هشدار اقتصاددان معروف به روسای قوا : تا کار به فاجعه نکشیده رویهها را تغییر دهید!
رکنا اقتصادی: فرشاد مومنی گفت: در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم میکرد، اما بیسابقهترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.
به گزارش اقتصاد100، فرشاد مومنی ، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی در نشست بررسی کتاب «تسخیر دولت» بیان کرد: باید یاد بگیریم از برخوردهای صفر و یکی در مواجهه با اندیشهها پرهیز کنیم.
چقدر قبیح و چقدر سقوط اندیشهای در جمهوری اسلامی محسوب می شود که شهید مطهری در یکی از سخنرانی های خود قسم جلاله می خورد و می گوید اگر جمهوری اسلامی تاسیس بشود تلاش می کنم تا برای معرفی مارکسیست در دانشکده الهیات یک استاد بسیار باورمند و باکیفیت بیاورم.
ببینید از آنجا به کجاها سقوط کرده ایم و دامنه حذف و سانسور کردن اندیشه ها به کجا رسیده است. به جایی رسیدهایم که حتی اندیشههای شریعتی هم توسط برخی تحمل نمیشود و کتاب مطهری را به جای نقد کردن خمیر میکنند، و این کارها را به نام دین انجام میدهند.
او همچنین تاکید کرد: با تکیه بر کتاب تسخیر دولت سه نشانه اصلی وجود دارد که حاکی از پدیده تسخیر دولت است که این سه نشانه عبارت است از تسلط پول و سرمایه بر سیاستگذاریها، عدم تغییر سیاستها با تغییر دولتها و افراد، و عدم توجه به مسائل واقعی جامعه.
در ایران سالمترین و باشرافتترین افراد متهم به نفوذ میشوند! نفوذی کسانیاند که فقر و فلاکت و وابستگی را افزایش میدهند.
این اقتصادددان معروف خطاب به روسای قوا گفت: تا کار به فاجعه نکشیده رویهها را تغییر دهید. در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم میکرد، اما بیسابقهترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.
او گفت: مرکز پژوهشها میگوید ۱۳۹۹ رتبه ایران از نظر کیفیت محیط زیست ۶۷ بوده و الان به ۱۳۳ رسیده است. این فرونشستها، گسلها، آلودگیها و بحران آب انقدر کم اهمیت است؟
جریانی راه انداختهاند که درباره مسئله کمبود آب هر چه فریاد دارید بر سر کشاورزان بکشید. حواله دادن بحران آب به کشاورزانی که صدایی ندارند آدرس غلط است. امتیازهای غیرعادی به مافیای سدسازی میدهید، در حالی که از سالها قبل ایرانیها فهمیده بودند سدسازی در بخشهای قابل توجهی از ایران حماقت است.
فرشاد مومنی در ادامه اضافه کرد: مافیاها به کلیشههای غلط درباره تورم ایران دامن میزنند.
۷۰ سال است مفهوم تورم ساختاری برای کشورهای در حال توسعه جا افتاده است؛ چرا کلیشههای نومحافظهکارانهای که سالها قبل نهادهای بینالمللی ترویج میکردند هنوز تکرار میشود؟
این اقتصادادن در آخر با بیان اینکه الان وقت بریدن و کنار کشیدن نیست گفت: جامعه ما بیش از هر زمانی دیگری به ارتقای بنیه اندیشه ای نیازمند است پس تا اطلاع ثانوی افسردگی، سرخوردگی و بریدن ممنوع!
احمدی نژاد ادم خوب ودلسوزی بود ادم در پست ریاست جمهوری با تند روی ها وافراطی گری وسیاست خارجی غلط ایران را در جهان منزوی کرد وبر عکس روحانی وخاتمی بهترین سیاست تنش زدایی را داشتند