رئیس کل دادگستری استان اردبیل:
از ظرفیت روحانیون در ایجاد صلح و سازش و رفع اختلافات استفاده شود
رکنا سیاسی : به همت حل اختلاف استان اردبیل همایش نقش طلاب و روحانیون در ترویج فرهنگ صلح و سازش با حضور و سخنرانی رئیس کل دادگستری استان برگزار شد.
به گزارش رکنا، از اداره رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین کثیرلو ، رئیس کل دادگستری استان در ابتدای این جلسه با گرامیداشت اعیاد شعبانیه سالروز میلاد باسعادت حضرت امام حسین (ع) روز پاسدار، ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) روز جانباز و نیز ایام الله دهه مبارک فجر را تبریک گفته، یاد و خاطره شهدای امنیت حجج الاسلام رازینی و مقیسه را گرامی داشت.
وی افزود: ترویج و گسترش صلح و سازش و نیز توجه و اهتمام ویژه به مقوله پیشگیری از مهمترین موضوعات عنوان شده در سند تحول قضایی است و بر همین مبنا نیز دستگاه قضایی استان همواره سعی کرده است اقدامات و عملکرد سازنده و مطلوب در این عرصه داشته باشد.
رئیس شورای قضایی اذعان داشت: مسلماً یکی از قشر های مورد وثوق و اعتماد مردم، علما و جامعه روحانیت هستند که وجود چنین جوی در جامعه اسلامی فرصت بسیار خوبی برای حل و فصل اختلافات است که در موضوعات مختلف از جمله اختلافات خانوادگی و... با ورود به موقع روحانیت با مصالحه مختومه می گردد.
حجت الاسلام کثیرلو در ادامه از حل اختلاف استان که موفق به کسب رتبه چهارم کشوری در ایجاد صلح و سازش شده و نیز از روحانیونی که تحت عناوینی همچون ستاد صیر ، صلح یاران و... با دستگاه قضایی استان همکاری می کنند قدردانی نمود و افزود: در سایه این اقدامات جهادی بیش از 47 درصد پرونده های ارجاعی به شورای حل اختلاف با صلح و سازش مختومه شده اند.
گفتنی از حاشیه های این همایش جلسه پرسش و پاسخ مسئولین عالی قضایی استان و روحانیون حاضر در همایش و معرفی "سامانه سجام" توسط معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در این همایش بود .
سجام یا همان (سامانه جامع ارتباط مردمی قوه قضائیه) با آدرس sajam.scpd.ir امکانی جهت ثبت نام، سازماندهی، آموزش و ارتباط اعضا، دیده بانان و مدیران ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با استفاده از بستر فضای مجازی در سراسر کشور می باشد.
-
فیلم آوازخوانی عاشقانه نفیسه روشن درکنسرت علی یاسینی ! / ببنید با چه حرارتی می خواند !
ارسال نظر