در 35 کیلومتری شهر یاسوج،
دانشآموزان روستای بطاری یاسوج مدرسه ندارند / روی آجر و بلوک درس میخوانند + تصاویر
رکنا: دانشآموزان روستای بطاری شهر یاسوج مدرسه ندارند. آنها در «ساختمان نیمهکاره مسجدی» مشغول به تحصیل هستند. این کودکان ساعتها بدون میز و صندلی روی «بلوک و آجر» مشق مینویسند و تا کنون لذت نیمکت را نچشیدهاند. اینکه چگونه دانشآموزان در این ساختمان نیمهکاره درس بخوانند و فصل زمستان سرد و برفی را پشت سر بگذارند سوالی است که باید مسئولین کهگیلویه و بویراحمد پاسخگو باشند.
به گزارش رکنا از کهگیلویه و بویراحمد؛ صبح امروز (سه شنبه 19 مهر) اهالی روستای بطاری شهرستان بویراحمد به نبود مدرسه و تحصیل دانش آموزان در ساختمان نیمه کاره مقابل سازمان نوسازی مدارس استان اعتراض کردند.
آموزش و استفاده از امکانات آموزشی از حقوق اولیه کودکان است. کارشناسان باور دارند اگر حقوق کودک در مدرسه و سیستم آموزش و پرورش رعایت شود طبیعتا در بخشهای دیگر جامعه تاثیرگذار است و محرومیت دانشآموزان از حق تحصیل تبعات جبرانناپذیری را برای کودکان، نوجوانان و جامعه به دنبال دارد.
دانشآموزان روستای بطاری در ۳۵ کیلومتری شهر یاسوج مدرسه ندارند. آنها در «ساختمان نیمهکاره مسجدی» مشغول به تحصیل هستند. این کودکان ساعتها بدون میز و صندلی روی «بلوک و آجر» مشق مینویسند و تا کنون لذت نیمکت را نچشیدهاند.
حمید طاهری، دهیار روستای بطاری در گفتوگو با رکنا میگوید: «سال ۷۸ زمینی برای مدرسه این روستا توسط شرکت گاز استان خریداری شد و مبلغی برای احداث به حساب آموزش و پرورش شهرستان دنا واریز شده اما تا کنون و با گذشت ۲۲ سال مدرسهای احداث نشده است.» «سالهای گذشته دانشآموزان در منازل استیجاری درس میخواندند اما امسال بدون مدرسه و در این ساختمان نیمهکاره مسجدی تحصیل خواهند کرد.»
دهیار روستا با عنوان اینکه حدود ۳۰ دانشآموز در این روستا مشغول به تحصیل هستند، بیان کرد: «آموزش و پرورش استان وعده داد که کانکسی برای برگزاری کلاس درس به این روستا تعلق میگیرد اما با گذشت ۱۸ روز از سال تحصیلی این دانشآموزان بدون مدرسه روی بلوک و آجر درحال تحصیل هستند. » «اینکه چگونه دانشآموزان در این ساختمان نیمهکاره درس بخوانند و فصل زمستان سرد و برفی را پشت سر بگذارند سوالی است که باید مسئولین کهگیلویه و بویراحمد پاسخگو باشند.»
به گزارش رکنا، این در حالی است که مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد در نشستی ادعا کرد: «مدارس کپری و کانکسی در استان جمعآوری شدهاند.» همچنین وزیر آموزش و پرورش در سفر اخیر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد که «دولت دغدغه عدالت آموزشی را در همه مناطق دارد و به جد پیگیر رفع عقبماندگیها در بخشهای مختلف است.» او افزود: «برچیده شدن مدارس کانکسی یکی از سیاستهای دولت است که پایلوت این طرح در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.»
احداث مدرسه روستای بطاری
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز (سه شنبه 19 مهر) در گفت و گو با خبرنگار رکنا اظهار کرد: به زودی مدرسه روستای بطاری در صورت تامین زمین کلنگ زنی می شود.
حسینی نیک افزود: کانکسی برای مدرسه این روستا ارسال می شود و تا زمان بهره برداری پروژه دانش آموزان در کانکس تحصیل خواهند کرد.
وی همچنین در خصوص تامین زمین و بودجه برای احداث مدرسه روستای بطاری در سال 87 اظهار بی اطلاعی کرد و بیان داشت که مشکلات آموزشی به عهده آموزش وپرورش است.
خبرنگار :مریم بردیده
ارسال نظر