ظریف: جیغ زدن نشانه ضعف است، توافق شجاعت میخواهد!
رکنا سیاسی:معاون راهبردی رئیسجمهور با تأکید بر اینکه مبنای وفاق، منافع مردم است، گفت: «جیغ زدن شجاعت نمیخواهد، بلکه توافق کردن شجاعت میخواهد، وفاق و فکر کردن به منافع ملی و حل مشکلات مردم، شجاعت میخواهد.»
محمدجواد ظریف ، معاون راهبردی رئیسجمهور، با اشاره به نیاز به وفاق بین سران قوا و حاکمیت برای حل مشکلات جامعه، تاکید کرد که مبنای واقعی اتحاد باید منافع ملی و حقوق مردم باشد. او تصریح کرد: "همه باید بپذیریم که هدف ما خدمت به منافع ملی است و به دنبال کف و سوت و تشویق شخصی نباشیم. معمولا منفعت شخصی و منفعت مردم به طور همزمان قابل جمع نیست و گاهی نیاز داریم بین این دو یکی را انتخاب کنیم."
مبنای اقدامات باید منافع مردم باشد
به گزارش ایرنا، معاون راهبردی رئیسجمهور بیان کرد: در تمام اقدامات و تلاشهایمان باید به این بیندیشیم که آیا کاری که انجام میدهیم به نفع مردم و حل مشکلات جامعه است یا خیر. او همچنین یادآور شد که "ضروری است اقدامات ما با هدف بهبود وضعیت جامعه و غلبه بر بحرانها باشد."
فحشها میروند اما منفعت مردم ماندنی است
ظریف در ادامه صحبتهای خود تاکید کرد: "تمام دشواریها و انتقادهایی که در مسیر حل مشکلات مردم تحمل میکنیم، مانند حباب روی آب هستند و بهزودی از بین میروند. اما آنچه باقی میماند و ارزشی ماندگار دارد، چیزی نیست جز آنچه به نفع مردم و جامعه باشد."
توافق شجاعت میخواهد، نه جیغ زدن!
این مقام دولتی با اشاره به اینکه منفعت شخصی با منفعت ملی قابل جمع نیست، اظهار داشت: "در مسیر تحقق منافع ملی باید شجاعت داشته باشیم تا بتوانیم برای حل بحرانها ریسک کنیم. جیغ زدن هنر نیست؛ بلکه شجاعت ریسک کردن و توافق کردن، هنری بزرگتر است."
نعرههای قدیمی، تجربهای از شجاعت
ظریف با یادآوری تظاهرات دوران قبل از انقلاب در آمریکا گفت: "در آن روزها، زمانی که در تظاهراتها بلندگو نبود، من با صدای بلند به آمادهترین سخنگوی جمع تبدیل میشدم. صدای من از هر فریادی که علیه ما گفته میشد بلندتر بود، اما این کار برای حل مشکل کافی نیست."
شجاعت واقعی در وفاق است
وی در پایان سخنان خود بر اهمیت شجاعت در ایجاد اتحاد تاکید کرد و گفت: "بهانهگیری و فریاد زدن کار آسانی است و نیاز به شجاعت خاصی ندارد. اما تفکر عمیق به منافع ملی و تلاش برای وفاق واقعی، نیازمند شجاعت و از خودگذشتگی است."
-
خلاصه بازی خاطره انگیز پرسپولیس یک - یک الهلال
ارسال نظر