قیمت ظروف یکبار مصرف در ماه محرم چند؟

به گزارش رکنا، رضا خلج در مورد وضعیت تولید و عرضه ظروف یک بار مصرف، اظهار کرد: با توجه به کاهش محدودیت‌های کرونا نسبت به سال گذشته، میزان مصرف ظروف مورد استفاده در هیأت‌های مذهبی شامل قاشق، چنگال، لیوان و ظرف دردار (ظرف غذا) افزایش قابل توجهی یافته است.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان ظروف یک بار مصرف با بیان اینکه افزایش قیمت نداشته‌ایم، افزود: همچنین به دلیل ثبات قیمت مواد اولیه پتروشیمی‌ها از ابتدای سال تاکنون و البته کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته، قیمت ظروف یک بار مصرف تغییری نکرده و ثابت مانده است.

وی ادامه داد: یک مشکلی که تولیدکنندگان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند مربوط به نحوه تهیه مواد اولیه از بورس است؛ به عنوان نمونه اگر تولیدکننده در ماه به ۱۵۰ تن مواد اولیه نیاز داشته باشد تنها بین ۳۰ تا ۴۰ تن را می‌تواند از بورس تهیه کند و مجبور است مابقی را از بازار آزاد و با قیمت گران‌تری بخرد که در نهایت منجر به افزایش قیمت تمام شده محصول می‌شود. تقاضای ما از مسئولان این است که خرید مواد اولیه پتروشیمی از بورس را تسهیل کنند.

خلج در مورد صادرات، گفت: ۸۰ درصد از ظروف یک بار مصرف کشور در استان تهران و شهریار تولید که از این میزان حدود ۴۰ درصد به کشورهای همسایه صادر می‌شود. همچنین یکی از بزرگترین خریداران این کالا از ایران کشور عراق است، به گونه‌ای که ۸۰ درصد واردات ظروف یک بار مصرف عراق از ایران انجام می‌شود.

لزوم بازیافت ظروف یک بار مصرف

وی همچنین با اشاره به ایام محرم، اظهار کرد: نکته مهم این است که خریداران کالاهای یک بار مصرف حتماً ظروف را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند و به کد سیب حک شده روی ظروف دقت کنند. اسم تولیدکننده و کارخانه روی ظروف حک شده و وزارت بهداشت تاکید زیادی روی تولید محصول سالم دارد.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان ظروف یک بار مصرف گفت: همچنین با توجه به اینکه ظروف یک بار مصرف تخریب پذیر نیستند و به محیط زیست آسیب می‌رسانند باید در بازیافت این محصولات نیز دقت شود. از بازیافت این کالاها می‌توان در تولید قطعات پلاستیکی خودرو، صندلی، زیره کفش و… استفاده کرد.

منبع: خبرآنلاین