به گزارش رکنا،
واکنش یک گیمر حرفه ای به سخنان وزیر ارتباطات/ پینک ها افزایش یافته/ کسی که 93 دقیقه بازی می کند گیمر نیست + صوت
رکنا: یک گیمر در گفت و گو با رکنا نسبت به صحبت های روز گذشته وزیر ارتباطات واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، روز گذشته، عیسی زارع پور ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بنده در هفته دولت وعده دادم که تا آخر پاییز یک اقدام اساسی در این حوزه انجام دهیم؛ خوشحالم که امروز اعلام کنم با تلاش همکارانم ۱۵۰ بازی پر مخاطب در کشورمان به داخل کشور منتقل شدند و زمان پینگ بازی ها را تا یک چهارم کاهش خواهد داد.
وی همچنین گفته بود که بر اساس آمار بنیاد ملی بازی های رایانه ای ۳۰ میلیون گیمر در کشور داریم و گیمرها در ایران میانگین ۹۳ دقیقه در روز بازی می کنند.
در این خصوص با یک گیمر بازی های آنلاین گفت و گو کردیم تا ببینیم اصلا چنین چیزی تا کنون رخ داده است یا خیر و اینکه چطور ممکن است حدود یک سوم جمعیت کشور گیمر باشند؟
پینگ ها نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه افزایش هم داشته است
این گیمرحرفه ای در گفت و گو با رکنا ضمن رد ادعاهای وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه پینگ بازی ها تا یک چهارم کاهش پیدا می کند، گفت: پینگ، همان مقدار زمانی است که طول می کشد تا زمانی که روی یک دکمه کلیک کنید و آن دستور در بازی اعمال شود. در بازی های مهم و معروف این مهم خیلی تاثیر دارد. اینکه وزیر گفته است که پینگ یک چهارم کاهش یافته است درست نیست و حتی می توان گفت که بالاتر هم رفته است.
وی در ادامه گفت: همچنین ادعای وجود 30 میلیون گیمر در کشور هم درست نیست و به نظر می رسد کسانی که با گوشی بازی می کنند را هم گیمر به حساب آورده اند که درست نیست.
همچنین وزیر ارتباطات گفته است که میانگین بازی کردن گیمرها 93 دقیقه است در صورتی که یک گیمر حرفه ای، روزانه دست کم 4 ساعت بازی می کند و کسی که 93 دقیقه بازی می کند، اصلا گیمر به حساب نمی آید.
این گیمر افزود: برای کسانی که بازی های آنلاین انجام می دهند و به آن، به چشم یک شغل نگاه می کنند، مسدود شدن آی پی های ایران و به واسطه آن ناچار شدن گیمرها به استفاده از فیلترشکن ، از مهم ترین مشکلاتی است که گیمرها با آن دست و پنجه نرم می کنند.
این گیمر در پایان تاکید کرد: ما جوانان گیمر تمایل داریم که در کشور خودمان ادامه زندگی بدهیم اما شرایط را برایم سخت و با موانع بسیار کرده اند. این روزها زیاد می شنویم که در اصناف مختلف ، افراد متخصص از ایران مهاجرت می کنند زیرا بستر مورد نیاز کار و حرفه آنها یا نیست یا محدود است. گیمرها هم با همین ناامیدی ها مواجه شده اند. حرفه گیمری می تواند چرخش مالی و درآمدزایی برای کشور ایجاد کند ولی با ادامه این شرایط ما که گیمری را به عنوان شغل حرفه ای انتخاب کرده ایم چاره ای برایمان باقی نمی ماند جز اینکه کشورمان را ترک کنیم.امیدواریم قبل از اعلام آمار گیمرهای ایرانی مهاجر کرده از کشور، دولت فکری به حال رفع موانع انجام دهد به هر حال ما کشورمان را دوست داریم و ترک آن به واسطه شرایط محدودیت هایی که از دو سو برایمان ایجاد شده است برایمان غم انگیز خواهد بود.
ارسال نظر