زنگ خطر مصرف گاز در کشور به صدا در آمد!

به گزارش رکنا، سیدحسن موسوی، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه روز گذشته (دوشنبه، ۲۲ بهمن) ۸۷۱ میلیون مترمکعب گاز طبیعی تولید و به شبکه سراسری تزریق شد، اعلام کرد: ۶۸۱ میلیون مترمکعب از این مقدار در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف شده است.

وی تصریح کرد: مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء با توجه به بارش‌های اخیر و کاهش دما در بیشتر استان‌های کشور، دیروز ۳۶ درصد نسبت به روز مشابه پارسال افزایش داشته است.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: ۷۸ درصد از کل گاز طبیعی تحویلی به شبکه سراسری به بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء اختصاص یافته است.

پس از برودت هوا و پیش‌بینی کاهش دما، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و جمعی از مسئولان کشور با هدف مصرف بهینه و تأمین سوخت زمستانی با انتشار پیام‌های تصویری یا مکتوب از مردم برای مشارکت در پویش «۲ درجه کمتر» دعوت کردند.

  • فیلم سفیدپوش شدن جاده‌های ارومیه / طبیعتی خیره‌کننده

وبگردی