کنترل مصارف ۷ همتی تامیناجتماعی در «بیمه بیکاری» طی این دوره مدیریتی
رکنا: مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی ضمن بیان اینکه طی این دوره مدیریتی در بخش بیمه بیکاری بیش از ۷ هزار میلیارد کنترل مصارف داشتیم گفت: یا در موردی دیگر حدود ۴۰ میلیون نسخه رایگان دارویی طی سال ۱۴۰۲ به دست مردم رسیده است؛ این یک کار فوقالعاده است که این رویکرد تحولی در سال ۱۴۰۳ نیز باید در دستور کار ما باشد.
به گزارش رکنا، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در سومین جلسه شورای معاونان این سازمان در سال ۱۴۰۳ که با حضور معاونان، مدیرانکل مستقل ستادی و جمعی از مدیرانعامل شرکتهای تکلیفی سازمان تأمیناجتماعی در حوزه عمرانی برگزار شد، پایدارسازی منابع را مهمترین اولویت سازمان تأمیناجتماعی برشمرد و اظهارکرد: برای استمرار ارائه خدمات و پیگیری راهبرد توسعه خدمات؛ چه در بخش کنترل هزینههای سازمان و چه در ارتقای ارزش افزوده بخشهای درمانی و چه در درآمدزایی، باید به رویکرد حفظ و توسعه منابع سازمان توجه جدی داشته باشیم. نباید به اقدامات انجام شده اکتفا کنیم و برای ادامه مسیر فکر و طراحی نو لازم است.
موسوی در این نشست ضمن تبریک فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت ثامنالحجج علیبن موسی الرضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) که بهعنوان دهه پرعظمت کرامت نامگذاری شده است، گفت: اگر عامل به سیره ائمه علیهمالسلام باشیم، کرامت آنها شامل حال ما میشود و عمل به سیره اهل بیت آنطور که بزرگان دین ما فرمودهاند در عمل به واجبات و ترک محرمات در بعد فردی و اجتماعی یعنی تقوای فردی و اجتماعی است.
وی افزود: در سازمان تأمیناجتماعی هم اگر ما به مأموریتهای خود به شکل جامع و کامل عمل کنیم به آن واجبی که از ما انتظار میرود عمل کردهایم. در واقع آن کرامتی که باید در ذیل کرامت ذاتی اهل بیت علیهمالسلام کسب کنیم؛ همین عمل به مأموریتها است که با پشت سر گذاشتن منافع فردی و در جهت تحقق منافع جمعی بهدست میآید و این همان تقوای اجتماعی است که بزرگان دین ما توصیه کردهاند. اگر برداشت مردم این باشد که سازمان تأمیناجتماعی، سازمانی تقوامحور با این مفهوم است که به وظایف و مأموریتهای خود عمل میکند، ما به اهداف خود نزدیک شدهایم، در غیر اینصورت راه را اشتباه رفتهایم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در ادامه با اشاره به داشبورد مدیریتی طراحیشده از سوی مرکز فناوری اطلاعات این سازمان، گفت: داشبورد مدیریتی طراحی شده، کار بسیار ارزشمندی برای مدیریت بر این سازمان مهم برمبنای اطلاعات دقیق و به هنگام است که البته باید تکمیل و توسعه آن با همکاری همه واحدهای سازمانی در برهه زمانی بسیار کوتاه انجام شود و خروجی آن به عنوان یک کار ماندگار برای استفاده همه سطوح مدیریتی در اختیار مجموعه سازمان تأمیناجتماعی قرار گیرد.
موسوی ضمن توصیه به معاونان و مدیران برای حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، از زحمات همکاران مجموعه رسانهای سازمان در زمینه حضور مؤثر در این نمایشگاه تقدیر کرد و گفت: در نمایشگاه کتاب امسال با ابتکار و خلاقیت همکاران روابطعمومی و موسسه فرهنگی هنری آهنگ آتیه، غرفه «خانواده ما» راهاندازی شده و کارهای خوبی در جهت ترویج فرهنگ حمایت از خانواده و فرزندآوری در راستای سیاستهای جمعیتی کشور انجام شده است که توصیه من به همه همکاران این است که با حضور در نمایشگاه کتاب، ضمن بازدید از این غرفه نسبت به بازدید از غرفههای مختلف کتاب نیز اهتمام بورزند.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با اشاره به اینکه چالشهای سازمان از جمله پایدارسازی منابع، همچنان اولویت مهم سازمان تأمیناجتماعی است، گفت: در جلسات و نشستهای مختلف وقتی از دستاوردهای سازمان صحبت میکنیم، بخشی از آن از باب احیای انگیزهها و افزایش روحیه جمعی است، اما این به معنای پایان کار ما و رفع چالشها نیست. بنابراین برای کسب اطمینان از استمرار ارائه خدمات جاری و تعهدات آتی؛ چه در بخش کنترل هزینههای سازمان و چه در ارتقای ارزش افزوده بخشهای درمانی و چه در درآمدزایی باید به رویکرد حفظ و توسعه منابع سازمان توجه جدی داشته باشیم. نباید به اقدامات انجام شده اکتفا کنیم و برای ادامه مسیر فکر و طراحی نو لازم است.
وی افزود: طی این دوره مدیریتی در بخش بیمه بیکاری بیش از ۷ هزار میلیارد کنترل مصارف داشتیم و اگر توجه کنیم که در حال حاضر بودجه برخی از وزارتخانهها در کشور ما کمتر از دو هزار میلیارد تومان است، بزرگی این دستاورد مشخص میشود. یا در موردی دیگر حدود ۴۰ میلیون نسخه رایگان دارویی طی سال ۱۴۰۲ به دست مردم رسیده است؛ این یک کار فوقالعاده است که باید به درستی برای مردم تبیین شود تا آثار خوب آن در جامعه آشکار شود. این رویکرد تحولی در سال ۱۴۰۳ نیز باید در دستور کار ما باشد تا انشاءالله بتوانیم توسعه خدمات را در بخشهای مختلف برای ملت ایران داشته باشیم.
بهگزارش روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، سومین نشست شورای معاونان سازمان تأمیناجتماعی در سال ۱۴۰۳ با موضوع «بررسی آخرین وضعیت ایجاد داشبورد مدیریتی جامع سازمان» و با حضور معاونان، مدیرانکل مستقل ستادی و برخی مدیران عامل شرکتها در محل ستاد مرکزی سازمان تأمیناجتماعی برگزار شد.
ارسال نظر