شرایط نقل و انتقال فرهنگیان اعلام شد

به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، در شیوه‌نامه نقل و انتقال کارکنان رسمی و پیمانی متقاضی انتقال دائم و موقت برون استانی که از سوی صادق ستاری‌فرد به مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شده آمده است که نقل و انتقالات در راستای ارتقای بهره‌وری و ساماندهی مناسب نیروی انسانی، تأمین رضایتمندی شغلی و تسهیل شرایط خدمت فرهنگیان با تاکید بر بهبود توازن نیروی انسانی در مناطق مبداء و مقصد و سایر ضوابط و مقررات مربوط در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ انجام می‌شود.

فرآیند نقل و انتقال درون استانی

در راستای عدم تمرکز، رعایت مصالح و مقتضیات منطقه‌ای و استانی، ضوابط و اجرای فرآیند نقل و انتقال درون استانی سال تحصیلی آتی با تاکید بر رعایت اصول و ضوابط کلی حاکم بر این دستورالعمل و دستورالعمل توسعه سنواتی ساماندهی نیروی انسانی و لزوم حفظ و بهبود توازن نیروی انسانی (به تفکیک اداره/ گروه / رشته/ جنسیت) بین مناطق مبداء و مقصد به کارگروه توسعه مدیریت اداره کل استان تفویض می‌شود.

فرآیند نقل و انتقال برون استانی

فرآیند نقل و انتقال برون استانی سال تحصیلی آتی با توجه به شرایط متقاضیان و لیست فضلی امتیاز تایید شده آنان و براساس جداول تراز نیروی انسانی ادارات (به تفکیک اداره/ گروه / رشته/ جنسیت) و با رعایت دستورالعمل توسعه سنواتی ساماندهی نیروی انسانی طبق ضوابط این دستورالعمل و مطابق جدول زمانبندی ذیل اجرا می‌شود.

ضوابط و مقررات ثبت درخواست انتقال

 -انتقال دائم: دارا بودن حداقل چهار سال سنوات خدمت تجربی مشروط به رعایت تراز نیروی انسانی منطقه /استان

- انتقال موقت: دارا بودن حداقل یک سال سنوات خدمت تجربی مشروط به رعایت تراز نیروی انسانی منطقه/ استان

تبصره: همکارانی که در سال جاری در وضعیت انتقال موقت هستند می‌توانند با ثبت درخواست و رعایت تراز نیروی انسانی منطقه / استان تبدیل به دائم شوند.

- ملاک محاسبه سابقه خدمت تجربی (آموزشی تمام وقت) در آموزش و پرورش تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ است.

تبصره: مدت سوابق خدمت به صورت حق‌التدریس، نهضت سواد آموزی ، ماموریت به سایر دستگاه‌ها، تحصیل در مراکز تربیت معلم، تربیت دبیر، خدمت نظام وظیفه و قرارداد کار معین جزء سابقه خدمت برای انتقال محسوب نخواهد شد.

- تحقق هر نوع انتقال مقرر در این دستورالعمل منوط به وجود نیاز در مقصد و رعایت شرط تأمین نیرو در منطقه مبداء از محل ابلاغ موظف یا غیر موظف خواهد بود.

- به استناد ماده ۲ آیین نامه اجرایی بند (۳) ماده واحده قانون الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب ۱۳۹۷ مجلس شورای اسلامی، نقل و انتقال مشمولین استخدام شده موضوع آن قانون، قبل از (۱۰) سال امکانپذیر نیست.

اقدامات مربوط به متقاضیان

- ثبت اطلاعات و تکمیل فرم امتیازبندی بر اساس راهنمای تعبیه شده در سامانه my.medu.ir انجام شود.
-  پذیرش درخواست‌های خارج از سامانه و یا پس از مهلت تعیین شده امکان‌پذیر نخواهد بود.
-افراد منتقل شده (موقت) سال جاری مکلف به انجام موارد فوق جهت استمرار انتقال موقت یا تبدیل به دائم هستند.

 ملاحظات

۱- انتقال پدر، مادر، همسر و فرزند شهید، جانبازان بالای ۲۵ درصد، زوجین فرهنگی به محل خدمت همسر، بانوان فرهنگی دارای سه فرزند زیر ۱۲ سال (ملاک محاسبه سن فرزندان تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ است) و همچنین همسر جانباز در صورت تغییر دائم محل اشتغال جانباز در همان سال با ارائه تاییدیه از مراجع ذی صلاح به استناد ماده ۱۷ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۳ قانون تسهیلات استخدامی و جانبازان در اولویت قرار دارند.

۲- جابه‌جایی فارغ‌التحصیلان متعهد خدمت سال جاری دانشگاه فرهنگیان و شهیدرجایی در گروه/ رشته/ جنسیت یکسان با تصریح به استمرار تعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش در محل مورد نیاز امکان پذیر است.

۳- در صورت احراز عدم شرایط و استحقاق افراد منتقل شده، ضمن برخورد قانونی با متخلفین نسبت به لغو انتقال ذی نفعان در هر زمان از سال تحصیلی اقدام خواهد شد.

۴- به استناد ماده (۹) مصوبه شماره ۹۸۷۰۴/ت ۵۴۳۵۷ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ هیئت محترم وزیران و مفاد بخشنامه شماره ۷۱۰/۴۶ مورخ ۹۹/۱۰/۲۰ انتقال دائم به کلان شهرهای اصفهان، اهواز، تبریز ، تهران، شیراز، قم، کرج و مشهد ممنوع بوده و صرفاً درخواست مأموریت (انتقال موقت) متقاضیان قابل بررسی است. بدیهی است در صورت اصلاح آیین‌نامه مصوب مربوط، امکان تبدیل انتقال موقت به دائم در کلانشهرها فراهم می‌شود.

لذا متقاضیان انتقال به این شهرها فقط مجاز به ارائه درخواست مأموریت (انتقال موقت) است. ضمناً برخورداری از تسهیلات خروج از کلانشهر، منوط به ارائه درخواست کتبی جداگانه است.

۵- فرهنگیانی که همسر آنان پرسنل نیروهای نظامی و انتظامی بوده و طبق امریه دستگاه مربوط (بدون درخوسات خود) و با تایید بالاترین مقام نظامی یا انتظامی در استان، منتقل شده باشند، مشمول بند (۳) جدول امتیاز بندی هستند. لازم به ذکر است به مکاتباتی که صرفاً موید اشتغال همسر نظامی بوده همانند سایر همکاران امتیازدهی خواهد شد.

۶- نقل و انتقال درون و برون استانی صرفاً در بازه زمانی ۱۰ خرداد تا ۱۵ مرداد ماه انجام می‌شود.

۷- عدم مراجعه افراد انتقال یافته به منطقه مقصد، پس از اعلام نتیجه، غیبت تلقی می‌شود.

۸- ادارات شهرستان‌ها و مناطق مقصد، مکلف‌اند قبل از پایان دوره انتقال موقت افراد منتقل شده سال قبل، نسبت به صدور حکم پایان مأموریت و اطلاع‌رسانی به افراد ذی‌نفع اقدام و در صورت عدم تمدید انتقال، از سازماندهی و صدور ابلاغ تدریس برای آنان خودداری کنند و ادارات شهرستان‌ها و مناطق مبدأ نیز موظف‌اند پس از پایان تاریخ انتقال، نسبت به پیگیری و تعیین وضعیت خدمتی افراد و صدور ابلاغ خدمت تا شروع سال تحصیلی اقدام کنند. بدیهی است عدم اقدام به موقع به منزله ترک فعل و اهمال در انجام وظایف قانونی تلقی می‌شود.

۹- مسئولیت اطلاع‌رسانی، نظارت بر حسن اجرا و پاسخگویی مناسب به متقاضیان انتقال درون و برون استانی با مدیرکل آموزش و پرورش استان‌ها است. مقتضی است تمهیدات لازم را به نحوی فراهم کنند تا از مراجعه متقاضیان به واحدهای ستادی خودداری شود. هرگونه مکاتبه خارج از سامانه مربوط در رابطه با انتقال با مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری ممنوع بوده و در نتایج ارزیابی عملکرد استانها لحاظ خواهد شد.

۱۰- به منظور بررسی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش، برنامه اعزام بازرسان حوزه ستادی جهت بازدید میدانی متعاقباً ارسال خواهد شد.