملت‌های آزاده جهان هستند.

صالحی با اشاره به غرفه خدمت دادگستری کل استان تهران در میدان فردوسی تهران گفت: این غرفه میزبان مردم شریف تهرانی است تا در حد توان خدمات حقوقی و قضایی را به مردم ارائه کنیم و به این فرموده رهبر انقلاب که مسئولان قضایی باید در بین و بطن مردم باشند، جامه عمل بپوشانیم.

حضرتی: دولت و تمام قوا قدردان حضور مردم و در کنار آنان هستند

حضرتی 22 بهمن

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت تاکید کرد که دولت و تمام قوا و ارکان کشور قدردان حضور مردم و در کنار آنان هستند.

الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، در حاشیه حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با تقدیر از حضور پرشمار مردم اظهار کرد: با توجه به سرمای هوا، حضور مردم در این شرایط خاص چشمگیر است و در مقایسه با سال‌های گذشته شاهد افزایش جمعیت بودیم. در مسیر راهپیمایی سیل جمعیتی را شاهد بودیم که بی‌توجه به تفاوت‌های سیاسی، همه برای ایران در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حضور پیدا کرده‌اند.

وی ادامه داد: دولت و تمام قوا و ارکان کشور قدردان حضور مردم و در کنار آنان هستند و این راهپیمایی نه تنها نمایش اتحاد و وفاق ملی برای حل مشکلات، بلکه پاسخ محکمی به دشمنانی است که ایران را تهدید می‌کنند.

حضرتی تاکید کرد: امیدواریم کسانی که در خواب تهدید ایران به سر می‌برند، این جمعیت عظیم را ببینند و به خود بیایند و بدانند مردم ایران پس از ۴۶ سال همچنان پای انقلاب خود ایستاده‌اند و این ایستادگی ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: این حضور مردم در تهران و سراسر کشور خود به منزله یک رسانه و ابزاری قوی برای اطلاع این موضوع به جهان است که همه پای کار ایران و برای ایران ایستاده‌ایم.

حضور رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب در راهپیمایی ۲۲ بهمن

محمود علوی 22 بهمن

رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب دولت چهاردهم در راهپیمایی شرکت کرد.

حجت‌الاسلام سید محمود علوی دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب دولت چهاردهم در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران شرکت کرد.

خدمت‌رسانی رایگان مترو و اتوبوس در تهران تا پایان مراسم راهپیمایی امروز

معاون حمل و نقل ترافیک شهر تهران از خدمت رسانی رایگان مترو و اتوبوس تا پایان مراسم راهپیمایی 22 بهمن ماه، به شهروندان خبر داد.

محسن هرمزی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ٢٢ بهمن گفت: ۴٠٠ دستگاه اتوبوس بی.آر.تی در حال خدمت رسانی است و مشکلی وجود ندارد.

وی گفت: خدمات رسانی ناوگان اتوبوس و مترو امروز رایگان است.

هرمزی با بیان اینکه سرفاصله حرکت قطارها کاهش یافته است، گفت: ۱۰۰ دستگاه ون در مسیر راهپیمایی از همه مبادی مستقر است و فعالیت پایانه غرب که از ساعت ۲۰ شب گذسته تعطیل شده، بعد از پایان مراسم به حالت عادی باز میگردد.

حضور معاون اول رئیس جمهور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

عارف 22 بهمن

محمد رضا عارف  معاون اول رئیس جمهوری ایران  امروز همگام و همراه با مردم تهران در راهپیمایی ۲۲ بهمن و جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کرد.

عارف: آمریکا هیچگاه مورد اعتماد نبوده و نیست

معاون اول رئیس جمهور با یادآوری اینکه در معامله هر دو طرف باید نفعی داشته باشند، تاکید کرد که امروز احساس نمی‌کنیم نفعی در معامله با آمریکا داشته باشیم.

محمدرضا عارف در جمع راهپیمایان روز 22 بهمن در جمع خبرنگاران گفت: مردم صاحب انقلاب هستد و نماد انقلاب، راهپیمایی 22 بهمن است و مردم مثل هر سال در صحنه حاضر شدند، ولی هر سال اولویت هایی وجود دارد. امسال اسرائیل در غزه و لبنان به نمایندگی از آمریکا جنایات کرد و شعار مردم ما علیه آنها همچنان پابرجاست و آمریکا، آمریکاست.

وی در خصوص بی اعتمادی به آمریکا، گفت: آمریکا هیچگاه مورد اعتماد نبوده و نیست. در خصوص معامله با آمریکا باید اشاره کرد که معامله دوجانبه است و هر دو طرف باید نفعی داشته باشند.  امروز احساس نمی کنیم نفعی در معامله با آمریکا داشته باشیم.

معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که آیا ترامپ قابل اعتماد است، بیان کرد: ترامپ نشان داده قابل اعتماد نبوده، مگر اینکه عوض شود که آن هم بعید است.

معاون اجتماعی قوه قضاییه: مردمی‌ترین انقلاب عصر جدید، انقلاب اسلامی ایران است

اصغر جهانگیر 22 بهمن

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: هر سال مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می کنند و به دنیا ثابت کرده اند که انقلابی‌ترین و مردمی‌ترین انقلاب عصر جدید، انقلاب اسلامی ایران است که با قدرت و اقتدار جلو می‌رود.

اصغر جهانگیر در جمع خبرنگاران در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، ارزش‌های انقلاب و شهدای اسلام است.

وی ادامه داد: مردم نشان داده‌اند که علیرغم مشکلاتی که در زندگی روزمره دارند، باز هم پای ارزش‌های انقلاب ایستاده‌اند و اگر دشمن فکر کرده است که مردم ناامید شده‌اند، خیال باطلی است.

جهانگیر گفت: هر سال مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می کنند و به دنیا ثابت کرده اند که انقلابی‌ترین و مردمی‌ترین انقلاب عصر جدید، انقلاب اسلامی ایران است که با قدرت و اقتدار جلو می‌رود.

رئیس ورزشگاه آزادی: دستور وزیر را اطاعت می‌کنیم

مهدی نصیبی درباره دستور وزیر ورزش برای انجام بازی‌ها استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی گفت: دستور وزیر را اطاعت می‌کنیم و شرایط را فراهم خواهیم کرد.

مهدی نصیبی رییس ورزشگاه آزادی در جریان راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: خوشحالیم که حضور این ملت را می‌بینیم. ما پای انقلاب ایستاده‌ایم و آن را تنها نمی‌گذاریم. ما راه حاج قاسم سلیمانی را ادامه می‌دهیم. انگار بین‌الحرمین است و ما از حرم دفاع می‌کنیم.

نصیبی در خصوص باز شدن دوباره ورزشگاه آزادی گفت: دستور وزیر فصل الخطاب است و دستور فرمودند که مسابقات استقلال و پرسپولیس در آزادی برگزار شود و ما هم دستور او را اطاعت می‌کنیم و شرایط را فراهم خواهیم کرد. امیدواریم که شورای تامین استان هم موافقت کند و بتوانیم مسابقات را با همت و همکاری همه و حضور تماشاگران برگزار کنیم.

میدری: آمریکا به هیچ اصلی پایبند نیست / در برابر فشار حداکثری باید حضور حداکثری داشت

میدری 22 بهمن

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه آمریکا و رییس جمهور فعلی آن نشان دادند که به هیچ اصولی پایبند نیستند، گفت: پیام این راهپیمایی این است که در برابر فشار حداکثری باید حضور حداکثری داشت.

احمد میدری در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: پیام این راهپیمایی این است که در برابر فشار حداکثری باید حضور حداکثری داشت و نشان داد آمریکا و رئیس جمهور کنونی به هیچ چیزی پایبند نیستند، نه اصول بین‌الملل و نه حقوق بشر، و در دیداری که با رئیس دولت غاصب انجام داد، نشان داد که تایید کننده کشتارهای جمعی است و فرمایشات مقام معظم رهبری درباره آنها یک واقعیت است.

وی با بیان اینکه مذاکره با کسی که از موضع قدرت و بدون در نظر گرفتن حقوق ملت صحبت می‌کند، به جایی نمی‌رسد، افزود: مردم با حضور فراگیر و اطمینان به مجموعه تصمیماتی که در نظام گرفته می‌شود، پشت رهبر انقلاب می‌مانند؛ این اعتماد بزرگترین سرمایه ملت است و همین حضور نشان می‌دهد که ملت پای نظام هستند.

وزیر دفاع: در شرایط تحریم و تهدید مذاکره نخواهیم کرد

وزیر دفاع 22 بهمن

عزیز نصیرزاده تاکید کرد: آمریکایی‌ها یاوه می‌گویند؛ در شرایط تحریم و تهدید با آنان مذاکره نخواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن درباره بی‌اعتمادی دولت آمریکا اظهار کرد: ما هم با رهبر معظم انقلاب هم نظر هستیم که آمریکایی‌ها مورد اعتماد نیستند. تجربیات گذشته نیز این موضوع را نشان داده است.

وی ادامه داد: مگر آمریکایی‌ها به توافقات گذشته با ایران پایبند بوده‌اند؟ آمریکایی‌ها یاوه می‌گویند. در شرایط تحریم و تهدید مذاکره نخواهیم کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی گفت: با این دولت فعلی آمریکا نمی‌شود، توافق کرد.

حضور رییس قوه قضائیه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

رئیس قوه قضائیه

رییس قوه قضاییه امروز در کنار اقشار مختلف مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن جشن پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کرد.

در چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای پابه‌پای مردم در راهپیمایی تهران شرکت کرد.

رئیس قوه قضاییه ضمن شرکت در این همایش ملی و مردمی با مردم به گفتگو پرداخت.

همچنین مسئولان قضایی از جمله حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادق رحیمی، رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران، علی صالحی، دادستان تهران و اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه نیز در این مراسم حضور یافتند.

شیاطین و در رأس آنها آمریکایی‌ها، از پشتیبانی مردمی از انقلاب اسلامی واهمه دارند

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز دوشنبه ۲۲ بهمن، همزمان با چهل‌ و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در‌ راهپیمایی عظیم و‌ پرشور آحاد مختلف مردم تهران شرکت کرد.

رئیس قوه قضائیه در جریان راهپیمایی باشکوه امروز مردم تهران در یوم‌الله ۲۲ بهمن، ضمن حضور در صفوف و طی مسیر در کنار راهپیمایان و شهروندان تهرانی که از اقشار و طبقات مختلف هستند، با تعدادی از آنها بصورت مستقیم و بلاواسطه به گفت‌وگو پرداخت و سخنان و مسائل آنان را استماع کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه طی سخنانی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه ۲۲ بهمن، یوم‌الله است و در زمره روزهای ماندگار محسوب می‌شود، اظهار کرد: شیاطین و در رأس آنها آمریکایی‌ها، از پشتیبانی مردمی از انقلاب اسلامی واهمه دارند.  آنها تمام توطئه‌ها را به‌کار بسته‌اند تا مردم ما در میدان حمایت از نظام و انقلاب حضور نداشته باشند و صحنه را خالی کنند.

رئیس دستگاه قضا گفت: مواضع خصمانه اخیر سردمداران آمریکا، مردم ما را به حضور پرشورتر و پرمعناتر در راهپیمایی امروز ترغیب کرد. این حضور مردمی، اقدامات و دسیسه‌های نرم و سخت آمریکایی‌ها را خنثی می‌کند.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها تصور می‌کرند با جنایات فجیع ارتکابی در غزه و لبنان، مردم آن مناطق را دچار هراس و واهمه و عقب‌نشینی از خط مقاومت می‌کنند، اما دیدند که چنین نشد؛ مردم غیور و شهیدپرور ما نیز که طلایه‌دار مقاومت هستند، با این تهدیدات و لفاظی‌ها و تبلیغات، نه می‌هراسند، نه فریفته می‌شوند و نه عقب‌نشینی می‌کنند و استوارتر از همیشه در میدان دفاع از نظام و انقلاب حضور می‌یابند.

حضور رئیس جمهور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

رئیس جمهوری در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن و در جمع مردم حضور یافت.

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران  امروز همگام و همراه با مردم تهران در راهپیمایی ۲۲ بهمن و جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کرد. قرار است تا ساعتی دیگر رئیس جمهور در میدان آزادی سخنرانی کند.

تاج: وقتی فشار از سمت بیگانه می‌آید، مردم متحد می‌شوند

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: هر جا که مردم ببینند انقلاب به حمایت نیاز دارد می آیند و خیلی هم ارزیابی و دو دوتا چهارتا ندارند. کمک می‌کنند و فضا را اکنون ورزشی کرده‌اند.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در جریان راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: اعتقاد من این است که بعد از ۴۶ سال مردم با شور و نشاط آمده‌اند. اگر بگوییم سختی نیست، مردم سختی‌ دارند اما وقتی فشار از سمت بیگانه می‌آید به نظر من مردم متحد می‌شوند. این جمعیت بیانگر این است که مردم سلطه‌پذیر نیستند. به نظر من جامعه ورزش هم خوب استقبال کرد و همه مسئولان ورزش ورزشکاران و همه بودند.

او گفت: همه آمده‌اند و هیچ‌کدام با وضعیت کشور بیگانه نیستند. بی خبر از گذشته هم نیستند. جمع بندی من این است که همه مردم آمده‌اند که حضور جدی نشان دهند. علت هم دارد و آن این است که هر جا که مردم ببینند انقلاب به حمایت نیاز دارد می آیند و خیلی هم ارزیابی و دو دوتا چهارتا ندارند. کمک می‌کنند و فضا را اکنون ورزشی کرده‌اند.

رییس دیوان عالی کشور: ذات آمریکا برعهدی است

رئیس دیوان عالی کشور 22 بهمن

رییس دیوان عالی کشور با بیان اینکه ذات آمریکا برعهدی است، با اشاره به پیام حضور مردم در راهپیمایی ٢٢ بهمن به آمریکا گفت: حضور مردم به آمریکا می‌گوید که چشمانت را باز کن، ملت ایران هرگز اجازه نمی‌دهد که به خیانت‌هایت ادامه دهی و همه توطئه‌هایت را خنثی خواهیم کرد.

حجت الاسلام محمد جعفر منتظری در حاشیه راهپیمایی امروز تهران در جمع خبرنگاران گفت: ذات آمریکا برعهدی است. ما در طول تاریخ آنچه از آمریکا دیدیم، بدعهدی و بد رفتار کردن با دنیای اسلام و جهان بشریت است.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: امیدواریم مقاومت‌هایی که مردم و نظام دارند، به نتیجه مطلوب برسد.

منتظری درباره پیام حضور مردم در راهپیمایی ٢٢ بهمن به آمریکا گفت: حضور مردم به آمریکا می‌گوید که چشمانت را باز کن، ملت ایران هرگز اجازه نمی‌دهد که به خیانت‌هایت ادامه دهی و همه توطئه‌هایت را خنثی خواهیم کرد.

حضور وزیر کشور در جمع راهپیمایان استان البرز

وزیر کشور 22 بهمن

اسکندر مؤمنی وزیر کشور که با استقبال مجتبی عبداللهی استاندار البرز وارد این استان شد، در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در کنار مردم کرج حاضر شد. وزیر کشور همچنین سخنران جشن ۴۶ سالگی انقلاب اسلامی در استان البرز خواهد بود.

مردم استان البرز همزمان با سایر استان‌های کشور از صبح امروز در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافته‌اند. در مرکز استان البرز چهار مسیر برای شرکت در مراسم چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب در نظر گرفته شده است. مسیر شماره یک از میدان شهدا آغاز شده و از میدان سپاه عبور کرده و به بلوار جمهوری اسلامی ختم می‌شود. مسیر شماره دو از سه‌راه رجایی‌شهر آغاز می‌شود و از میدان سپاه به بلوار جمهوری اسلامی ادامه خواهد یافت. مسیر شماره سه از فلکه اول رجایی‌شهر شروع  و پس از عبور از بلوار ماهان به بلوار جمهوری اسلامی منتهی می‌شود و مسیر شماره چهار از دولت‌آباد (مسجد حضرت ابوالفضل(ع) آغاز شده و پس از عبور از بلوار نبوت و میدان والفجر به میدان سپاه و در نهایت بلوار جمهوری اسلامی خواهد رسید.

وزیر ورزش در راهپیمایی ۲۲ بهمن: ایران را از تحریم نترسانید

وزیر ورزش و جوانان در جمع خبرنگاران در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: عظمت ایران به خاطر حضور مردم و ایثارگری‌های فرزندان این مردم است. این مردم ۴۰ هزار شهید را تقدیم این انقلاب کردند و وفاداری خود را بارها ثابت کردند.

او گفت: بار دیگر مردم نشان دادند که مقابل زیاده‌خواهی‌هایی که استعمارگران خصوصا در راس آنها آمریکا با رئیس جمهور جدیدش که خیلی گزافه‌گویی می‌کند و حرف زیادی می‌زند خواهند ایستاد. من فکر می‌کنم این رئیس جمهور، ملت ایران را نمی‌شناسد و فکر می‌کند که اگر دستور قتل حاج قاسم را صادر کند این ملت دیگر مثل او ندارد.

وی گفت: بعد از حاج قاسم جوان‌های زیادی مثل او داریم که نمی‌شناسند. این انقلاب به برکت خون شهدا ۵۷ به رهبری امام راحل پایه ریزی شد و اکنون هم پیش می‌رود. بعد از ۴۶ سال ما امروز افتخارات بزرگی داریم و مستقل هستیم. روی پای خودمان هستیم. به قول رئیس جمهور، کشوری که ۱۵ همسایه در مرزهای خود دارد را نباید از تحریم ترساند. این کشور با همه مشکلاتی که مردم در حوزه معیشتی دارند ولی مردم پای انقلاب هستند و امیدواریم این حضور بار دیگر برای دشمنان درسی باشد که برای ما گزافه‌گویی نکنند.

او گفت: ما باید بتوانیم قدردان زحمت‌های مردم باشیم. جامعه ورزش ما بر اساس تکالیفی که دارد باید بتواند برای مردم افتخار آفرینی کند و قلب مردم را شاد کند. مثل دیروز که فرنگی کاران قهرمان شدند امیدواریم در آینده هم شاهد افتخار آفرینی‌های ورزشکاران ایرانی در مجامع جهانی و آسیایی باشیم.

او در پاسخ به این سوال که ۲۲ بهمن ۵۷ کجا بود؟ گفت: آن موقع ۱۸ سالم بود و مثل همه جوان‌ها در کنار انقلاب بودم. برای من افتخاری بود که در آن سن باشم و بعد هم در جنگ و بقیه مراحل حضور داشتم. خدا را شاکرم که در آن دوران زندگی کردم. ما یک چیز را خیلی خوب تجربه کردیم، اینکه در این مدت سربلند بودیم و روز به روز هم بهتر می‌شویم.

او در خصوص برگزاری بازی‌های پرسپولیس و استقلال در آزادی هم گفت: ورزشگاه آزادی را بازسازی کردیم و باید از آن استفاده کنیم. چیزی که در بحث عمرانی دارم این است که هم آنجا را بازسازی کنیم و هم بازی‌ها آنجا انجام شوند و از ظرفیت آن خصوصا برای حضور هواداران دو تیم بهره برداری کنیم.

واعظی: مردم با حضور خود در روز ۲۲ بهمن توطئه های دشمن را خنثی می کنند

واعظی 22 بهمن

قائم مقام حزب اعتدال و توسعه تاکید کرد: مردم با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه علی رغم همه تبلیغات دشمنان، توطئه ها آنان را خنثی خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، محمود واعظی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن امروز تهران، بیان کرد: انقلاب ما یک انقلاب مردمی بوده و این انقلاب توسط خود مردم شکل گرفته است.  قدرتی که این نظام داشته و آنچه که سبب می شود در دنیا بر روی یک کشور حساب باز کنند،  این حمایت مردم از نظام و رهبری است.

وی در ادامه اظهار کرد: امروز که سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است، هر چه بیشتر مردم در سراسر کشور در صحنه حضور پیدا کنند، قدرت کشور در عرصه بین المللی بیشتر می شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور دولت دوازدهم، تصریح کرد: درست است که مردم مشکلات معیشتی و گرفتاری های مختلف دارند، ولی آنچه که مربوط به اسلام و نظام بوده و انقلابی که میراث حضرت امام است، متعلق به خود مردم است. انقلاب ما متعلق به خود مردم است و اگر مشکلی هم هست باید خودمان برطرف کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: انقلاب ما مانند یک خانواده است که یک گرفتاری‌هایی برای آن پیش آمده است. مانند اعضای خانواده باید مشکلات را حل کنیم. به دلیل تحریم ها، فشارهای خارجی و مسائل منطقه  مشکلاتی برای کشور پیش آمده است. حضور مردم  به خصوص جوانان و همه گروه ها و اقوام  قطعا در حل مشکلات راهگشا است.

وی افزود: از همه مهم تر  این است که کشور ما همواره در طول این ۴۶ سال دشمن داشته است. حضور مردم با وجود همه تبلیغات دشمن راهگشا بوده و بسیاری از توطئه های دشمن را خنثی می کند.

اجرای عملیات فرود توسط چتربازان نمونه نیروهای مسلح بر فراز میدان آزادی تهران

22 بهمن

جمعی از چتربازان منتخب نیروهای مسلح در مراسم بزرگداشت سالروز پیروزی جمهوری اسلامی به اجرای عملیات فرود و حرکات نمایشی بر فراز میدان آزادی پرداختند.

صبح دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در چهل و ششمین مراسم گرامیداشت پیروزی جمهوری اسلامی ایران در تهران، جمعی از چتربازان منتخب نیروهای مسلح به اجرای عملیات فرود و حرکات نمایشی بر فراز میدان آزادی پرداختند.

قرار است تا ساعتی دیگر مسعود پزشکیان رئیس جمهور در میدان آزادی به سخنرانی بپردازد.

حضور حسن روحانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران

حسن روحانی 22 بهمن

حسن روحانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران شرکت کرد.

حسن روحانی رئیس جمهور پیشین کشورمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران شرکت کرد.

حضور رئیس سازمان انرژی اتمی در راهپیمایی ۲۲ بهمن اصفهان

اسلامی در 22 بهمن اصفهان

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امروز همراه با دیگر آحاد ملت بزرگ ایران در راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در اصفهان شرکت کرد.

«محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، روز دوشنبه و همراه با مردم اصفهان در راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حاضر شد.

استاندار اصفهان در راهپیمایی بزرگداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی را همراهی کرد.

گفتنی است محمد اسلامی در روزهای اخیر از چندین پروژه مرتبط با فناوری هسته‌ای در استان‌های اصفهان و یزد رونمایی کرد.

حضور سردار حاجی‌زاده در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سردار حاجی زاده 22 بهمن

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرد.

سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران، به جمع حاضرین در این مراسم پیوست.

حضور معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه تهران در خیل عظیم راهپیمایان ۲۲ بهمن

معاون فرهنگی نهاد رهبری 22 بهمن

حجت الاسلام محمد، معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه تهران در جشن ۴۶ سالگی انقلاب و در جمع راهپیمایان حضور یافت.

حجت الاسلام محمد، معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه تهران امروز، دوشنبه ۲۲ بهمن به جمع راهپیمایان چهل و ششمین فجر انقلاب اسلامی پیوست.

در طول تاریخ انقلاب از آمریکا فقط بی‌اعتمادی دیده شد

حمیدی فر در 22 بهمن

جانشین معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی هر زمان اعتمادی به آمریکا صورت گرفته، از آن طرف بی‌اعتمادی دیده شده است.

به گزارش ایسنا، سردار علیرضا حمیدی فر، در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با اشاره حضور مردم در راهپیمایی، اظهار کرد: حضور مردم در این روز مشت محکمی است بر یاوه گویان و سلطه گرانی که قصد سلطه مجدد بر کشور عزیز اسلامی را دارند.

وی بر این نکته نیز تاکید کرد: نیروی انتظامی در کنار سایر نیروهای نظامی، سربازان این کشور هستند. این حضور وظیفه ماست؛ از اول بودیم و تا آخر هم هستیم.

پیام سفیر جمهوری آذربایجان در تهران به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب

سفیر جمهوری آذربایجان در تهران ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، برای مردم ایران صلح، امنیت و ایام خوشی را آرزو کرد.

«علی علیزاده» سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در برگزاری مراسم «سلام سفرا» برای سفیران، خدمت رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مقامات رسمی ایران تبریک ابراز داشتم.

او همچنین نوشت: به مناسبت فرا رسیدن چهل و ششمین سالروز عید ملی ایران، به مردم عزیز ایران نیز تبریک گفته؛ صلح، امن و امان و ایام خوش مسئلت می‌دارم.

نمایش توان موشکی کشور در میدان آزادی

22 بهمن

بخشی از توان موشکی کشورمان در میدان آزادی در معرض دید مردم قرار گرفت.

موشک های حاج قاسم، سجیل، خیبرشکن، خرمشهر، سامانه موشکی اعتماد، ماهواره بر سفیر امید و خودروی زرهی طوفان در میدان آزادی به نمایش در آمد و مورد استقبال مردم حاضر در میدان آزادی قرار گرفت.

نمایش موشک دارای قابلیت شلیک به سمت سرزمین‌های اشغالی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن

22 بهمن

موشک بالستک «حاج قاسم» در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن به نمایش گذاشته شد.

همزمان با راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در تهران موشک بالستیک «حاج قاسم» به نمایش گذاشته شد .

موشک حاج قاسم  پس از موشک‌های «دزفول» با برد ۱۰۰۰ و «ذوالفقار» با برد ۷۰۰ کیلومتر، دوربردترین موشک بالستیک سوخت جامد تاکتیکی کشور است. (لازم به ذکر است که موشک دومرحله‌ای سجیل با برد ۲۰۰۰ کیلومتر در رده موشک‌های برد بلند و راهبردی قرار می‌گیرد.)

این موشک با برد ۱۴۰۰ کیلومتر را می‌توان اولین موشک بالستیک تاکتیکی و سوخت جامد ایرانی دانست که به‌راحتی توان رسیدن به سرزمین‌های اشغالی را دارد.

استقرار ۲۷۰۰ پاکبان در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران از استقرار ۲۷۰۰ پاکبان از شب گذشته در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داد.

محسن قضاتلو در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور در جمع خبرنگاران در استودیو انقلاب منطقه ۱۰ با بیان اینکه علیرغم اینکه پاکبان‌ها سه روز  در آماده باش ۱۰۰ درصد و درگیر برف‌روبی تهران بودند اما از شب گذشته در آماده باش راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه قرار گرفتند، گفت: ۲۷۰۰ پاکبان و۳۰۰ دستگاه ماشین آلات از شب گذشته در مسیر راهپیمایی مستقر شدند.

وی با بیان اینکه در طول راهپیمایی ۲۲ بهمن موضوع نگهداشت را در دستور کار قرار دادیم و بعد از مراسم بلافاصله پاکسازی مسیر راهپیمایی آغاز می‌شود، گفت: برف‌روبی روز گذشته یکی از بهترین عملیات‌های برف‌روبی بود و مشکل خاصی نداشتیم اما اولویت ما شریان‌های اصلی است.

نمایش ماهواره‌بر «سفیر امید» در میدان آزادی

22 بهمن

ماهواره‌بر «سفیر امید» در میدان آزادی تهران به نمایش درآمد.

در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در مراسم راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ماه، دستاوردهای دفاعی و نظامی کشورمان از جمله ماهواره بر سفیر امید در میدان آزادی تهران به نمایش درآمده است.

وزیر نفت اعلام کرد: امضای یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت کشور/سیاست فشار حداکثری شکست خورده است

وزیر نفت

وزیر نفت که در جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حضور داشت گفت: آرزوی به صفر رساندن صادرات نفت ایران هرگز محقق نخواهد شد.

محسن پاک نژاد در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در واکنش به  صحبت‌های اخیر ترامپ گفت: سیاست فشار حداکثری یک سیاست شکست خورده است و آرزوی به صفر رساندن صادرات نفت ایران را هرگز نخواهند دید.

وی افزود: مردم عزیز اطمینان داشته باشند که کارکنان صنعت نفت با روش‌هایی که در سال‌های اخیر تجربه کردند قطعا اجازه تحقق این آرزوی شوم را به ترامپ و اطرافیانش نخواهند داد.

وزیر نفت همچنین یک خبر خوش نیز به مردم داد و گفت: خبر خوش امضای قرار داد فشار افزایی پارس جنوبی بود که یکی از بزرگ ترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت کشور  است و به زودی با حضور رئیس جمهوری، قرارداد مذکور امضا و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد تا طی ۵ سال آینده به نتیجه برسد و یکی از خواسته‌های مردم محقق شود.

گردهمایی دانشگاهیان شهر تهران برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

مسئولان و مدیران حوزه آموزش عالی همراه با دانشگاهیان شهر تهران جهت حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن گردهم می آیند.

دانشگاهیان دانشگاه تهران ساعت ۱۰ صبح امروز ۲۲ بهمن با حضور مقابل سردر اصلی دانشگاه تهران ضمن اجتماع در این مکان در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنند.

مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه دوشنبه به صورت رسمی و همزمان در بیش از هزار و ۴۰۰ بخش، شهر و شهرستان و بیش از ۳۸ هزار روستای کشور ساعتی پیش از آغاز رسمی مراسم با حضور اقشار مختلف مردم در مسیرهای تعیین شده آغاز شد.

در این مراسم معاونین وزیر علوم، روسای دانشگاه‌ها، معاونین دانشگاه‌ها، اساتید، دانشجویان، کارکنان و سایر دانشگاهیان حضور خواهند یافت.

پیام تهرانی‌ها به دشمنان انقلاب

راهپیمایی کنندگان تهرانی با در دست داشتن پلاکاردهای مختلف بار دیگر شرارت‌های آمریکا را یادآور شدند و پیام خود را به دشمنان رساندند.

امروز دوشنبه و در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، راهپیمایی کنندگان تهرانی با در دست داشتن پلاکاردهای مختلف که بر روی آن بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مذاکره با آمریکا ثبت شده بود، بار دیگر شرارت های این کشور را یادآور شدند.

ماکت های زخمی و خشمگین ترامپ و نتانیاهو از جمله نمادهای شکست محور شرارت آمریکایی - صهیونیستی بود که در مسیر راهپیمایی بر روی دست مردم به نمایش گذاشته شده است.

برپایی دهکده اقوام ایرانی در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن

22 بهمن

رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برپایی دهکده اقوام ایرانی در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داد.

امیرقاسمی با حضور در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن با بیان اینکه تهران شهر اقوام است، گفت:  دهکده اقوام به صورت خاص مقابل وزارت کار برپا شده است و نمایندگانی از اقوام ایرانی در این غرفه گرد هم آمدند و با نوشیدنی و خوراک‌های محلی از راهپیمایان پذیرایی می‌کنند.

وی با بیان اینکه فضای عکاسی اقوام‌ در این غرفه فراهم‌ شده است گفت: سیاه‌چادر دهکده اقوام در کنار پردیس های مناطق برپا شده است.

رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران همچنین گفت: اولین نقشه مکان رویداد انقلاب نیز در این راهپیمایی به مردم توزیع می‌شود.

ارائه خدمات پزشکی و درمانی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن

غرفه‌های پزشکی و درمانی به منظور ارائه خدمات اولیه پزشکی و چکاب بیماران در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران برپا شده است.

غرفه هایی به منظور ارائه خدمات درمانی و در صورت نیاز کمک های اولیه در حاشیه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران آماده ارائه خدمات به شرکت کنندگان در مراسم راهپیمایی است.

کنترل فشار خون و قند خون و ارایه خدمات اولیه درمانی از جمله امکانات فراهم شده، است.

ماشین های اورژانس تهران در مسیر راهپیمایی استقرار یافته و آماده ارائه خدمات به مردم هستند.

اعضای جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی نیز چادرهای خود را در مسیر راهپیمایی برپا کرده‌اند.

«قرارگاه رویش انقلاب اسلامی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران»  نیز با برپایی غرفه‌هایی در مسیر راهپیمایی خدمات بهداشتی و مشاوره ای به مردم ارایه می‌کند.

در این غرفه‌ها، دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران علاوه بر ارایه مشاوره در زمینه سبک زندگی سالم، تغذیه مناسب و پیشگیری از بیماری‌ها و توزیع بروشورهای آموزشی در راستای پویش سلامت، نسبت به سنجش فشارخون و قندخون مراجعه کنندگان اقدام می‌کنند.

گزارشی از راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در تهران با شعار مرگ بر آمریکا

22 بهمن

با وجود اعلام آغاز مراسم رسمی راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه دوشنبه در تهران و همزمان سراسر کشور مردم پیش از ساعت رسمی در مسیرهای ۱۲ گانه به خیابان‌ آمدند.

راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تهران همزمان با بیش از هزار و ۴۰۰ بخش، شهر و شهرستان و بیش از ۳۸ هزار روستای کشور با شعار «جشن بزرگ از حضور تا ظهور» و با تاکید بر شعارهای « مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» از ساعتی پیش از آغاز رسمی مراسم با حضور اقشار مختلف مردم در مسیرهای تعیین شده جریان پیدا کرد.

در این مراسم مردم از هر قومیت و نژاد و سلایق سیاسی ،همه با پرچم جمهوری اسلامی ایران یک صدا «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» را فریاد زدند.

خانواده معظم شهدا، پدران، مادران، همسران و فرزندان ، بویژه شهدای مدافعان حرم و شهدای عرصه علم و فناوری، همراه با تصاویر شهیدان، و بویژه تصاویر شهیدان سلیمانی ، رئیسی ، هنیه ، سید حسن نصرالله و سنوارو فرزندان شهید خود زینت‌بخش مسیرهای راهپیمایی شده‌اند.

در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه تهران، غرفه های متعددی که در آن تصاویر شهدا به نمایش درآمده و کتاب هایی که شرح زندگینامه و سیره شهدای راه انقلاب اسلامی است به چشم می‌خورد.

همچنین جمع زیادی از راهپیمانان امسال را نوجوانان ، جوانان دهه هشتادی و نودی به همراه خانواده هایشان تشکیل می‌دهند.

حضور گسترده جانبازان ویلچری به ویژه شیمیایی و قطع نخاع در راهپیمایی امسال مشهود است.

در تهران و  مسیرهای راهپیمایی، به ویژه در مسیر میدان امام حسین علیه السلام تا میدان آزادی و از میادین صادقیه و فتح و سه راه فرودگاه تا میدان آزادی ، بیش از ۲۰۰۰ غرفه فرهنگی، هنری، خبری، امدادی و پذیرایی ( ۵۰ درصد غرفه های فرهنگی و نمایشگاهی ، ۳۰ درصد غرفه های پذیرایی و ۲۰ درصد غرفه های خبری ، امدادی و خدماتی ) توسط تشکل‌های مردمی، سازمان‌ها و نهادها برای بازدید مردم آماده شده است.

بیش از ۲۰۰ خبرنگار و تصویربردار رسانه‌های خارجی مقیم و بیش از ۷۰۰۰ عوامل رسانه ای داخلی(در مجموع بیش از ۷ هزار و ۲۰۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار) راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را پوشش می‌دهند.

حضور خانوادگی تهرانی‌ها در مراسم راهپیمایی دیدنی است.

پرچم‌های دستی جمهوری اسلامی ایران و پرچم های الوان ، تصاویر امام و رهبری و پوستر و تراکت و اقلام تبلیغاتی دست‌ساز نوجوانان ، توسط تشکل‌های مردمی و نهادها و سازمان‌ها در بین راهپیمایان توزیع می‌شود.

ایستگاه‌های سلامت و استراحت سالمندان و ارائه خدمات پزشکی به آنان و سایر مردم در طول مسیرهای راهپیمایی توسط جمعیت هلال‌احمر پیش‌بینی شده است.

غرفه‌های پزشکی و درمانی به منظور ارائه خدمات اولیه پزشکی و چکاب بیماران در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران برپا شده است که در آن کنترل فشار خون و قند خون و ارایه خدمات اولیه درمانی از جمله امکانات فراهم شده است. ماشین های اورژانس تهران هم در مسیر راهپیمایی استقرار یافته و آماده ارائه خدمات به مردم هستند.

همچنین در غرفه‌های قرارگاه رویش انقلاب اسلامی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران» دانشجویان  علاوه بر ارایه مشاوره در زمینه سبک زندگی سالم، تغذیه مناسب و پیشگیری از بیماری‌ها و توزیع بروشورهای آموزشی در راستای پویش سلامت، نسبت به سنجش فشارخون و قندخون مراجعه کنندگان اقدام می‌کنند.

نمایشگاه‌های عکس از توانمندی‌های کشور در مسیر راهپیمایی برپاست و همچنین عکس شهید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور شهید در دست راهپیمایان تهرانی دیده می‌شد.

گروه‌های سرود و رزم‌نواز با اجرای زنده از راهپیمایان استقبال می‌کنند.

راهپیمایی کنندگان تهرانی با در دست داشتن پلاکاردهای مختلف که بر روی آن بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مذاکرهدبا آمریکا ثبت شده بود، بار دیگر شرارت های این کشور را یاد آور شدند. ماکت های زخمی و خشمگین ترامپ و نتانیاهو از جمله نمادهای شکست محکر شرارت آمریکایی_ صهیونیستی بود که در مسیر راهپیمایی بر روی دست مردم به نمایش گذاشته شده است.

استقرار گروه‌های کودک و نوجوان تلویزیونی و اجرای برنامه‌های زنده و فعالیت‌های هنری (نمایش‌های خیابانی ) توسط دانش‌آموزان و دانشجویان رشته‌های هنر از دیگر تمهیدات مسیرهای راهپیمایی است.

از دقایقی مانده به آغاز راهپیمایی ۴۶ امین سالگرد انقلاب اسلامی کودکان، نوجوانان و جوانان آمده اند تا نشان دهند بار دیگر پشت انقلاب اسلامی هستند.

مراسم ۲۲ بهمن هم در میدان آزادی تهران از ساعت ۱۰ صبح ، با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط یکی از قاریان ممتاز بین‌المللی و اجرای سرود رسمی جمهوری اسلامی ایران و با حضور خانواده معظم شهیدان، ایثارگران، جانبازان و مردم و مسئولین لشکری و کشوری، سفرا، کارداران و وابستگان نظامی کشورهای خارجی مقیم و میهمانان خارجی به ویژه جوانان کشورهای بیداری اسلامی و تعدادی از علما و شخصیت‌های فرهنگی ، سیاسی کشورهای اسلامی آغاز خواهد شد.  

پرواز بادکنک‌ها از برج آزادی و انجام جلوه‌های ویژه ،  سقوط چتربازان نیروهای مسلح و انجام عملیات نمایش هوایی، اجرای سرود توسط رزم‌نوازان دژبان ارتش جمهوری اسلامی ایران و اجرای سرود توسط گروه سرود ۱۳۵۷ هزار نفری جوانان دانش آموز و گروه تواشیح  و مولودی خوانی و قرائت قطعنامه سراسری یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ از جمله برنامه های میدان آزادی خواهد بود.

پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران سخنران رسمی مراسم ۲۲ بهمن امسال در تهران است.

قرار است در پایان مراسم، نماز جماعت ظهر در چادرها و مساجد مسیرها اقامه شود.

گلباران مردم توسط بالگردهای ارتش جمهوری اسلامی ایران  پایان بخش مراسم خواهد بود.

خیابان انقلاب تهران مهیای استقبال از حضور مردم

22 بهمن

در یک ساعت باقیمانده تا آغاز راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ماه، خیابان انقلاب تهران مهیای استقبال از حضور مردم است.

برنامه‌های غرفه‌های مختلف با عناوین فرهنگی، تاریخی و سیاسی در حال آغاز است.

گروه‌های مختلف مردمی در این ساعت باقیمانده تا آغاز راهپیمایی علی‌رغم سردی هوا در مسیر راهپیمایی حضور پیدا کرده‌اند.

دعوت وزارت خارجه ایران از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن

وزارت خارجه ایران اعلام کرد: مشارکت گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، فرصت کم‌نظیری برای تحکیم انسجام ملی و تقویت پشتوانه‌های مردمی نظام در مسیر خنثی‌سازی چالش‌های پیش رو و توسعه کشور خواهد بود.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای با گرامیداشت چهل‌ و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران، از همه هموطنان فهیم و میهن‌دوست دعوت کرد با حضور و مشارکت پرشور در مراسم راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، ضمن نمایش انسجام و وحدت ملی، با آرمان‌های بلند انقلاب که همانا استقلال و نفی سلطه بیگانه، آزادی و کرامت انسانی است، تجدید بیعت کنند.

در این بیانیه آمده است: بقا و سعادت هر ملتی مستلزم اتحاد و انسجام ملی است. راهپیمایی ۲۲ بهمن تبلور وحدت و همدلی ملت ایران و تجلی عزم ملی برای پاسداری از میراث گرانبهای استقلال، آزادی، مردمسالاری و امنیت است که با فداکاری و جانفشانی شایسته‌ترین فرزندان این مرز و بوم حاصل شده است.

وزارت خارجه ایران با بیان اینکه «مردم»، مولفه اصلی اقتدار و استحکام نظام برآمده از انقلاب اسلامی هستند، اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۶ سال گذشته با اتکا به پشتوانه بی‌بدیل حمایت مردمی، بر چالش‌های بسیاری از جمله جنگ تحمیلی، تروریسم و خرابکاری، مداخلات غیرقانونی خارجی، تحریم‌های ظالمانه و فشارهای سیاسی و اقتصادی فائق آمده است.

در این بیانیه آمده است: در شرایطی که منطقه ما بیش از هر زمانی در معرض ناامنی ناشی از توسعه‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار دارد و در وضعیتی که دولت آمریکا قانون‌شکنی و نفی همه هنجارها و موازین حقوق بین‌الملل را سرلوحه کار خود در صحنه روابط بین‌الملل قرار داده است، جمهوری اسلامی ایران مصمم به توسعه توانمندی‌های ملی در همه عرصه‌ها و استفاده از همه ظرفیت‌های مادی و معنوی خود برای حراست از امنیت و منافع ملی ایران و نیز همکاری و تعامل موثر با کشورهای همسایه و منطقه جهت تقویت ثبات و امنیت در منطقه است.

وزارت خارجه ایران با تاکید بر اینکه «کارآمدی دیپلماسی نیز وابسته به پشتوانه مردمی و همبستگی ملی است و وزارت امور خارجه با درک شرایط خطیر منطقه‌ای و بین‌المللی، و با اعتماد و اتکا به مولفه‌های قدرت و اقتدار ایران، از هیچ کوشش و ابتکاری برای تامین منافع ملی کشورمان فروگذار نخواهد کرد»، اعلام کرد: فرزندان ملت ایران در دستگاه دبپلماسی بارها نشان داده‌اند که در عین پایبندی به آداب گفتگوی عزتمندانه و تعامل هوشمندانه با هر طرفی که منافع مشروع ملت ایران را به رسمیت بشناسد و مذاکره را طریقی معقول برای رسیدن به منافع متقابل بداند، نسبت به هرگونه زیاده‌خواهی و تحمیل یکسویه مطامع از طریق تهدید و ارعاب و فشار با قاطعیت رفتار خواهد کرد.

در این بیانیه همچنین آمده است: در شرایطی که دشمنان ملت ایران همه توش و توان خود را برای ضربه‌زدن به ایران عزیز، تفرقه‌انگیزی در صفوف مردم و ایجاد فشار اقتصادی و سیاسی و روانی بر مردم به کار گرفته‌اند، مشارکت گسترده و یکپارچه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، فرصت کم‌نظیری برای تحکیم انسجام ملی و تقویت پشتوانه‌های مردمی نظام در مسیر خنثی‌سازی چالش‌های پیش رو و ارتقای اقتدار ملی و پیشرفت و توسعه کشور خواهد بود.

در پایان این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه ضمن قدردانی از حضور اقتدار آفرین مردم ایران در همه عرصه‌ها، خود را موظف به تلاش مضاعف برای صیانت از منافع و امنیت ملی ایران، بر مبنای رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری  و از طریق دیپلماسی فراگیر، فعال و اثرگذار می‌داند.

دعوت حزب اعتدال و توسعه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه

حزب اعتدال و توسعه، از آحاد ملت بیدار و سرافراز دعوت کرد، همانند سال های گذشته با حفظ اتحاد و انسجام ملی و حضورگسترده در راهپیمایی یوم الله توطئه های دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را ناکام بگذارند.

حزب اعتدال و توسعه به مناسبت فرارسیدن بیست و دوم بهمن ماه، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بیانیه ای به شرح زیر صادر کرد.

انقلاب اسلامی ایران که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید یکی از مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر جهان است که با همت ملت بزرگ و آزاده ایران و رهبری حکیمانه بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی تحقق یافت.

انقلابی که با شعار فراگیر «نه شرقی، نه غربی» و «استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی» صفحه ای جدید در تاریخ کشورمان گشود.

این حماسه بزرگ و کم نظیر ثمره سال‌ها مجاهدت و مبارزه بی امان مردان و زنان آزاده و جان برکف کشورمان بود که با ایثار و فداکاری و تحمل زندان و شکنجه در برابر استبداد و استعمارایستادگی کردند تا جامعه ای آزاد ، پیشرفته و مبتنی برمردم سالاری دینی بنا کنند.

انقلاب اسلامی ایران نه تنها ساختار سیاسی و اجتماعی ایران را تغییر داد بلکه نقش مهمی در تحولات منطقه ای و بین المللی ایفا نمود و ملت سرافراز ایران توانست با مقاومت قهرمانانه خود در طول ۴۶ سال گذشته در برابر فشارها و توطئه ها و خصومت دشمنان قسم خورده این سرزمین و تحریم های ظالمانه امریکا و فشارهای کمر شکن اقتصادی و معیشتی راه خود را در جهت حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور ادامه دهد .

اکنون انتظار ملت ایران اینست که برای دستیابی به اهداف بلند انقلاب ، سیاستگذاران نظام جمهوری اسلامی با رویکردی جامع و چند بعدی به اصلاحات ساختاری در سیاست داخلی و خارجی پرداخته و ضمن تعامل سازنده با جامعه جهانی و استفاده از دیپلماسی برای جلب حمایت بین المللی برای رفع تحریم ها تلاش نماید.

همچنین با ایجاد امنیت سرمایه گذاری و فضای امن برای فعالیت های اقتصادی و کاهش موانع قانونی ورود سرمایه های خارجی به کشور را تسهیل و فضای کسب وکار را در کشور رونق بخشد.

تقویت بخش خصوصی به عنوان موتور محرکه اقتصاد و کاهش تصدی گری های دولتی و توسعه بخش های غیرنفتی از جمله صنعت، کشاورزی ، خدمات و فناوری اطلاعات و اجرای سیاست های پولی و مالی برای کنترل تورم افسارگسیخته و ثبات قیمت ها و ایجاد مشاغل پایدار میتواند به بسط عدالت اجتماعی و دستیابی به توسعه و جلب رضایت عمومی و مشارکت بیشتر شهروندان بینجامد.

حزب اعتدال و توسعه ضمن تبریک این رویداد تاریخی به ملت شریف ایران ، نام و یاد شهیدان سرافراز انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشته و از آحاد ملت بیدار و سرافراز دعوت به عمل می آورد علی رغم مشکلات اقتصادی و معیشتی، همانند سال های گذشته با حفظ اتحاد و انسجام ملی و حضورگسترده در راهپیمایی یوم الله توطئه های دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را ناکام گذاشته و برگ زرین دیگری بر تاریخ پرافتخار کشورمان بیفزاید.

مسلما پاداش مقاومت در برابر ناملایمات، «پیروزی» خواهد بود .

" والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا و ان الله مع المحسنین " .

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در سراسر کشور آغاز شد

راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور اقشار مختلف مردم سراسر کشور در مسیرهای تعیین شده آغاز شد.

مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه دوشنبه به صورت رسمی و همزمان در بیش از هزار و ۴۰۰ بخش، شهر و شهرستان و بیش از ۳۸ هزار روستای کشور ساعتی پیش از آغاز رسمی مراسم با حضور اقشار مختلف مردم در مسیرهای تعیین شده آغاز شد.

با توجه به این‌که ۲۲ بهمن به عنوان روز ملی جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی ثبت شده است؛  سفارتخانه ها و دفاتر رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی با دعوت از هنرمندان در گروههای هنری و فرهنگی،  جشن های پیروزی انقلاب را در تمامی نمایندگی های ایران در بیش از ۶۰ کشور و ۸۰ نمایندگی گرامی خواهند داشت.

تمامی شبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی از جمله بیش از ۳۵۰ گروه خبری  و تمام شبکه های برون مرزی و جام جم در تهران و تمام شبکه های استانی کشوردر مسیرهای راهپیمایی ، مراسم ۲۲ بهمن را به صورت مستقیم پوشش خبری  و تصویری می‌دهند.

همچنین بسیاری از شبکه های رادیویی و تلویزیونی کشورهای دیگر از جمله شبکه های تلویزیونی او-آر-اف انگلستان– المیادین - المنار- الجزیره –العراقیه -  راشا تودی – آر تی ال و  زد دی اف آلمان – خبرگزاری ای اف ای اسپانیا  و سی سی تی وی  و  شین هوا چین –خبرگزاری های فوجی وکیودو و روزنامه های  آساهی و یومیوری ژاپن- خبرگزاری بلومبرگ و ای پی و شبکه تلویزیونی ای پی تی ان آمریکا و خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز آمادگی پخش گزارشات خبری را داشته اند و با استقرار در مسیرهای راهپیمایی و میدان آزادی خبر رسانی خواهند کرد.

علاوه بر عکاسان رسانه‌ها ، امسال با مشارکت مساجد و تشکل‌های محلات در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن بیش از ۳۰۰۰ هنرمند جوان عکاس ویژه مردمی، به ثبت لحظات  «جشن حضور تا ظهور »  اقدام کردند.

وبگردی