تغییر دامنه نوسان بورس فعلا منتفی است
کدخبر:
1091138
لینک کپی شد
رکنا اقتصادی: رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هم اکنون حفظ ثبات و آرامش بازار و نیز کنترل ریسکهای بازار در دستور کار این سازمان است و تغییر دامنه نوسان بورس فعلا در دستور کار نیست.
کدخبر:
1091138
لینک کپی شد
![تغییر دامنه نوسان بورس فعلا منتفی است](https://cdn.rokna.net/thumbnail/52Kdt5zAvHdO/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cm0pF48alRWmvtfuJ1_NwVg,,/%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3.jpg)
به گزارش رکنا، حجت الله صیدی با بیان این که تغییر دامنه نوسان بورس فعلا در دستور کار نیست گفت: هم اکنون حفظ ثبات و آرامش بازار و نیز کنترل ریسکهای بازار در دستور کار این سازمان است.
وی اضافه کرد: وقتی بازار رونق بهتری پیدا کرد و ریسکهای موجود، مدیریت شد، حتما درباره دامنه نوسان تصمیم خواهیم گرفت، اما فعلا همین محدودیت دامنه نوسان موجود را ادامه خواهیم داد.
-
خلاصه بازی والنسیا 0 - بارسلونا 5
ارسال نظر