تسویه 20 همتی با بانک ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت

به گزارش رکنا به نقل از  روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری، لطف ا... فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در سال 1402 شهردار  تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا 30 هزار میلیاردی را نیز محقق نماید و این امر نشان دهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکا یک مدیران و کارکنان شهرداری  است که در طول تاریخ شهرداری بی نظیر بود.

وی افزود: بی تردید تامین منابع 104 همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.

فروزنده با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی اظهار داشت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی های بانکی را تسویه  نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه های عمرانی به کار گیریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد:  از سال 96 مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است،  سال گذشته طی توافقی که با بانک ها  صورت گرفت،توانستیم اقدام  ارزشمندی نزدیک 20 همت واریز و برداشت انجام دهیم  همچنین بر اساس ماده 13 و با استفاده از ظرفیت های قانونی و با همکاری بانک ها، بدهی هایی را که از سال85، 88، 91 و 92 باقی مانده بود و نرخ مرکب  به آن  تعلق می گرفت و مردم شهر  متضرر می شدند؛ بخشی را تسویه و حدود 50 درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت:همت ما بر این بود که با شناسایی اولویت ها  در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن ها،توسعه خطوط و ایستگاه های مترو، رویدادهای فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوبی در بخش عمران داشته باشیم.

وی  افزود: در بخش هزینه ای 26 هر ماه حقوق را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه ای برای کارکنان ایجاد شود همچنین هزینه های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه ای جهت پرداخت نداشتیم، در زمینه سرمایه ای نیز نزدیک 64 هزار میلیارد تومان در پروژه های سرما یه ای پول تزریق کردیم، در بحث مالی نیز نزدیک 20 تا عملیات انجام  شد و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.

 معاون شهردار تهران ادامه داد: بطور تقریبی 85  در صد منابع جهت  کارهای سرمایه ای به صورت پروژه ای به تمامی معاونت ها داده شد،و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل  که شورا بیشتر روی آن نظر داشت  با اولویت همراه بوده است،این قدام به درستی نشان  دهنده کارآمدی است، کارآمدی یک مجموعه به این  معنا است که ضمن تامین منابع لازم بتواند ماموریت هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.

فروزنده گفت: برخی مخالفین برنمی تابند، نمی توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی جهت می گویند کارآمدی نیست،کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن ها،خرید اتوبوس، برقی سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار،ساماندهی پسماند،رویدادهای بزرگ و فرهنگی مانند(اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی ها،ایام ماه مبارک رمضان و... )که مورد تشویق مردم قرار بگیری، این یعنی کار آمدی، کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمتی انجام دهید.

 

وبگردی